Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa alemsiinnnn sonraaa kasi tekrarmi yaparsinn bilemeemm

Aslında az da olsa kas varsa gelince de sporu bırakmasalar biraz iyi olur..
Ama benim hiç umudum yok ya, orda yaptığı hiçbirşeyi gelip burada tekrar yapmaz
Biraz da genetik böyle olması, dayılarına çekmiş babana çekseydin ya azıcıkk
Senin de maşaAllahın var yani, resimde incecik görünüyorsun
Kaç kilosun canım ?

genetiksee zor ozamaann
Ayy hic sorma orda askerimi gondermeye yeni yeni alisma evresii inanmicaksin ama o fotografta 39 kiloyum suan oldum 47 askerim diyo askerlik banami yaradi sanami bilmiyorum diyoo

genetiksee zor ozamaann
Ayy hic sorma orda askerimi gondermeye yeni yeni alisma evresii inanmicaksin ama o fotografta 39 kiloyum suan oldum 47 askerim diyo askerlik banami yaradi sanami bilmiyorum diyoo

39 muuuu
Boyun kaç canımm ??
Asıl deri kemik senmişsinnnn
Ama ben de 47 olmak istiyorummm, hiç değilse 50 olayım gelene kadar, sonra izin vermicek, taktı zayıflama deyi duruyor Ben rahatsızım anlatamıyorum kii

39 muuuu
Boyun kaç canımm ??
Asıl deri kemik senmişsinnnn
Ama ben de 47 olmak istiyorummm, hiç değilse 50 olayım gelene kadar, sonra izin vermicek, taktı zayıflama deyi duruyor Ben rahatsızım anlatamıyorum kii
yaaa istee sok suaan
Boyum 1.62
Bencede zayiflama ya benimde suan idealim 50 amaa bakalimm bizde de kilo al al aldikk istee nolcaksa basen gobek ciktida ciktiii

yaaa istee sok suaan
Boyum 1.62
Bencede zayiflama ya benimde suan idealim 50 amaa bakalimm bizde de kilo al al aldikk istee nolcaksa basen gobek ciktida ciktiii

Abartma kız 47 de göbek basen mi çıkarr
Sende çıktıysa benim boyum 1.55 yani 40 kilo olsam anca gider bu göbek o zaman
Yok ama öyle çok zayıf olayım demiyorum ki, şu an 58-59 kiloyum, 50 kiloda bile azıcık kilolu duruyorum, ince görüneyim yeter bana, kemiklerim çıkmasın ama

Vallaha ciktii gorsen sen bi tabi cok abarti degil ama ben hep zayif zayiff olunca hemen basen ciktiginii dusunuyorum yanii Yok yaa 40 degilde senin idealin benim kilom suan yani kemiklerinin cikmasini istemiyosan 47 falan olmalisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…