kuzum bozma moralini vardır bunda da bir hayır öyle düşün. dinleme de kimseyi sen bildiğin gibi sayBozuk moralle geldim
Suç ben de valla niye inanıyorum ki, kim ne diyorsa..
Ne güzel şafağımı sayıyordum ben, dengemi alt üst ettiler
Daha belli değil ne zaman geleceği
İleri atmak kolay da geri dönmek çok zor yaa
24 derken 28-e döndüm tekrar..
1 günün bile hesabını yaparken 4 gün nasıl çok geliyor..
Evettt cok iyi olduu vallahi heralde sevdigimm bu ay gelicek yinee. sinavi var buraya gelip burdan gidicek sinava ama daha belli degillOuy kuzum benim olsun birbirinize moral oluyorsunuz. Arada ağlamakta lazım ki rahatlayalım... içimize attıkça kötü oluyoruz zaten
Oylee guzelimm vallaha napalim buna sukurrTamam canım, bu gece 142 o zaman
O 1 gün bize nasıl ağır bir Allah biliyor..
Canım benimmm, avutabildiğimiz her yoldan avutuyoruz, yoksa zaman geçmez kii..
Teşekkür ederim bitanemm, beğediğine çok sevindimmm
Minikk kusummm nolduu yineee severimm bozma moraliniiBozuk moralle geldim
Suç ben de valla niye inanıyorum ki, kim ne diyorsa..
Ne güzel şafağımı sayıyordum ben, dengemi alt üst ettiler
Daha belli değil ne zaman geleceği
İleri atmak kolay da geri dönmek çok zor yaa
24 derken 28-e döndüm tekrar..
1 günün bile hesabını yaparken 4 gün nasıl çok geliyor..
gelsin valla bekle bekle yorulduk artık
Evettt cok iyi olduu vallahi heralde sevdigimm bu ay gelicek yinee. sinavi var buraya gelip burdan gidicek sinava ama daha belli degill
Doyamiyosun kuzumm doyamiyosun daha zor oluyo ama benimki durmuyo isteeGerçekten gücüm kalmadı sanki
Hadi inşallah miniğim. Bir saatte görme olsa bize bu durumda o 1 gün gelir. Asla doyamayız ama...
kuzum bozma moralini vardır bunda da bir hayır öyle düşün. dinleme de kimseyi sen bildiğin gibi say
Minikk kusummm nolduu yineee severimm bozma moraliniitamam biraz hayal kirikligi oldu amaa daha belli bisey yok bakmissin o zaman gelmisss hic canini sikmaaa kotu dusunmeee hemen modun dusmesiinn minigimm az kaldii ki
Gecicek tabiii sen guclusunn hemen toparlanirsinn minisimmm
Çok sağolun minnoşlarımmm
Toparlandım, gayet iyiyim, geçecek, hepsi bitecek Allahın izniyle
Gecicek tabiii sen guclusunn hemen toparlanirsinn minisimmm
Ederizz insallaah ben bitirdikten sonraa 2 ay daha ayri kalicam sanirimmO kadar sabrettik bundan sonra da ederizz
Doyamiyosun kuzumm doyamiyosun daha zor oluyo ama benimki durmuyo istee
Kızlar hepinizi seviyorum ya sabredelim kızlar güzel günler yakındır hayatta neler geçmiyo ki sağ salim olsunlar kavuşmak yakındır moral bozmayalım hep gülün şekerlerim
Hicc bilmiyorumm ben senin gibi bende cok yoruldum cidden cokkHaklısın öyle de zor böyle de zor...
Ne yapacağız biz böyle...
Hicc bilmiyorumm ben senin gibi bende cok yoruldum cidden cokk
Oyy boncuguk yeni haftaya giriyoruzz bu haftayida bitirecegizz insallaahhİşin en kötü kısmı elinden bir şey gelmemesi...
Bir gün daha bitti yine de çok şükür
Oyy boncuguk yeni haftaya giriyoruzz bu haftayida bitirecegizz insallaahh
Bitiririzzz kuzucumm Allahin iziniylee insallaahİnşallah bu haftayı da hemen bitiririz
Ederizz insallaah ben bitirdikten sonraa 2 ay daha ayri kalicam sanirimmcunku jandarmaya geciyo egitime gidicek
Bitiririzzz kuzucumm Allahin iziniylee insallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?