Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 128
yezdaasya - 45
daisy rain - 45
@shuuuu - 65
Asker esi amine - 144
@KRALTAC - 231
nazlihilton - 139
@AKovser - 24
günaydın kızlar gideceği gün belli oldu hemde sözlendiğimiz tarih olan 7 şubatta
inşallah canım ya bu aralar görüşemiyoruz da gidene kadar görüşmemizde sıkıntılı canım çok sıkılıyor yacanım şimdiden sıkıntı yapma kendine yabiliyorum zor ama inan alışıyosun Allah sabrı veriyor.
Üzülme canım biz hep yanındayız ne zaman konuşmak istersengünaydın kızlar gideceği gün belli oldu hemde sözlendiğimiz tarih olan 7 şubatta
Teşekkür ederim canımÜzülme canım biz hep yanındayız ne zaman konuşmak istersen
Hayirlisii olsun canim benimm subata daha var simdiden kendini sikintiya girdirme. Uzun bi yol seni bekliyo guclu olman lazimmgünaydın kızlar gideceği gün belli oldu hemde sözlendiğimiz tarih olan 7 şubatta
evet öyle yapmam lazım. iş durumları yüzünden görüşemiyoruz şubata kadar da zor görüşeceğiz ondan sonra gidiyor yaHayirlisii olsun canim benimm subata daha var simdiden kendini sikintiya girdirme. Uzun bi yol seni bekliyo guclu olman lazimm
Canimm bak benim sevdigim 5 aydan sonra izine geldi cok gorusemedik birlikteydik tamam amaa yinee yetmedi ve ben onunla giderken vedalasamadim bilee bi gun onceden gidemedim yanina amaa gorustuklerimiz yetti gorusemedim edemedim falan dersem daha kotu olurum ben kotu olunca oda oluyo bi tarafin guclu olmasi lazim ki genelde biz oluyoruz guclu olan taraffevet öyle yapmam lazım. iş durumları yüzünden görüşemiyoruz şubata kadar da zor görüşeceğiz ondan sonra gidiyor ya
evet doğru söylüyorsunuz sizin ne kadar kaldıCanimm bak benim sevdigim 5 aydan sonra izine geldi cok gorusemedik birlikteydik tamam amaa yinee yetmedi ve ben onunla giderken vedalasamadim bilee bi gun onceden gidemedim yanina amaa gorustuklerimiz yetti gorusemedim edemedim falan dersem daha kotu olurum ben kotu olunca oda oluyo bi tarafin guclu olmasi lazim ki genelde biz oluyoruz guclu olan taraffgorebildigin kadar gorus gerisini sikinti etmee canimm hic goremiceksin diye bisey yok ki kisa bi ayrilik sadece baskaa yokk boyle dusun
127 gunumuzz kaldii cok sukur koca 7 ayi geride biraktikkevet doğru söylüyorsunuz sizin ne kadar kaldı
Maşallah bu günleride tez atlatıp kavuştursun sizi127 gunumuzz kaldii cok sukur koca 7 ayi geride biraktikk
Aminn guzelim hepimizii insalllahh. sende tez gunde kavusursun insallahhMaşallah bu günleride tez atlatıp kavuştursun sizi
Ederiimm alimallah herseyin ustesin gelirizz Rabbimin iziniyleeAllah yardımcımız olsun bitanemm, napalım gönderdik bir kere, onlar dönene kadar tüm gücümüzle herşeye sabredeceğiz..
Gunaydiinn caniimmGünaydın kızçeler haftasonu misafirlerden ara ara girip baktım ama yazamadım size.
Ümitsizlik yok sabrediyoruz Aralığın ilk haftası bitti bile bir bakıcaz yanımızdalar sevdiceklerimiz.
Canımsınız öptüm hepinizi hemen geçsin bu haftada amiinn
inşallahAminn guzelim hepimizii insalllahh. sende tez gunde kavusursun insallahh
günaydın kızlar gideceği gün belli oldu hemde sözlendiğimiz tarih olan 7 şubatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?