Çok teşekkur ederim insan ayni seyleri yasamis kişilerle bir olunca sanki yükü hafifliyoCanimm hosgeldin aramiza
Oncellikle Rabbim sabrini cok guzel veriyo canim gercekten zaman geciyo arada zor olsada geciyo alisiyosun bi sure sonraHepimiz ilk gonderdigimiz gibi olsak buralar aglamak su golu olmustu
Sadece sonunu dusun son ayriliniz oldugunu dusun ben kizlarima hep derim iyi dusunun iyi olucak diye sende iyi dusun kii iyi olasiinn
Yarenlikk cok guzel bi duygu hayatimizda bi daha yasayamicazz cunku boyle bi duygu
Rabbim hepimize sabirlar versinn. Sende tez zamanda kavus canim beniimm.
Korkma subata kadar zamanini hep beraber gecirin Rabbim yardimcin olur Insallaahh
Biz hep buralardayiz sikildigin bunaldigin zaman yaz elimizden geldigince destek oluruzz
EvetEn küçüğümüz sensin sanırım
Enistelerr bana dicekk hep sen bu minnosu cikardinn dicekkk
128 yaaa heycanlaniyorum amaa
İnşallah çok saolunHoşgeldinöncelikle zamanın su gibi geçsin inşallah başlarda epey ağladım, sonra alıştım. zaman öğretiyor sabretmeyi geçmişteki güzel günlerimizi, gelecek planlarımızı tekrar tekrar düşünerek geldim bugüne. her gün kızlarımla da konuşmaya çalışıyorum burda, sende uğra sık sık canım konuşuruz.
Şafak 45 Manisaadım adım doğan güneş'e sevdiğim
Şafak 45 - Manisa
Sona yaklaştıkça zor atıyor bu şafaklar...
Sadece 1,5 ayımız kaldı sevdiğim...
17 yaşındayim
İkiz Yarenlerim benimmm, canlarımmm
45 nedir ki, bir bakmışsınız sadece 5 kalmışş
Ağzından bal damlıyor yine iyilik meleğim
Öyle çok istiyorum ki "Doğan Güneş" demeyi...
Çok yoruldum artık
Evet nişanlım o kadar çok seviyorum ki ona bi sey olunca benim canım daha çok aciyo ben onu ararken o beni ariyo devamli aklim onda aksama kadar her gun gorusuyoruz konusuyoruz hic bikmadan usanmadan bi kere bile kavga etmeden 1 sene arkadaslik 5 bucuk aydir nişanlılığımız sürüyo şimdi nasil ayrilcam bilmiyorum o bizim evden cikip kendi evine gidince basliyorum ozlemeye 1 sene nasil gecer bilmiyorumKuzucukk küçükmüşsün sennn
Askere gidecek olan nişanlın mıydı ?
Evet nişanlım o kadar çok seviyorum ki ona bi sey olunca benim canım daha çok aciyo ben onu ararken o beni ariyo devamli aklim onda aksama kadar her gun gorusuyoruz konusuyoruz hic bikmadan usanmadan bi kere bile kavga etmeden 1 sene arkadaslik 5 bucuk aydir nişanlılığımız sürüyo şimdi nasil ayrilcam bilmiyorum o bizim evden cikip kendi evine gidince basliyorum ozlemeye 1 sene nasil gecer bilmiyorum
Evet simdilik kendimi kandiriyorum sanki onu kusadasina gidip doncekmis gibi is icin oldugunu soyluyorum aglamayayim diye çünkü aglarsam dayanamaz biliyorum en azindan morali yuksek olsun diye elimden geldigince aglamiycam diye kendimi hazirliyorumGeçiyor kuzucumm inan bana geçiyorr.
Başlarda ben de inanmıyordum geçeceğine, geçecek diyenler vardı hepsine beni anlamıyorsunuz da konuşuyorsunuz gözüyle bakıyordum..
Ama burda seni anlamayacak hiç kimse yok..
Hepimizin yolu aynı, derdi, sıkıntısı hepsi aynı..
Bir bakacaksın bizim gibi son haftaları, günleri sayıyorsun
Sabırlı ol, dua et, bütün askerlerimiz Allaha emanet
ayy kuzum benim 5 hemen gelsin hemen
İkiz Yarenlerim benimmm, canlarımmm
45 nedir ki, bir bakmışsınız sadece 5 kalmışş
Evet simdilik kendimi kandiriyorum sanki onu kusadasina gidip doncekmis gibi is icin oldugunu soyluyorum aglamayayim diye çünkü aglarsam dayanamaz biliyorum en azindan morali yuksek olsun diye elimden geldigince aglamiycam diye kendimi hazirliyorum
ayy kuzum benim 5 hemen gelsin hemen
ikiz yaren çok sevdim ki ben bunu :) artık böyle diyelim miidaisy rain
biz ikiz yarenimle doğan güneş'i görünce buralar iki katı mutluluk olacak
Evet zaten o benim onu ugurlamaya gelememi istemiyodu zar zor ikna ettim o yuzden guclu durmaliyim :)Kandırmak değil de alıştırıyorsun yokluğuna diyelim :)
Ağlama, ağladığını görmesin, zaten kolay değil onlar için bir de biz böyle yapınca 2 kat zor oluyor..
Kuzum benim ki bugün 143 oldu bir gün bir gündür demi amaMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 128
yezdaasya - 45
daisy rain - 45
shuuuu - 65
Asker esi amine - 144
K KRALTAC - 231
nazlihilton - 139
Dahlia_ - 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?