Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkur ederim insan ayni seyleri yasamis kişilerle bir olunca sanki yükü hafifliyo

İnşallah çok saolun

Ağzından bal damlıyor yine iyilik meleğim

Öyle çok istiyorum ki "Doğan Güneş" demeyi...
Çok yoruldum artık

Canım benimmm yorulmak yokkk, tükenmek yoookkkk...
3 gün sonra 6 hafta kalacak sadecee, haftaları düşün, seni motive edecek herşeyi düşünn bitanemmm
İnan hatırlamıyorum bile 45-ten ne zaman bu günlere geldim..
Geçmiyor dediğim günlere ne oldu ? Hala geçmiyor diyorum şafak azaldıkca azalıyor
Ben en son 57-de kaldım..
Telefonu bıraktığı günde.. 8 hafta napıcam ben deyip duruyordum, buraya da az yazmadım hani..
Şimdi 3 hafta kalmasını bekliyorum çok şükür
Ben bitirdiğimde de senin 3 haftan kalmış olacak, heyecandan benim gibi deli divane olup uyuyamayasınn
Biraz beddua eder gibi oldu yaa

Kuzucukk küçükmüşsün sennn
Askere gidecek olan nişanlın mıydı ?
Evet nişanlım o kadar çok seviyorum ki ona bi sey olunca benim canım daha çok aciyo ben onu ararken o beni ariyo devamli aklim onda aksama kadar her gun gorusuyoruz konusuyoruz hic bikmadan usanmadan bi kere bile kavga etmeden 1 sene arkadaslik 5 bucuk aydir nişanlılığımız sürüyo şimdi nasil ayrilcam bilmiyorum o bizim evden cikip kendi evine gidince basliyorum ozlemeye 1 sene nasil gecer bilmiyorum

Geçiyor kuzucumm inan bana geçiyorr.
Başlarda ben de inanmıyordum geçeceğine, geçecek diyenler vardı hepsine beni anlamıyorsunuz da konuşuyorsunuz gözüyle bakıyordum..
Ama burda seni anlamayacak hiç kimse yok..
Hepimizin yolu aynı, derdi, sıkıntısı hepsi aynı..
Bir bakacaksın bizim gibi son haftaları, günleri sayıyorsun
Sabırlı ol, dua et, bütün askerlerimiz Allaha emanet

Evet simdilik kendimi kandiriyorum sanki onu kusadasina gidip doncekmis gibi is icin oldugunu soyluyorum aglamayayim diye çünkü aglarsam dayanamaz biliyorum en azindan morali yuksek olsun diye elimden geldigince aglamiycam diye kendimi hazirliyorum

Kandırmak değil de alıştırıyorsun yokluğuna diyelim :)
Ağlama, ağladığını görmesin, zaten kolay değil onlar için bir de biz böyle yapınca 2 kat zor oluyor..

Kandırmak değil de alıştırıyorsun yokluğuna diyelim :)
Ağlama, ağladığını görmesin, zaten kolay değil onlar için bir de biz böyle yapınca 2 kat zor oluyor..
Evet zaten o benim onu ugurlamaya gelememi istemiyodu zar zor ikna ettim o yuzden guclu durmaliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…