Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başlarım ilgisineee
Konuşamıyoruz, mesajlaşamıyoruz, 11 aydır sürünüyorum neyin ilgisi acaba buu

Onun canı dayak istiyor bence, gelsin annesinin eline vericem onu, ne hali varsa görsünn
Heheh ay resmen simdiden sinirliiii
Enistee beeyy bitti geldiginder bittii ayy kiz annesi kiyamazz

Heheh ay resmen simdiden sinirliiii
Enistee beeyy bitti geldiginder bittii ayy kiz annesi kiyamazz

Deli ediyor beni napimmm
Yeminle çocuk gibii, hep diyordu ben çocukluğumu bırakmicam diye, asker gittti halaa aynııı

Biliyorum kıyamaz, geçen sefer o sinirliydi, demişti izne geldiğinde tokat atcam diye, tokatı bir görsen sanki tokat atmıyor da seviyorr

Yaaaa amaan sana hep kiyamasiinn oylee hep sanaa ilgilii olsunnn canim benimm

Yaaa ucan balonlarrr odamdaaa asilii :) sevdigime soylemistim gecen gun hemen arkadaslarina soylemisss bisurucukk ucan balonlarim olduu veririmm sizee gidin sevdiceklerinizee daisy rain

Yaaa ne güzel ya maşallah
Ama onlar senin sevdiceğimi görmek için bile olsa alamam. En değerliden ufacık bir şey bile olsa hediye almak nedir iyi bilirim

Bende alırdım giderdik ne güzel
Kuzum seni sinirlendirdiler mi bakayım. Dönünce görecek o sen hiç merak etme

Hain planlar kuruyorumm, görür o gününü

Yaaa ucan balonlarrr odamdaaa asilii :) sevdigime soylemistim gecen gun hemen arkadaslarina soylemisss bisurucukk ucan balonlarim olduu veririmm sizee gidin sevdiceklerinizee daisy rain

Enişte ne kadar düşünceli, romantikk, benimki ancak delirtsin beni başka birşey yaptığı yokkk

Hain planlar kuruyorumm, görür o gününü

Enişte ne kadar düşünceli, romantikk, benimki ancak delirtsin beni başka birşey yaptığı yokkk
Aslinda asla romantik degildir aslaaa kendi agzimla cicek istiyorum bazen Askere gidince romantik oldu adamm anlayamadimm keske onceden gonderseydim beklemeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…