Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tuba haklısın

zaten hep sabredip hergün güzel güzel şafağımı atıyordum ama işte bi bıkkınlık geldi ya ..

bitsin artık ya..

Evet insan arada böyle oluyor ama bitcek bitcek Allah'ın izniyle

meraba kızlarr

Şafak 363
Şafak 83

Hoşgeldin canım

Hahaha Ben izin vermem mi diyo bide kesin uçtu hemşo sen alttan al alttan Düzelir düzelir sen düzeltmesini bilirsin ben güveniyorum hayat pınarıma

evet sonunda :) memleketime gitcez 81

ooooooo süperrrrrrrrr

esroşummmmmm toparlan bakıım hemennnnn askerinin gelmiş görmüşşsün bunun moraliyle yola devammmmmm

hemde en güzel yerdesin..o koskoca 460 heybetiyle duramıo artık karşımızda..

yarılamana az kaldıııııııı

Hahaha Ben izin vermem mi diyo bide kesin uçtu hemşo sen alttan al alttan Düzelir düzelir sen düzeltmesini bilirsin ben güveniyorum hayat pınarıma

ay daha bunun gibi türlü türlü laflar bi görsen aklımda bile tutamıyorum artık.düzeltmem lazım canımcım yoksa ben bozcam kendimi kafayı yiyerek.vallahi psikolojimi bozuyo benim.tubişim tubişim şeker tubişim

Busecim ya
varya ilk gittiğinde bu kadar kötü olmamaıştım..

böyle izne gelip geri gitmesi çok kötü oluyor, çünkü diyorum ki artık kal gitme ama gidiyor

bi daha izin kullanmasını asla ve asla istemiyorum ve bi dahaki gelişinde tamamen burda kalmasını istiyorum...

evet canım çok şükür şimdiye kadar güzel geçti
o 460 360ları yedim 260a çok az kaldı yarılamama çok az kaldı..

Allahım sabır ver ...

Seni çok kıskanıyorum ya hiç benim şafagım öyle olmayacak gibi geliyor. ölücem de o günleri görmeyeceğim gibi hissediyorum

Yok sen saglam hatunsun sabredersin dayanırsın biliyoruum ben seni. Bozulmasın güzel moralin

valla sıkıcı bi pazar günüydü..yarın yeni bi hafta mutluyyummm

plakalara son 2

Ayy ne tesadüf benimkide öyleydi
Maşallah şafagına

aaaaaaa olurmu öle şeyyyyyyyyler duymıyım bidaha

tabikide görüceksin cnm..hem kışlar kısa geçio o dahada güzel..

biz izinleri paylaştırmıştık o kdar ii geldiki..bizde zorunluydu kullanmak..yani ilk mehtap etkiledide sonra alışıo insan bi şekilde..

bende yazın senin gibi bunalıma girmiştim günler upuzun geliodu..ama her gün güneş doğuo her gün şafak atıo Allahımıza şükür..

sen başladın üstelik şimdi 2.alt devrende gelio..

benim şafaklara sende geliceksin o zaman bende sana dicem nasılmış esra die..

bizim de izin haftaya Allah kısmet ederse, bu kadar zor olur ayrılmak diye korktum şimdi

Yok sen saglam hatunsun sabredersin dayanırsın biliyoruum ben seni. Bozulmasın güzel moralin

amin canım bozulmasın güzel moralim:26: yoksa kel kedimin kafasını kırcam ay erkekler yaşlanınca hele hiç çekilmiyo.bugün dedemde sinir etti.temizlik yapıyorum başımda dikiliyo ne kadar deterjan kullandım çok mu su harcadım diye yaşlısıda gencide bi ömür törpüsü

saol kuzum..

darısı başına..peşimden ayrılma

Hemen arkandayım kimseye vermem

Hahaha benimde annanem aynı Aynen kuzum ya erkekler zor iş

Wafflemda bana yazı yazmaya başlıyacakmış son 100 gün diye ayy nasıl mutlu oldum romantik irkegim benim

Hahaha benimde annanem aynı Aynen kuzum ya erkekler zor iş

Wafflemda bana yazı yazmaya başlıyacakmış son 100 gün diye ayy nasıl mutlu oldum romantik irkegim benim

ay ne güzel benimki hiç bişeycik yazmıyo bana.baskasının eline falan geçer özel şeyler olmaz diyo o kadar yaz yaz dedimde içine yazıyormuş biriktiriyormuş

Bu topiği görüp bir şeyler yazmadan geçemedim..Allah asker yolu bekleyen tüm herkese sabır versin..İnş hayırlısıyla gelirler..bizde yeni atlattık 1 ay oldu geleli..hepinizi çok ii anlıyorum..tekrar Allah hayırlısıyla bitirmek nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…