- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Oyy kuzum Allah razi olsun elimden geldigincee herseyi paylasirimmKiz vallahi masallah herseyi biliyo. Icimi rahatlattı Allahimda onun içini ferahlatsin 2 ay olucak nerdeyse bir ictima nedir biliyorum ben
Yaaa yineee cok minnoss oldu yaaaMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 130
yezdaasya - 47
daisy rain - 47
shuuuu - 67
Asker esi amine - 139
K KRALTAC - 233
nazlihilton - 141
Dahlia_ - 30
Yaaa yineee cok minnoss oldu yaaa
Bazen benimde oylee oluyoo gulesim geliyoo
Minnoş deyince aklıma hele hele minnoş geliyorrr
Al benden de o kadar canım yaa :)) Amin canım hepimizi ferahlatsın Rabbim onunla birlikte :)Kiz vallahi masallah herseyi biliyo. Icimi rahatlattı Allahimda onun içini ferahlatsin 2 ay olucak nerdeyse bir ictima nedir biliyorum ben
hahah sen daha kıdemlisin tabi 4 ay nereee 7 ay nereYaa canimm napimmbenim ki baya dogudaa herseyii bilmem lazim bilmesem icim rahat etmezz ne yaptigini gun boyunca biliyorum bide ben 7 aydir bekliyorumm
yine harika olmuşMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 130
yezdaasya - 47
daisy rain - 47
shuuuu - 67
Asker esi amine - 139
K KRALTAC - 233
nazlihilton - 141
Dahlia_ - 30
Ay deme oylee boncugum yaa senin bildiklerinn daha farklidirr bendennhahah sen daha kıdemlisin tabi 4 ay nereee 7 ay nere
ben kısmen biliyorum ne yaptığını da senin yanında cahil hissettim belirtmeden geçemedim
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 130
yezdaasya - 47
daisy rain - 47
shuuuu - 67
Asker esi amine - 139
K KRALTAC - 233
nazlihilton - 141
Dahlia_ - 30
gül diye söyledim üzülmee tatlım :)) benimki cezaevinde ya daha farklı işleri oluyor. Ben onları biliyorumAy deme oylee boncugum yaa senin bildiklerinn daha farklidirr bendennayy minnosumm estafirullaahh yaaa oylee bise yookk
Heee tamamm o zamanngül diye söyledim üzülmee tatlım :)) benimki cezaevinde ya daha farklı işleri oluyor. Ben onları biliyorum
koşturup duruyorlar işte canım :) Allah kolaylık versin hepsineHeee tamamm o zamannbenimkide tank taburundaa. Ama cok gorev yapti yaaa onceden haberciydi sonra geri tank taburuna gectii acemideyken yaziciydii o yuzdenn sey oluyoo
öyle cidden güzeliimmkoşturup duruyorlar işte canım :) Allah kolaylık versin hepsine
İnşallah canımöyle cidden güzeliimm
Rabbim güç kuvvet versiinn kışlar geldii hastalık vermesiinn
yine harika olmuş
Eline sağlık kuzum. Kalplerimiz parıl parıl parlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?