Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızçeler haftasonu misafirlerden ara ara girip baktım ama yazamadım size.
Ümitsizlik yok sabrediyoruz Aralığın ilk haftası bitti bile bir bakıcaz yanımızdalar sevdiceklerimiz.
Canımsınız öptüm hepinizi hemen geçsin bu haftada amiinn

canım şimdiden sıkıntı yapma kendine ya biliyorum zor ama inan alışıyosun Allah sabrı veriyor.
inşallah canım ya bu aralar görüşemiyoruz da gidene kadar görüşmemizde sıkıntılı canım çok sıkılıyor ya

Hayirlisii olsun canim benimm subata daha var simdiden kendini sikintiya girdirme. Uzun bi yol seni bekliyo guclu olman lazimm
evet öyle yapmam lazım. iş durumları yüzünden görüşemiyoruz şubata kadar da zor görüşeceğiz ondan sonra gidiyor ya

evet öyle yapmam lazım. iş durumları yüzünden görüşemiyoruz şubata kadar da zor görüşeceğiz ondan sonra gidiyor ya
Canimm bak benim sevdigim 5 aydan sonra izine geldi cok gorusemedik birlikteydik tamam amaa yinee yetmedi ve ben onunla giderken vedalasamadim bilee bi gun onceden gidemedim yanina amaa gorustuklerimiz yetti gorusemedim edemedim falan dersem daha kotu olurum ben kotu olunca oda oluyo bi tarafin guclu olmasi lazim ki genelde biz oluyoruz guclu olan taraff gorebildigin kadar gorus gerisini sikinti etmee canimm hic goremiceksin diye bisey yok ki kisa bi ayrilik sadece baskaa yokk boyle dusun

evet doğru söylüyorsunuz sizin ne kadar kaldı

Gunaydiinn caniimm
Insallahh cok bisey kalmadi sukuur bunuda atlaticaz hep beraberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…