- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
Kimsenin onun gittigiini soylemezse bise olmaz canimm bide saatinde birligine giderse olmazz. Ama bana kalirsaa kendini tehlikeye atmasin derim. Malum ortalik karisik ki bide Ankara biraz daha sıkıyinedee kendisi bilir canimm
Evet canim yasak izin kagidi almasi lazim cikmasi icinnBende oyle dedim canim basimiza is almayalim durup dururken ya. Şehir dışına cikmalari yasak mi peki biliyo musun ?
Evet canim yasak izin kagidi almasi lazim cikmasi icinn
canımm çok sevindim senin adına şükür kavuşuyorsun artık gözün aydınİyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü
Geleceği tarih belli oldu, 28-i gelecekmiş..
İnanın hiçbirşey hissetmiyorum, dondum kaldım resmen
Yine de tam bilgim yok canim cunku bizde carsi izini yok malesefAy otursun o zaman oturduğu yerde yaaa. Bide ceza verirler falan hiç cikamaz dışarı allah korusun. Canim benim sağol yine bilgin icin
Ay kuzum benim çok sevindim sevin canım benim az kaldı yaİyi akşamlar kızlarr...
Şafak 29-dan 25-e düştü
Geleceği tarih belli oldu, 28-i gelecekmiş..
İnanın hiçbirşey hissetmiyorum, dondum kaldım resmen
Kizlar yine ben. Benimki diyorki polatlidan hizli tren varmis pendige 2 saat carsida gelsemmi diyo. Sende pendige gel diyo sabah 8 30 da cikiyorlarmis Sehir disina cikabilir mi askerler. Olmaz sacma sapan bisey yapıp uzatma askerligini dedim ama napsak akil verin bana
Sevdigimle bugun azcik konustum minnoss fotografini gondermiss banaa yineeeözlemm hasrete dönüyo ama biz hic bu kadar ayri kalmamistikk çok özlüyorumm amaa ya
Evet kuzusum ucunda o güzel günler olmasa gercekten zorKuzum benim kıyamam...
Bitecek bu zaman öyle düşün bir daha ayrı kalmamak için dayanmamız gereken son aşama...
Bizi çok güzel günler bekliyor inşallah...
Özlem sevginin gıdası, biz bir gün görmesek özlüyoruz bu mesafeden nasıl özlenmesin...
Ah ah...
Evet kuzusum ucunda o güzel günler olmasa gercekten zor
Gercekten özlem bambaşkaymış hele böyle bi özlemm 1. Fotoğrafla kalbimin atışını tüm vücudumda hissediyorum
Tez zamanda kucaklıyalım sevdiceklerimizii
Normalde ben cok taş yurekli bi insandım canım çok yanmadığı sürece ağlamazdımmAmin miniğim benim
Bazen böyle oluyor bize bir haller oluyor.
Durup dururken ağlıyoruz modunuz düşüyor.
Askerkiğin psikolojisi işte...
Bu özlem bambaşkaymış gerçekten allah herkese sabrını versin...
Başka ilacı yok bunun...
Normalde ben cok taş yurekli bi insandım canım çok yanmadığı sürece ağlamazdımm
Şimdii zırt bi fotoğrafa ağlaa zırt şu mehmetcikler için kamu spotu varyaa ona bile ağlıyorumm aboo vallahaa benim sonum iyi değill
Rabbimm hepimizin sabrını çoğaltsın zamanlarımız azalıyoo
Minikleree sarılcaz inşallah Allahın iziniylee
Evett minnoşlaarrr az kaldıııMinnoşlarımıza hatta
Bu süreç hem askerlerimizi hem bizi mahfetti ama çoğu gitti kuzum. Kaç ay geçti bu çoğunun yanında nedirki... az daha dayan. Sonra hep minnoşlarımızlayız
Evett minnoşlaarrr az kaldııı
Amaaa hayatıma ilişkimizee o kadar çok şey kattı kii onun kalbinde ki değerimii bana çok güzell anlattı bu askerlikk daha başka bi sürü şeyy..
Keşke önce gitseydi
Amaaa ben çok korkuyodumm göndermekten hep erteledim birazda suç bendeBak buna kesinlikle katılıyorum. Çok zor ama çok şey kattı hem bizim ilişkimize hemde ona. Bazı şeylerin kıymeti kat ve kat arttı ikimiz içinde. Bende öyle dedim çok okul biter bitmez gitseydi keşke diye ama kızmet boncuğum işte hayırlısı böyleymiş diyorum bende. Hayırlısıyla gelseler bir bir kavuşcaz inşallah
Amaaa ben çok korkuyodumm göndermekten hep erteledim birazda suç bende
Evett korkmak çözüm değilmişş herşey kısmett miniğiimm daha neler görecegizz bakalımm
Yaaaa senii yerriiimmmmAy bu kadar mı olur ya bende göndermedim benim yüzümden geç gitti herşeyimiz aynı
Yıldönümlerimizde kavuşacağız inşallahhhhh
Yaaaa senii yerriiimmmm
İnsallahh yıl dönümümüzün en güzel hediyelerriii 2017 en güzell yılımıızzz
Ayyy birdenn cok heycanlandiiimmmAynen öyle 2017 yıldönümü hediyesinin yerini hiç bişey dolduramazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?