Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günü canım
Bazen mod düşüyor ama hopp böyle yükseliyoruz birbirimizin desteğiyle

Iyiyim canimm sen nasilsin bizimkinden hâlâ ses yok yerlesemedi bir türlü haber alsam diye elimden telefinu dusurmuyorum
Iyiyim bende cok sukurr
Yerlesir canim yerlerlesir arada arayamadiklarida oluyo alisss ben 4 gundur dogru duzgun konusamiyoduk daha bugun konustuuk bi duzguncee.
Duzene oturursaa rahatlarsinizz insallah

Iyiyim bende cok sukurr
Yerlesir canim yerlerlesir arada arayamadiklarida oluyo alisss ben 4 gundur dogru duzgun konusamiyoduk daha bugun konustuuk bi duzguncee.
Duzene oturursaa rahatlarsinizz insallah
İyi aksamlar kızlar
Kizlar enisteler nerde askerlik yapiyolar ve uzun donem mi yoksa kisa donem mi ?

Iyii aksamlar canimm :)
Benim askerim Şırnak'ta uzun dönem yapiyoo :)
Allah sag salim kavusturmayi nasip etsin ablacım benim babam da sirnak silopide yapmis karakaya karakolunda anlata anlata bitiremiyo askerligini tabi o zamanla şimdi ayni degil ama ne olursa olsun Allah tum askerlerimizin yardimcisi olsun

Allah sag salim kavusturmayi nasip etsin ablacım benim babam da sirnak silopide yapmis karakaya karakolunda anlata anlata bitiremiyo askerligini tabi o zamanla şimdi ayni degil ama ne olursa olsun Allah tum askerlerimizin yardimcisi olsun
Aayy benim sevdicegimde silopide ama hisarda us bolgesinde cok sukur karakolda degil. Evett oyle canim vallahi Rabbim guc kuvvet versinn insallah cok sukur bitirdik cok bisey kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…