- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Ayy boncugum benden 2 yascikk buyukssuunnn
olsunnn benden 1 yas daha olgunsuunnn. Ama anladim zaten dusuncelerinin olgunlugundan ben sey yapmadim bayanlarin yasi sorulmaz malumYaaa 2yaş ne ki bir de yıl sonu doğduğumdan 1 yaş diyelim yaşıt sayılırız
olsunnn benden 1 yas daha olgunsuunnn. Ama anladim zaten dusuncelerinin olgunlugundan ben sey yapmadim bayanlarin yasi sorulmaz malum
Yaaa canimsiinn.Olsun kuzum yabancı değiliz sorabilirsin istediğini sıkıntı yok
Yaaa canimsiinn.Boyleee sorarimm sanaaa biseyler biseyleer abla tafsiyelerine bazen cok ihtiyacimm oluyoo hele senin gibi minnosun tavsiyelerini dikkatee hemen aliriimmm
canimm beniimmm istedigin zaman ben burdayiimm. Oyy minigimm benimm ya sen bitanesiiinnnYaa boncuk seni yerim
İstediğin zaman istediğini sorabilirsin hiç çekinme. Hatta bende sorarım başının etini yerim
İnşallah dediğin gibi olur canımOylee dusunmeeeben hep derimm ay zaman cabuk geciyo ya geciyo derim oylede olurr zaman yavas geciyo deyince gercekten gecmiyo
Yani bu his bi tuhaf ne üzgün ne mutlu afallamis gibiBanada bazen oluyor öyle hissis gibi bi değişik
canimm beniimmm istedigin zaman ben burdayiimm. Oyy minigimm benimm ya sen bitanesiiinnn
Yani bu his bi tuhaf ne üzgün ne mutlu afallamis gibi
Merhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(
Ahh ayırlısıyla gelsinlerde iste bulur inşallah.Gitmee bizimle saymaya devam et canimm. Simdi ilk seninki gelicek dimi Allahim cok heyecanlı bakalim nasil olucak ilk karşılaşma
Cok guzel yine canımm ellerine saglik
Insallaahhhİnşallah dediğin gibi olur canım
Oyy minnosumm sende iyiki varsin kiiSende bitanesin kuzum iyi ki varsın
Sizler de hep benim yaşlarımda ya da yakın bi yaşta mısınız ? Ben ilk kez boyle bi paylasim sitesine uyeyim
Oyle minik kusum cok zor bu devirde is bulmaakHakkimizda hayirlisi olsun bakiyim o yanimda olduktan sonra her yer bana cennet zateenn
Amiinn bunlar tatli ayriliklar Rabbim kotu ayriliklardan korusun hepimizii
HoşgeldinMerhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(
gün içinde bazen bende böyle hissediyorum sonra kızıyorum kendime yükseltiyorum modumu hemen bir şarkıyla, kahveyle, yürüyüşle gerçi kış geldi çok çıkamıyorumBenim şafak bugün 144 şekerler Allah sabır versin hepimize sanki içim bomboş sizde de öyle mi
Yaaaa senin minnoss tam macoymusss ben minigim diyincee sensin minik diyo minnoss diyince ayni tepkiyi bende aliyorum kuzucumbu akşam minnoş için ikinci denememi yaptım "kapatırım bak telefonu" dedi yine başarısız oldum@Huzurkokulu
bu akşam minnoş için ikinci denememi yaptım "kapatırım bak telefonu" dedi yine başarısız oldum@Huzurkokulu
Yaaaa senin minnoss tam macoymusss ben minigim diyincee sensin minik diyo minnoss diyince ayni tepkiyi bende aliyorum kuzucumbi dahakine minigim de bakimm ne diceek
"kedi mi seviyorsun" diyorYaaaa senin minnoss tam macoymusss ben minigim diyincee sensin minik diyo minnoss diyince ayni tepkiyi bende aliyorum kuzucumbi dahakine minigim de bakimm ne diceek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?