Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum bozma moralini vardır bunda da bir hayır öyle düşün. dinleme de kimseyi sen bildiğin gibi say

Ouy kuzum benim olsun birbirinize moral oluyorsunuz. Arada ağlamakta lazım ki rahatlayalım... içimize attıkça kötü oluyoruz zaten
Evettt cok iyi olduu vallahi heralde sevdigimm bu ay gelicek yinee. sinavi var buraya gelip burdan gidicek sinava ama daha belli degill

Minikk kusummm nolduu yineee severimm bozma moralinii tamam biraz hayal kirikligi oldu amaa daha belli bisey yok bakmissin o zaman gelmisss hic canini sikmaaa kotu dusunmeee hemen modun dusmesiinn minigimm az kaldii ki

kuzum bozma moralini vardır bunda da bir hayır öyle düşün. dinleme de kimseyi sen bildiğin gibi say

Minikk kusummm nolduu yineee severimm bozma moralinii tamam biraz hayal kirikligi oldu amaa daha belli bisey yok bakmissin o zaman gelmisss hic canini sikmaaa kotu dusunmeee hemen modun dusmesiinn minigimm az kaldii ki

Çok sağolun minnoşlarımmm
Toparlandım, gayet iyiyim, geçecek, hepsi bitecek Allahın izniyle

Kızlar hepinizi seviyorum ya sabredelim kızlar güzel günler yakındır hayatta neler geçmiyo ki sağ salim olsunlar kavuşmak yakındır moral bozmayalım hep gülün şekerlerim

İnşallah canım benim kavuşacağız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…