Merhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(
Allah iyiliğini versin minnoşumKendi ağladığı yetmiyor enişteyi de teşvik ediyor
Canım benim yaa
Şafak bitecek çok şükür ama sizinle saymaya devam edeceğimBırakamam ki, ben siziii
Bana o kadar destek olan, ağladığımda, güldüğümde benimle aynı hissleri yaşayan, varlıklarından güç aldığım insanları nasıl bırakabilirim ki bennn
O gelsin zaten eminim bir yandan babasına yardım ederken bir yandan da kendisine iş arayacak..
Bu sürede de yok gibi birşey olacak yaniiKendini kaç yere bölsün dimi
İş bulduktan sonra da yüzünü gören cennetlikTabi o da nasıl iş bulacağına bağlı..
O çalışsınn ben de buralarda takılayım
Çok kötüyüm dimii
Yaaa canim benimm eminim zaten senin bizi birakmicagindan kiii
insaallah guzel bi is bulur canim benimmo iss isi zor yaa benim sevdicek askeriyede kalicak jandarma asaiss insallah hayirlisiylaa artikk beraber gezicez il ill cunku baska turlu zorr bide o cok istiyoo jandarmayii geride caydiramiyorum
Amaa yinedee yaninda oldugunu bilmek cok guzeell bi duyguu kii
Insallaah bi daha Rabbim boyle uzun ayriliklar gostermez sizee
Bende aynisi vallaahha onlar isle ugrassin bizde burda takilalim
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 129
@yezdaasya - 46
daisy rain - 46
@shuuuu - 66
Asker esi amine - 138
@KRALTAC - 232
nazlihilton - 140
@AKovser - 25
Teşekkur ederim bu arada kac yasindasinbende kötü oluyorum ama bekliyoruz sabir gel aramiza bende yeni katıldım ama cok sevdim kizlari herseyi biliyolar teselli veriyolar destek oluyolar
Merhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(
Çok teşekkur ederim inşallah sevdikleriniz sağ salim dönerlerİlk zamanlar en zoru...
Alışma süresi hem asker için hem bizim için çok uzun oluyor...
Ben kendim için konuşayım. İlk zamanlar durmadan ağlardım. İstemsiz oluyor yani hiç ummadığım anda birden modum düşerdi ama zaman geçtikçe o halimde geçti. Hala zor ama alışıyorsun. Bu sürece katlanmak askerimle benim elinde o düştüğünde sen kaldırıyorsun, ben düştüğümde o kaldırıyor. Hayallere sığınıyorsun.... En önemlisi SABIR. Sabır olmazsa bu zaman bir türlü geçmek bilmezdi.. Tez zamanda gidip gelir inşallah...
Çok teşekkur ederim inşallah sevdikleriniz sağ salim dönerler
Sizler de hep benim yaşlarımda ya da yakın bi yaşta mısınız ? Ben ilk kez boyle bi paylasim sitesine uyeyimAmin canım benim, inşallah
Oyle minik kusum cok zor bu devirde is bulmaak
Aynen canım, hele bu zamanda iş bulmak imkansız gibi birşey
Hayırlısını nasip etsin Rabbim, herşeyin tabi işin de...
Sizinki zor ama, bir yandan çok yer görmek güzel birşey ama bir yandan yorucu olur..
Ama dediğim gibi hayırlısı olsun da gerisi mühim değil...
İnşaAllah Rabbim bir daha hiç birimize ayrılık göstermez..
Biz dersimizi aldık sanırım
Yaa severiimm burdayim ben minik kuss merak etmeee hepinizi gidene kadar bende birakmicam burayiiHuzur kokulu hele sen hic gitme canim kime sorucam herseyi sen olmazsan yaaa canim benim
Canimm hosgeldin aramizaMerhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(
Benim hergun oyle canimcim ama kafami baska yerlere verince duzeliyorum yoksa kendimi toparlayamam ben oda askerime yansiyo buyuk sikinti oluyo sonraaBenim şafak bugün 144 şekerler Allah sabır versin hepimize sanki içim bomboş sizde de öyle mi
Sizler de hep benim yaşlarımda ya da yakın bi yaşta mısınız ? Ben ilk kez boyle bi paylasim sitesine uyeyim
Ayy boncugum benden 2 yascikk buyukssuunnnYaşın kaç canım? Ben 25 olacağım haftaya
İnşallah canım ama sanki zaman durdu yaBenim hergun oyle canimcim ama kafami baska yerlere verince duzeliyorum yoksa kendimi toparlayamam ben oda askerime yansiyo buyuk sikinti oluyo sonraa
Kalbini ferah tutt az kalmiss ne kaldi ki surdaa Ocak bitince zaman hizli geciceek inann
İnşallah canım ama sanki zaman durdu ya
Benim şafak bugün 144 şekerler Allah sabır versin hepimize sanki içim bomboş sizde de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?