seviyorumm napayımDelirttiniz enişteleriii
Ben minnoş dersem dalga geçer ama
seviyorumm napayım
Geldiginde sendee deseneee bakimm enistee ne diyeceekkDelirttiniz enişteleriii
Ben minnoş dersem dalga geçer ama
Hahaha amaa sende kedisinnn deee"kedi mi seviyorsun" diyorne alakası varsa miniğim i de kabul etmez kocaman adamım diyecek off poff yanii
yani hep biz biz olmazBiraz da onlar delirsin, hep biz mi delireceğizz
devamını da söylüyor kuzum kedi alcam sana falan diyeHahaha amaa sende kedisinnn deeeyaaa sen cok yasa beni guldurdunn kuzucumm bi kerede minik adam olsun enistedeee yaniii
Hahah hadii sana kedide aldiidevamını da söylüyor kuzum kedi alcam sana falan diyehep gül tamam bak minik adam dersem olur adam sonuçta ağırlığı var derim
gülelim kuzumHahah hadii sana kedide aldiioyy beraber gulellimmm yaaaa hahaha aynen oylee soylee bakim bence yine kabul etmeyeceekk
O minnossss olacaaaakkkgülelim kuzumbana da öyle geliyor ama denemeye devam
bu kadar özlemişken olmadı bilemiyorumO minnossss olacaaaakkkolanaa kadar ugrass minikk kuss
Oyy canimm sag saglimm kucaklada sevdiginii kuzumm benimmbu kadar özlemişken olmadı bilemiyorumgeldiği gün oldu oldu daha da olmaz yoksa
ayy inşallah hepimiz kavuşalım canımOyy canimm sag saglimm kucaklada sevdiginii kuzumm benimm
Oyy insallahh kuzumm insallahh tez zamandaa kavusalimmayy inşallah hepimiz kavuşalım canım
Geldiginde sendee deseneee bakimm enistee ne diyeceekk
yani hep biz biz olmazaz kaldı sabret Fatimeciğim bütün delirmelerin hesabı sorulacak
Enistelerr bana dicekk hep sen bu minnosu cikardinn dicekkkAyyy düşünmek bile istemiyorummm
Benimki kızmıyor ama.. Başta o ne yaa falan der ama sonra ben vazgeçmeyince kabul ederKaçışı yokk
Tabi ki olmazz
Ahh sormaz mıyızzzHesabını soracağım tam 348 gün varr
17 yaşındayimYaşın kaç canım? Ben 25 olacağım haftaya
128 yaaa heycanlaniyorum amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?