Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk başları böyle olması çok normal canım..
Sen alışıyorsun, o alışıyor.. Ayrılık hele de asker de tabi ki de kolay olmayacak..
Gider ditmez benimki resim gönderdi, formayı giyinmiş falann kötü oldum ama o kadar da değil..
Yeni gitmiş hem de kendi çok isteyerek gitti, keyfi yerindeydi.. Her halinden anlaşılıyordu o yüzden beni de kötü etkilemedi..
Ama 1 ay falan sonraki resimleri bitirdi benii.. Çok garip bir ifade vardı yüzünde, mazlum mazlum bakıyordu, ne hale düştüm ondan sonra Allah biliyor..
Demem o ki acemilik zor, alışmaları zaman alıyor..
Sen iyi ol ki o da senden güç alsın..
Benimki sürekli nasılsın diye sorduğumda diyor sen iyi olursan ben daha iyi olurum..
Bizden güç alıyorlar bunu unutma..

Oyle çok haklisin canim. Biz o askere gitmeden 1 yil once birbirimizi cok kırdik daha doğrusu o beni cok kırdı. Hersey hazırken ayrıldık. Simdi pisman oldu basta yok istemiyorum desemde affettim gitmeden 1 hafta once baristik ailelerimizi yine ikna ettik. Tam barismisken gitmesi daha zoruma gidiyo. Ama o kadar degismiski konusmasi bakislari tavırları resmen buyumus. Büyüktude aslinda 29 yasinda ama olgunlaşti. surekli burda dusunmek icin cok vaktim var diyip durdu. Her erkek askerlik yapmalı aslında gerçekten sevdiklerinin kiymetini anliyorlar

Allah ayırmasın bir daha..
Değer vermek, kıymet bilmek çok önemli..
Bunlar olmadan gerçekten ilişki yürümüyor..
Kaybetme korkusu olmadan çok zor..
Ben bile değiştim ya, tabi ki önemliydi benim için ama şimdi çok başka yeri var gözümde..
Hayatıma girdiğinden beri kaybetme korkusuyla yaşadım, son 2 seneyi saymazsak..
Ama askerlik bambaşkaymış, önceki korkularıma hiç benzemiyor bu..
Askerlikten aldıkları dersi unutmasınlar yeter
Hep değer veren, kıymet bilen kalsınlar..

Ohh çok şükür kuzum.
Hoşbulduk vallahi sulugözlü yarenler grubu

şimdi böyle diyince aklıma arkadaşımın nişanlısı geldi aralık sonu gelecek o da arkadaşım şey diyor askere gidince çok değişti çünkü düşünecek çok vakitleri olduğunu falan söylemişti bakalım benikini nasıl etkileyecek

Kesinlikle olgunlasiyorlar daha dusunceli oluyorlar bosuna demiyorlar ana kucagi degil asker ocağı diye

Kizlar gelin kosun. Az once konustum kendi kogusunda yer olmadigindan baska bir koğuşta kaliyirmis ve alisamamis sesi oyle bozukki. Dediki su 2 haftayi atlatalim bende dedimki 2 hafta sonra gorevler mi belli oluvak dedim. Gorevim belli kopek bakıcılığı dedi dalgami geçiyosun dedim niye dalga geciyim diyo. E sabahtan beri naptın diyorum bende anlamadimki minika temizliği diyo. Ay benim bildiğim fotografci olunur bilgisayarda bisey yazdirilar kopek bakıcılığı ne alaka adam sigortacı benim gibi ya

Canım o konuda bir bilgim yok maalesef
Benimki de ya yazı işine bakıyordu, ya birşeyler taşıyor, ya inşaat gibi işlerde çalışıyordu..
Valla hiç anlamıyorum askerdeki işlerden..
Köpek bakıcılığını ilk kez duydum..

Sagol canım diger kızlar gelince belki onlar biliyordur. Bende ilk kez duydum

Canim simdi once kogus isi terhis olacak kisiler var onlar terhis olunca senin askerin kendi kogusuna gecer.
Isine de gelince demekki onlarda devrecilik var yani bi alt devresi gelene kadar o ordaki tum islere bakarr tum islere demekki ona kopek bakmayi soyledi ust devresi oda onu yapmak zorda canim. bi alt devresi gelene kadar miltikiyadi onlar yapacak benim sevdigimde 2 ay miltika yapti her isi yapti hem kendi isini yapti hem ust devrelerinin verdigi isi yeri gelir kendinden kucukler gelip emir verir cunku devrecilik oldugu icin oda o yuzden bozulmustur canim anladin mi

Ay anladim canim benim ya cok sagol. Anam adam anlatmiyorki agzindan cimbizla alıyorum lafi. Boyle miymiy konusuyo bide gergin sinirli geliyoki sesi. Hayirlisiyla bitirsinlerde artik bizde burda askerlik yapıyoruz onlarla

Ay anladim canim benim ya cok sagol. Anam adam anlatmiyorki agzindan cimbizla alıyorum lafi. Boyle miymiy konusuyo bide gergin sinirli geliyoki sesi. Hayirlisiyla bitirsinlerde artik bizde burda askerlik yapıyoruz onlarla
Ne istiyosan sor canimm sorun degill
Evett bizimde oyleydi ilk basta amaa arada oyle oluyo cok sormuyorum bide telefonda pek bise konusmuyolar dinlenir falan diyee o yuzden ama merak etme daha yeni o zamanla anlatir sende ogrenirsin bende hic bi bilgim yoktu ogrendimm hepsini
Amiinn bitseydi hayirlisiylaa

konuyu dağıtıyorum biraz ama :)
kızz nasıl da biliyorsun her şeyi maşallah :)) benimki 4 aydır asker burda anlattıklarından bi haber yaşıyorum he

kızz nasıl da biliyorsun her şeyi maşallah :)) benimki 4 aydır asker burda anlattıklarından bi haber yaşıyorum he

Kiz vallahi masallah herseyi biliyo. Icimi rahatlattı Allahimda onun içini ferahlatsin 2 ay olucak nerdeyse bir ictima nedir biliyorum ben

Yaa canimm napimm benim ki baya dogudaa herseyii bilmem lazim bilmesem icim rahat etmezz ne yaptigini gun boyunca biliyorum bide ben 7 aydir bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…