- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Günaydın kızlar
Gunaydin hepinize
Bugün çok hızlı geçti darısı diğer günlere inşallah kızlar kavuşma günü gelsin inşallah
Bugun degil hafta cabuk bitti canimm bize bitti tabi askerlerimizee bitmiyoo gun ama cok sukur de geciyoo.Bugün çok hızlı geçti darısı diğer günlere inşallah kızlar kavuşma günü gelsin inşallah
Canimm ben konusuyorum zaten hergun simdi senin askerin askercell kullandigi icin o saatleri var o saatlerde arayabilirr benim askerimdee gec arar hic bi zaman saatinde aramazzKonusabildiniz mi kizlar. Benimki sadece sabah iyiyim yazdi o bu saate kadar ses yok normal mi ?..6 yi bekliyorum aramak icinsurekli yazasim var ama tutuyorum kendimi. Annem diyorki yılbaşından sonra çabuk gecer zaman ahh dedim inşallah
canım biz onun yoğunluğuna göre mesajlaşıyoruz. bazen bir mesajı zor atıyo bazen baya baya mesaj atıyor :) bu arada sivil hat kullanıyor.Konusabildiniz mi kizlar. Benimki sadece sabah iyiyim yazdi o bu saate kadar ses yok normal mi ?..6 yi bekliyorum aramak icinsurekli yazasim var ama tutuyorum kendimi. Annem diyorki yılbaşından sonra çabuk gecer zaman ahh dedim inşallah
Sen bekle canım o müsait olunca arar benim ki akşam 21 den sonra arar hep alıştımKonusabildiniz mi kizlar. Benimki sadece sabah iyiyim yazdi o bu saate kadar ses yok normal mi ?..6 yi bekliyorum aramak icinsurekli yazasim var ama tutuyorum kendimi. Annem diyorki yılbaşından sonra çabuk gecer zaman ahh dedim inşallah
Konusabildiniz mi kizlar. Benimki sadece sabah iyiyim yazdi o bu saate kadar ses yok normal mi ?..6 yi bekliyorum aramak icinsurekli yazasim var ama tutuyorum kendimi. Annem diyorki yılbaşından sonra çabuk gecer zaman ahh dedim inşallah
Amin kuzucum Allah dayanma gücü versin hepimizeBugun degil hafta cabuk bitti canimm bize bitti tabi askerlerimizee bitmiyoo gun ama cok sukur de geciyoo.
Rabbim hepimizi tez zamanda kavustursunn
Kuzucumm yaaa yerimmKizlar canımsıniz iyiki varsiniz ya. Simdi konustuk dun size anlattim ya kopek olayını. Ne köpeği allah askina anlat dedim k8 mi 9 mu ne varmis onlara bakiyomus bugun bitanesi saldirmis bizimkine buda ayagiyla kopecigi itelerken komutan sen cik demis beceremiyosune dedim simdi napiyozun temizlik yapıyomus ictigi bardağı kaldirmayan adam dun huzur kokulunun dedigi gibi komutan gelcekmis 25 kisi terhis edilicekmis sonra belki listede adi çıkarsa obur koğuşa gidermiş. Kiz huzur kokulu valla dedigin gibi hersey caanim benim ya bugunlerde biticek kizlar az kaldi sabir
İyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü
Geleceği tarih belli oldu, 28-i gelecekmiş..
İnanın hiçbirşey hissetmiyorum, dondum kaldım resmen
Ne guzel haberr gozun aydin canımmm sevincten soke oldun demeksagsalim kavusmayi nasio etsin allahim hepimize
İyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü
İyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü
Kimsenin onun gittigiini soylemezse bise olmaz canimm bide saatinde birligine giderse olmazz. Ama bana kalirsaa kendini tehlikeye atmasin derim. Malum ortalik karisik ki bide Ankara biraz daha sıkıKizlar yine ben. Benimki diyorki polatlidan hizli tren varmis pendige 2 saat carsida gelsemmi diyo. Sende pendige gel diyo sabah 8 30 da cikiyorlarmis Sehir disina cikabilir mi askerler. Olmaz sacma sapan bisey yapıp uzatma askerligini dedim ama napsak akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?