Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa bitanesiin seeennn
Dunden belli askerimle bi turlu konusamadik aramasi lazim bugun coktan ama aramadi hada moralimi renklendirdiinnn

kuzum arar sen merak etme...
Bazen müsait olmuyorlar benimde çok başıma geldi kalbini ferah tut bu zor günleri böyle renklendirerek geçireceğiz inşallah

Son düzenleme:
kuzum arar sen merak etme...
Bazen müsait olmuyorlar benimde çok başıma geldi kalbini ferah tut bu zor günleri böyle renklendirerek geçireceğiz inşallah
Yaaa aynen normalde arar ama 2 gundur ben iyiyim merak etme yarin ararim diyo yarin oluyo yokk noldu yani bu kadarr onu anlamadim

Yaaa aynen normalde arar ama 2 gundur ben iyiyim merak etme yarin ararim diyo yarin oluyo yokk noldu yani bu kadarr onu anlamadim

İş vermişlerdir belki canım benimde başıma geldi hep ararım dedi bir türlü fırsatı olmadı... Arar sen merak etme en kötü mesaj yazar nedenini. İyi düşün kuzum sen hep öyle dersin iyi düşünelim iyi olsun diye...
Insallaah kuzucumm insallaaah
İnşallah canım benim

Aynen kuzucum ya kendi zaten hemen mesaj atar arayamasada ama neden merak ediyorum biliyosun bide nerde oldugunu geceleri uykusuz zamanlar geliyo bana boyle oluncaa iyi dusunuyorumm zaten canimm iyi ordaa eminimm ben

Aynen kuzucum ya kendi zaten hemen mesaj atar arayamasada ama neden merak ediyorum biliyosun bide nerde oldugunu geceleri uykusuz zamanlar geliyo bana boyle oluncaa iyi dusunuyorumm zaten canimm iyi ordaa eminimm ben

Ah bilmem mi?
Çok haklısın öyle olmakla ama çoğu bitti öyle düşün kuzu nerelerden geldin geçmiş zamanlar zor oldu ama nasıl geçti bugünlerde geçecek...

Ayy goruntulu aradi minik kusum yaa cok konusamadik sebekeden ama gordumm gun bitebilir artikk daisy rain minigiminn desteklerii beni ayaktaaa tuttuu

ouy maşallah kuzum benim şimdi hem sesini hem yüzünü görmüş oldun ohh...
Her zaman burdayım birlikte bitireceğiz bu şafakları

Hayırlı akşamlar kızlar :))

olur canim olurr yeterki iste ben istedim 6 kilo aldim sende istesen verirsinn
Geceleri yatmadan yogurdun icine pul biber at ye oyle yatt deli gibi yag yakiyo

Yapabilsem inan yaparım ama bana acı olmaz, 1 gece yesem en az 10 gün ölürüm alerjiden

Kızlar bu da hepimiz için...
inşallah hemen bu güne ışınlanalım...

Offf duygulandım be, Seda gibi ağlamaya hevesliyim ya, mendilim cebimde geziyorum ben de

safagim bugun cok renklii
135

Kuzucum 135 değil ki 134

Ayy goruntulu aradi minik kusum yaa cok konusamadik sebekeden ama gordumm gun bitebilir artikk daisy rain minigiminn desteklerii beni ayaktaaa tuttuu

İnan okurken içim sıkılmıştı seninki de aramıyor diye
Aradığını görünce çok sevindim, gözün aydın canım benimmmm

Ben de kaç gündür habersizim, bugün annesine sordum aramadı dedi, diyormuş ki aramıyorum biraz özleyin beni diye
Annesinin yanında zor tuttum kendimi iyi halt ediyor dememek için, sanki az özledik de
Gıcık ya valla gıcıkkk, İnşaAllah 1 ay sonra alırım ifadesini

Ayy yok caniim 2 gundur biseyler vardi neysee artikk bende anlayamadim
Seninki canina susamis heraldee
Az kaldi sabret guzellikk sonraa sira sendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…