Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(

Merhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(

bende kötü oluyorum ama bekliyoruz sabir gel aramiza bende yeni katıldım ama cok sevdim kizlari herseyi biliyolar teselli veriyolar destek oluyolar

Ahh ayırlısıyla gelsinlerde iste bulur inşallah.Gitmee bizimle saymaya devam et canimm. Simdi ilk seninki gelicek dimi Allahim cok heyecanlı bakalim nasil olucak ilk karşılaşma

Huzur kokulu hele sen hic gitme canim kime sorucam herseyi sen olmazsan yaaa canim benim

İlk zamanlar en zoru...
Alışma süresi hem asker için hem bizim için çok uzun oluyor...
Ben kendim için konuşayım. İlk zamanlar durmadan ağlardım. İstemsiz oluyor yani hiç ummadığım anda birden modum düşerdi ama zaman geçtikçe o halimde geçti. Hala zor ama alışıyorsun. Bu sürece katlanmak askerimle benim elinde o düştüğünde sen kaldırıyorsun, ben düştüğümde o kaldırıyor. Hayallere sığınıyorsun.... En önemlisi SABIR. Sabır olmazsa bu zaman bir türlü geçmek bilmezdi.. Tez zamanda gidip gelir inşallah...

Çok teşekkur ederim inşallah sevdikleriniz sağ salim dönerler

Oyle minik kusum cok zor bu devirde is bulmaak Hakkimizda hayirlisi olsun bakiyim o yanimda olduktan sonra her yer bana cennet zateenn
Amiinn bunlar tatli ayriliklar Rabbim kotu ayriliklardan korusun hepimizii

Canimm hosgeldin aramiza
Oncellikle Rabbim sabrini cok guzel veriyo canim gercekten zaman geciyo arada zor olsada geciyo alisiyosun bi sure sonra Hepimiz ilk gonderdigimiz gibi olsak buralar aglamak su golu olmustu
Sadece sonunu dusun son ayriliniz oldugunu dusun ben kizlarima hep derim iyi dusunun iyi olucak diye sende iyi dusun kii iyi olasiinn
Yarenlikk cok guzel bi duygu hayatimizda bi daha yasayamicazz cunku boyle bi duygu
Rabbim hepimize sabirlar versinn. Sende tez zamanda kavus canim beniimm.
Korkma subata kadar zamanini hep beraber gecirin Rabbim yardimcin olur Insallaahh
Biz hep buralardayiz sikildigin bunaldigin zaman yaz elimizden geldigince destek oluruzz

Benim şafak bugün 144 şekerler Allah sabır versin hepimize sanki içim bomboş sizde de öyle mi
Benim hergun oyle canimcim ama kafami baska yerlere verince duzeliyorum yoksa kendimi toparlayamam ben oda askerime yansiyo buyuk sikinti oluyo sonraa
Kalbini ferah tutt az kalmiss ne kaldi ki surdaa Ocak bitince zaman hizli geciceek inann

Benim hergun oyle canimcim ama kafami baska yerlere verince duzeliyorum yoksa kendimi toparlayamam ben oda askerime yansiyo buyuk sikinti oluyo sonraa
Kalbini ferah tutt az kalmiss ne kaldi ki surdaa Ocak bitince zaman hizli geciceek inann
İnşallah canım ama sanki zaman durdu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…