Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklısın sınav stresi çok kötü geçsin bitsin bir an önce. Sonucuda güzel olacak inşallah...
Aminnn canım

çabuk geçsin diye dua edip duruyorum canım inşallah düzelirsin en kısa zamanda.. kararlıyım gelene kadar kavga yok bize! sizde aynı şekilde üzmeyin canım
Bende ayni sekilde canimm gecicek Allahin iziniylee bendee etmicem gelene kadarr uzzulmek yookk

Ayy deme oylee yaa daha kotu olurum ben hes aynen benim zaman gectikce seni daha iyi anliyorum guzelim simdi yarisindayim ama sonunda nolcak bunuda atlatinca biticekk hem daha gitmeyinler var ki ben onunla teselli buluyorum vallahaa Rabbim askerlerimize guc kuvvet versiin

Ayy deme oylee yaa daha kotu olurum ben hes aynen benim zaman gectikce seni daha iyi anliyorum guzelim simdi yarisindayim ama sonunda nolcak bunuda atlatinca biticekk hem daha gitmeyinler var ki ben onunla teselli buluyorum vallahaa Rabbim askerlerimize guc kuvvet versiin

Aynen öyle, gitmeyenleri, daha başında olanları düşün..
Biz o zor zamanlardan geçtik çok şükür..
Yarısını bile fazlası gitti baksana..
Bunları düşünmek hep teselli bize..
Dün arkadaşlarım diyor 44 gün nedir ki, ne kalmış falan filan, ama dedikleri nasıl acıtıyor canımı tahmin edersin..
Yaşamayana konuşmak kolay çünkü, o 44 gün bana nasıl eziyet, nasıl zor anlamıyorlar ki..
Şimdi daha iyi anlıyorum askerliğin başı, sonu yok, hergünü ağır, hergünü birbirinin aynı..
Sonlarına gelince mutlu olacağımı sanıyordum ama tam aksine eskisinden daha kötüyüm..

Aynen guzelim banada diyolar ne cabuk gecmis 6 ay diyorum siz bide bana sorun. Askerime diyorum senin icin zor ama inan benim icin daha zor diyorum. Gunler gecmedikce ben bitiyorum
Aynen guzel yolun sonuna gelince insaninn sabri tukenmeye basliyo artikk

Az daha sabır canım, bizim de güleceğimiz günler gelecek inşaAllah
Düşünsene bir zaman gelecek şimdi uzunn mesafelerle uzak olduğumuzla aynı evin içinde yaşayacağız
Düşüncesi bile huzurverici dimii :)

Plakalara gelinmişş hayırlı olsun canım :)
Bebiş nasılll ?
iyi canım çok şükür. gelen giden bitmiyor, bi yandan ben uni son sınıf öğrencisiyim sınav donemimdeyim bi yandan yalnız bakıyorum bebişe, bi koşturmaca yanii:) yaa okuyorum çesajlarınızı ama cevap yazmaya forsatım hiç olmuyo inan. ayıptır söylemesi kaç gündür bugün duşa girebildimm :)
Ooyle işte. Senden naber ne kadar az kaldı inanamıyorum ya halaa, baya Bi senedir burda bekliyoruz

Amin canım benim bir daha hiç ayrı düşmezsiniz inşallahhh...
Plakalarda hayırlı olsun 01 Adana yazağın gün su gibi gelsin inşallah

Anlıyorum canım, o kadar işin arasında duşa girmeye de vakit bulamıyorsundur :))
Çok şükürr hep iyi olun inşaAllah

Ben de işte aynıyım, günler geçmiyor, ben sıkılıyorum :))
Ciddi ciddi bitirdik seneyi Olsun olsun sene bitmesi iyidirr İşimize geliyor yaa

resmen bi sene zamanı durdurmak demek beklemek:) napacaksam birlikte yapalım diye:) ha gayret buraya kadar nasıl geldiysek sonrasını da hallederizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…