- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
yaaa bitanesiin seeennnyaz kuzum yaz ama benim gibi değil senin gibi tatliş hemde pembiş
Ayy ben aglarimm yaaaKızlar bu da hepimiz için...
inşallah hemen bu güne ışınlanalım...
yaaa bitanesiin seeennn
Dunden belli askerimle bi turlu konusamadik aramasi lazim bugun coktan ama aramadi hadamoralimi renklendirdiinnn
Ayy ben aglarimm yaaabi an once gelsin bugunlerrr hepimize insallaah
Yaaa aynen normalde arar ama 2 gundur ben iyiyim merak etme yarin ararim diyo yarin oluyo yokk noldu yani bu kadarr onu anlamadimkuzum arar sen merak etme...
Bazen müsait olmuyorlar benimde çok başıma geldi kalbini ferah tut bu zor günleri böyle renklendirerek geçireceğiz inşallah
Insallaah kuzucumm insallaaahO gün geldiğinde mutluluktan ağlayacağız onu düşün
Yaaa aynen normalde arar ama 2 gundur ben iyiyim merak etme yarin ararim diyo yarin oluyo yokk noldu yani bu kadarr onu anlamadim
İnşallah canım benimInsallaah kuzucumm insallaaah
Aynen kuzucum ya kendi zaten hemen mesaj atar arayamasada ama neden merak ediyorum biliyosun bide nerde oldugunu geceleri uykusuz zamanlar geliyo bana boyle oluncaaİş vermişlerdir belki canım benimde başıma geldi hep ararım dedi bir türlü fırsatı olmadı... Arar sen merak etme en kötü mesaj yazar nedenini. İyi düşün kuzum sen hep öyle dersin iyi düşünelim iyi olsun diye...
İnşallah canım benim
Aynen kuzucum ya kendi zaten hemen mesaj atar arayamasada ama neden merak ediyorum biliyosun bide nerde oldugunu geceleri uykusuz zamanlar geliyo bana boyle oluncaaiyi dusunuyorumm zaten canimm iyi ordaa eminimm ben
Oyleee minigimm Rabbim hepmizi kavustursun sag saglimm bi aradigimda hemen ulasayimm artiikkAh bilmem mi?
Çok haklısın öyle olmakla ama çoğu bitti öyle düşün kuzu nerelerden geldin geçmiş zamanlar zor oldu ama nasıl geçti bugünlerde geçecek...
Oyleee minigimm Rabbim hepmizi kavustursun sag saglimm bi aradigimda hemen ulasayimm artiikk
Ayy goruntulu aradi minik kusum yaa cok konusamadik sebekeden ama gordummgun bitebilir artikk daisy rain minigiminn desteklerii beni ayaktaaa tuttuu
Evet kapatirken yine ben aglakouy maşallah kuzum benimşimdi hem sesini hem yüzünü görmüş oldun ohh...
Her zaman burdayım birlikte bitireceğiz bu şafakları
olur canim olurr yeterki iste ben istedim 6 kilo aldimsende istesen verirsinn
Geceleri yatmadan yogurdun icine pul biber at ye oyle yatt deli gibi yag yakiyo
Kızlar bu da hepimiz için...
inşallah hemen bu güne ışınlanalım...
Offf duygulandım be, Seda gibi ağlamaya hevesliyim ya, mendilim cebimde geziyorum ben de
safagim bugun cok renklii 135
Ayy goruntulu aradi minik kusum yaa cok konusamadik sebekeden ama gordummgun bitebilir artikk daisy rain minigiminn desteklerii beni ayaktaaa tuttuu
Evet kapatirken yine ben aglak
Darsii size olsunn insallaaahh
Oyy bende her zaman burdayimm kii sizin bitirmeniz benim heycaniimm
Hayırlı akşamlar kızlar :))
Yapabilsem inan yaparım ama bana acı olmaz, 1 gece yesem en az 10 gün ölürüm alerjiden
Kuzucum 135 değil ki 134
ayy o zaman yapmaaHayırlı akşamlar kızlar :))
Yapabilsem inan yaparım ama bana acı olmaz, 1 gece yesem en az 10 gün ölürüm alerjiden
Kuzucum 135 değil ki 134
Ayy yok caniim 2 gundur biseyler vardi neysee artikk bende anlayamadimİnan okurken içim sıkılmıştı seninki de aramıyor diye
Aradığını görünce çok sevindim, gözün aydın canım benimmmm
Ben de kaç gündür habersizim, bugün annesine sordum aramadı dedi, diyormuş ki aramıyorum biraz özleyin beni diye
Annesinin yanında zor tuttum kendimi iyi halt ediyor dememek için, sanki az özledik de
Gıcık ya valla gıcıkkk, İnşaAllah 1 ay sonra alırım ifadesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?