Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiz vallahi masallah herseyi biliyo. Icimi rahatlattı Allahimda onun içini ferahlatsin 2 ay olucak nerdeyse bir ictima nedir biliyorum ben
Oyy kuzum Allah razi olsun elimden geldigincee herseyi paylasirimm
Ben acemiden geldiginde herseyi sordum ilk gittiginde napti ne etti herseyii sordumm ondan birazcik

Yaa canimm napimm benim ki baya dogudaa herseyii bilmem lazim bilmesem icim rahat etmezz ne yaptigini gun boyunca biliyorum bide ben 7 aydir bekliyorumm
hahah sen daha kıdemlisin tabi 4 ay nereee 7 ay nere
ben kısmen biliyorum ne yaptığını da senin yanında cahil hissettim belirtmeden geçemedim

hahah sen daha kıdemlisin tabi 4 ay nereee 7 ay nere
ben kısmen biliyorum ne yaptığını da senin yanında cahil hissettim belirtmeden geçemedim
Ay deme oylee boncugum yaa senin bildiklerinn daha farklidirr bendenn ayy minnosumm estafirullaahh yaaa oylee bise yookk

gül diye söyledim üzülmee tatlım :)) benimki cezaevinde ya daha farklı işleri oluyor. Ben onları biliyorum
Heee tamamm o zamann benimkide tank taburundaa. Ama cok gorev yapti yaaa onceden haberciydi sonra geri tank taburuna gectii acemideyken yaziciydii o yuzdenn sey oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…