Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa canimsiinn. Boyleee sorarimm sanaaa biseyler biseyleer abla tafsiyelerine bazen cok ihtiyacimm oluyoo hele senin gibi minnosun tavsiyelerini dikkatee hemen aliriimmm

Yaa boncuk seni yerim
İstediğin zaman istediğini sorabilirsin hiç çekinme. Hatta bende sorarım başının etini yerim

Merhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(

Merhaba canım..
Hoşgeldin aramıza..
Çok zor bir süreç canım ama geçmeyecek gibi değil..
Ağlayarak başladığım seneyi gülerek bitiriyorum çok şükür :)
Sadece sabır lazım canım, sabrın bol olsun gerisi hallolur..

Ahh ayırlısıyla gelsinlerde iste bulur inşallah.Gitmee bizimle saymaya devam et canimm. Simdi ilk seninki gelicek dimi Allahim cok heyecanlı bakalim nasil olucak ilk karşılaşma

İnşaAllah canımmm..
Gitmeyeceğim inşaAllah, sizi bırakır mıyım hiçç
Valla heyecandan şimdiden ne yapacağımı şaşırdım, o günü düşünemiyorum bilee

Cok guzel yine canımm ellerine saglik

Sağol canım benim, beğendiğine sevindimm

Sizler de hep benim yaşlarımda ya da yakın bi yaşta mısınız ? Ben ilk kez boyle bi paylasim sitesine uyeyim

Ben 22 yaşındayım canım :)

Oyle minik kusum cok zor bu devirde is bulmaak Hakkimizda hayirlisi olsun bakiyim o yanimda olduktan sonra her yer bana cennet zateenn
Amiinn bunlar tatli ayriliklar Rabbim kotu ayriliklardan korusun hepimizii

İnşaAllah minnoşum..
Gelsinler de herşey Allahın izniyle hallolur..

Merhabalar öncelikle benim nişanlımda 1 şubatta asker olucak nasip olursa sizler kendi nisanli eşlerinizi nasil bekliyosunuz yardim eder misiniz? Çok kotu oluyorum çünkü ben askerlik hakkindaki bi konusmada bile :-(
Hoşgeldin öncelikle zamanın su gibi geçsin inşallah başlarda epey ağladım, sonra alıştım. zaman öğretiyor sabretmeyi geçmişteki güzel günlerimizi, gelecek planlarımızı tekrar tekrar düşünerek geldim bugüne. her gün kızlarımla da konuşmaya çalışıyorum burda, sende uğra sık sık canım konuşuruz.

Benim şafak bugün 144 şekerler Allah sabır versin hepimize sanki içim bomboş sizde de öyle mi
gün içinde bazen bende böyle hissediyorum sonra kızıyorum kendime yükseltiyorum modumu hemen bir şarkıyla, kahveyle, yürüyüşle gerçi kış geldi çok çıkamıyorum

bu akşam minnoş için ikinci denememi yaptım "kapatırım bak telefonu" dedi yine başarısız oldum @Huzurkokulu
Yaaaa senin minnoss tam macoymusss ben minigim diyincee sensin minik diyo minnoss diyince ayni tepkiyi bende aliyorum kuzucum bi dahakine minigim de bakimm ne diceek

bu akşam minnoş için ikinci denememi yaptım "kapatırım bak telefonu" dedi yine başarısız oldum @Huzurkokulu

Yaaaa senin minnoss tam macoymusss ben minigim diyincee sensin minik diyo minnoss diyince ayni tepkiyi bende aliyorum kuzucum bi dahakine minigim de bakimm ne diceek

Delirttiniz enişteleriii
Ben minnoş dersem dalga geçer ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…