Tuba haklısın
zaten hep sabredip hergün güzel güzel şafağımı atıyordum ama işte bi bıkkınlık geldi ya ..
bitsin artık ya..
meraba kızlarr
Şafak 363
Şafak 83
uçtu uçtusinir ediyor ama valla sabrımın noktasındayım.her aradığında bi gıcık ediyo kesin.önceden kaybetme korkusu ne güzel diye hoşuma gidiyordu ama artık iş güvensizliğe gidiyo gibi.bırakamazsın beni izin vermem diye laflar ediyo bide.ne diyeceğimi bilemiyorum bile.düzelir inş yakında yoksa ben düzeltcem
evet sonunda :) memleketime gitcez 81
hoşbuldukkkkkkkkkkkk hemen koştum geldim hsisedip
Hahaha Ben izin vermem mi diyo bide kesin uçtu hemşo sen alttan al alttanDüzelir düzelir sen düzeltmesini bilirsin ben güveniyorum hayat pınarıma
Bak kalp kalbe karşı görüyomusun
Eee nasılsın görüşmeyeli şafak güzeli
Evet insan arada böyle oluyor ama bitcek bitcek Allah'ın izniyle
Hoşgeldin canım
Hahaha Ben izin vermem mi diyo bide kesin uçtu hemşo sen alttan al alttanDüzelir düzelir sen düzeltmesini bilirsin ben güveniyorum hayat pınarıma
ooooooo süperrrrrrrrr
esroşummmmmm toparlan bakıım hemennnnn askerinin gelmiş görmüşşsün bunun moraliyle yola devammmmmm
hemde en güzel yerdesin..o koskoca 460 heybetiyle duramıo artık karşımızda..
yarılamana az kaldıııııııı
ay daha bunun gibi türlü türlü laflar bi görsen aklımda bile tutamıyorum artık.düzeltmem lazım canımcım yoksa ben bozcam kendimi kafayı yiyerek.vallahi psikolojimi bozuyo benim.tubişim tubişim şeker tubişim
valla sıkıcı bi pazar günüydü..yarın yeni bi hafta mutluyyummm
plakalara son 2
Busecim ya
varya ilk gittiğinde bu kadar kötü olmamaıştım..
böyle izne gelip geri gitmesi çok kötü oluyor, çünkü diyorum ki artık kal gitme ama gidiyor
bi daha izin kullanmasını asla ve asla istemiyorum ve bi dahaki gelişinde tamamen burda kalmasını istiyorum...
evet canım çok şükür şimdiye kadar güzel geçti
o 460 360ları yedim 260a çok az kaldıyarılamama çok az kaldı..
Allahım sabır ver ...
Seni çok kıskanıyorum yahiç benim şafagım öyle olmayacak gibi geliyor. ölücem de o günleri görmeyeceğim gibi hissediyorum
Yok sen saglam hatunsun sabredersin dayanırsın biliyoruum ben seni. Bozulmasın güzel moralin
Ayy ne tesadüf benimkide öyleydi
Maşallah şafagına
Busecim ya
varya ilk gittiğinde bu kadar kötü olmamaıştım..
böyle izne gelip geri gitmesi çok kötü oluyor, çünkü diyorum ki artık kal gitme ama gidiyor
bi daha izin kullanmasını asla ve asla istemiyorum ve bi dahaki gelişinde tamamen burda kalmasını istiyorum...
evet canım çok şükür şimdiye kadar güzel geçti
o 460 360ları yedim 260a çok az kaldıyarılamama çok az kaldı..
Allahım sabır ver ...
Seni çok kıskanıyorum yahiç benim şafagım öyle olmayacak gibi geliyor. ölücem de o günleri görmeyeceğim gibi hissediyorum
Yok sen saglam hatunsun sabredersin dayanırsın biliyoruum ben seni. Bozulmasın güzel moralin
saol kuzum..
darısı başına..peşimden ayrılma
amin canım bozulmasın güzel moralim:26: yoksa kel kedimin kafasını kırcamay erkekler yaşlanınca hele hiç çekilmiyo.bugün dedemde sinir etti.temizlik yapıyorum başımda dikiliyo ne kadar deterjan kullandım çok mu su harcadım diye yaşlısıda gencide bi ömür törpüsü
Hahaha benimde annanem aynıAynen kuzum ya erkekler zor iş
Wafflemda bana yazı yazmaya başlıyacakmış son 100 gün diye ayy nasıl mutlu oldum romantik irkegim benim
ay ne güzelbenimki hiç bişeycik yazmıyo bana.baskasının eline falan geçer özel şeyler olmaz diyo o kadar yaz yaz dedimde içine yazıyormuş biriktiriyormuş
Gelince duygu patlaması olacak deseneBelki son günlere yaklaşınca yazar oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?