Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir sürü projem var ama en önemlisi sevdiceğimi çok özledim bazen dayanamıyorum...
Derste ağlıyordum nerdeyse öyle özledim...
Çok yalnız hissediyorum kendimi.

minik kuş biz hep burdayız yanındayız senin az kaldı bitiyor canım benim ne günler geçti hem bir düşün. kavuşacaksın sevdiğine hatırlamayacaksın bile bu günlerini

Minnosslarimm nasilsinizz gunler nasil geciyoo

Eh işte sıradan sıkıcı yaren günü geçirdimmm

Ayy nerde o gunlerr nerdee sinemaya gidiyoruz bi bakiyorum uyuyo istanbula gidiyoruz ucakta uyuyo diyorumm senin icin hic fark etmiyo havada karada her yerdee

Aynı benimkiiii
Nerde olsa uyur Ben de birazcık öyleyim, uyuyup dururuz artık beraberr

Bir sürü projem var ama en önemlisi sevdiceğimi çok özledim bazen dayanamıyorum...

Kuzummm, canımmm az kaldııı bak yaa sadece 44 günnn..
1.5 ay bile sayılmazzz bitanemm..
Topla kendiniiii

Yaaaa kuzum beniimm hep oyle oluyo çünkü benim sevdicegimde 5 aydan sonra geldi izine eger gelmeseydi ben çok kötü olurdum oluyodumda aynı dediklerin oluyodum halada var ama birazcık azaldı bu kadar bekledin azıcık daha beklersin 0nundee cok az vaktin kaldı 1 aycıkk bu ayı saymasak 1 ay bile kalmicakk kendini toparlaa sen güçlüsüünn bununda üstesinden geliceksin çok az kaldı sonra sevdicegini kucaklıcaksın elinii hiç bırakmicak bi dahaa güzel seyler dusun 1 aycık sadeceee bu günlerini beraber gülerek anlatcaksınız inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…