Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün çok hızlı geçti darısı diğer günlere inşallah kızlar kavuşma günü gelsin inşallah
Bugun degil hafta cabuk bitti canimm bize bitti tabi askerlerimizee bitmiyoo gun ama cok sukur de geciyoo.
Rabbim hepimizi tez zamanda kavustursunn

Konusabildiniz mi kizlar. Benimki sadece sabah iyiyim yazdi o bu saate kadar ses yok normal mi ?..6 yi bekliyorum aramak icin surekli yazasim var ama tutuyorum kendimi. Annem diyorki yılbaşından sonra çabuk gecer zaman ahh dedim inşallah

Son düzenleme:
Canimm ben konusuyorum zaten hergun simdi senin askerin askercell kullandigi icin o saatleri var o saatlerde arayabilirr benim askerimdee gec arar hic bi zaman saatinde aramazz bide askercell kullanmiyo yanii yinede gec ararr ancaa ictima falan derkenn 6yi 7yi bulur aramasii diye dusunuyorum
Aayy banada oyle geliyo ama bence subattan sonra cabuk geciceekk Insallaah gecerr

canım biz onun yoğunluğuna göre mesajlaşıyoruz. bazen bir mesajı zor atıyo bazen baya baya mesaj atıyor :) bu arada sivil hat kullanıyor.
konuşma saatimiz 6.30-7 gibi, bazen işi çok olur 8 de arar.
sen mesaj atmak istiyorsan at o uygun olunca yazar. daha usta birlikte yeni senin sevdicek, zamanla düzeniniz oturur.

Sen bekle canım o müsait olunca arar benim ki akşam 21 den sonra arar hep alıştım

Çok normal canım benim askerimde gündüz bazen bir bazen hiç yazamıyor. Akşam 6dan sonra konuşuruz hep. Normal yani canını sıkma hiç...

Kizlar canımsıniz iyiki varsiniz ya. Simdi konustuk dun size anlattim ya kopek olayını. Ne köpeği allah askina anlat dedim k8 mi 9 mu ne varmis onlara bakiyomus bugun bitanesi saldirmis bizimkine buda ayagiyla kopecigi itelerken komutan sen cik demis beceremiyosun e dedim simdi napiyozun temizlik yapıyomus ictigi bardağı kaldirmayan adam dun huzur kokulunun dedigi gibi komutan gelcekmis 25 kisi terhis edilicekmis sonra belki listede adi çıkarsa obur koğuşa gidermiş. Kiz huzur kokulu valla dedigin gibi hersey caanim benim ya bugunlerde biticek kizlar az kaldi sabir

Kuzucumm yaaa yerimm
Genelde hep oyle oluyo zaten canim cunku benim sevdigimde oyle olduu daha cok seylerii varr zamanla ogrenirsin sende minigim
Oyy biticek Rabbimin iziniyleee biticek

İyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü
Geleceği tarih belli oldu, 28-i gelecekmiş..
İnanın hiçbirşey hissetmiyorum, dondum kaldım resmen

Ne guzel haberr gozun aydin canımmm sevincten soke oldun demek sagsalim kavusmayi nasio etsin allahim hepimize

İyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü

Ouy fatimem benim gözün aydın kuzum
Çok şükür hiç bir şey kalmadı 28'ine...
Senin heyecanını düşünemiyorum bile...
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu

İyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü

Sana demiştim amaaa kii iyi düşün erken gelir demiştiimmmm canıımmm çook sevindimm çokk az kaldıı bol boll sarıll bugünlerin acısını çıkaarrrr
Çookk heycanlııı

Kizlar yine ben. Benimki diyorki polatlidan hizli tren varmis pendige 2 saat carsida gelsemmi diyo. Sende pendige gel diyo sabah 8 30 da cikiyorlarmis Sehir disina cikabilir mi askerler. Olmaz sacma sapan bisey yapıp uzatma askerligini dedim ama napsak akil verin bana

Kimsenin onun gittigiini soylemezse bise olmaz canimm bide saatinde birligine giderse olmazz. Ama bana kalirsaa kendini tehlikeye atmasin derim. Malum ortalik karisik ki bide Ankara biraz daha sıkı yinedee kendisi bilir canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…