- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
evet aynen öyle inşallahBeklemek gideceğini bile bile ama belirsiz olması en zoru. Şimdi belli de olmuş içini ferah tut canım gidip gelicek hayırlısıyla.
Günaydın kızçeler haftasonu misafirlerden ara ara girip baktım ama yazamadım size.
Ümitsizlik yok sabrediyoruz Aralığın ilk haftası bitti bile bir bakıcaz yanımızdalar sevdiceklerimiz.
Canımsınız öptüm hepinizi hemen geçsin bu haftada amiinn
Oyy noldu minik kusummGünaydınnnn
Dün biraz rahatsızdım erken uyudum, liste de yapamdım içimde kaldı, bugün akşama inşaAllah
Günaydınnnn
Dün biraz rahatsızdım erken uyudum, liste de yapamdım içimde kaldı, bugün akşama inşaAllah
Günü canım
Bazen mod düşüyor ama hopp böyle yükseliyoruz birbirimizin desteğiyle
Günaydınnnn
Minnosslarimm nasilsinizz gunler nasil geciyoo
Iyiyim bende cok sukurrIyiyim canimm sen nasilsinbizimkinden hâlâ ses yok yerlesemedi bir türlü haber alsam diye elimden telefinu dusurmuyorum
İyi aksamlar kızlarIyiyim bende cok sukurr
Yerlesir canim yerlerlesir arada arayamadiklarida oluyo alisss ben 4 gundur dogru duzgun konusamiyoduk daha bugun konustuuk bi duzguncee.
Duzene oturursaa rahatlarsinizz insallah
iyi canım aralık ayı hızlı geçiyor gibi çok şükür sen napıyosun?Minnosslarimm nasilsinizz gunler nasil geciyoo
Ohh ohh ne guzell iyii canim bendee havalar kotu olunca hep uyuklamaa moduiyi canım aralık ayı hızlı geçiyor gibi çok şükür sen napıyosun?
Iyii aksamlar canimm :)İyi aksamlar kızlar
Kizlar enisteler nerde askerlik yapiyolar ve uzun donem mi yoksa kisa donem mi ?
Allah sag salim kavusturmayi nasip etsin ablacım benim babam da sirnak silopide yapmis karakaya karakolunda anlata anlata bitiremiyo askerligini tabi o zamanla şimdi ayni degil ama ne olursa olsun Allah tum askerlerimizin yardimcisi olsunIyii aksamlar canimm :)
Benim askerim Şırnak'ta uzun dönem yapiyoo :)
Ohh ohh ne guzell iyii canim bendee havalar kotu olunca hep uyuklamaa modu
iyi akşamlar canım :)İyi aksamlar kızlar
Kizlar enisteler nerde askerlik yapiyolar ve uzun donem mi yoksa kisa donem mi ?
Aayy benim sevdicegimde silopide ama hisarda us bolgesinde cok sukur karakolda degil. Evett oyle canim vallahi Rabbim guc kuvvet versinn insallah cok sukur bitirdik cok bisey kalmadiAllah sag salim kavusturmayi nasip etsin ablacım benim babam da sirnak silopide yapmis karakaya karakolunda anlata anlata bitiremiyo askerligini tabi o zamanla şimdi ayni degil ama ne olursa olsun Allah tum askerlerimizin yardimcisi olsun
Benimm en en basinda heraldeeekış mevsiminde yapılacak en güzel işler listesinin başında gelir uyuklama
haha uykucular siziBenimm en en basinda heraldeeeaskerimde bende deli gibi uykucuyuzz evlenince artikk hic ne o uyanir ne benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?