- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Ayy nerde o gunlerr nerdeehaha uykucular sizibende fena uyurum ama yarim kaçta yatarsa yatsın erkenden uyanır
oyy sinema karanlık ortam falan da uçakta iyiymişAyy nerde o gunlerr nerdeesinemaya gidiyoruz bi bakiyorum uyuyo istanbula gidiyoruz ucakta uyuyo diyorumm senin icin hic fark etmiyo havada karada her yerdee
Allah sag salik donmeyi nasip etsin benimki de gitsin de insallah ben de bekliyim gecsin bi an once zamaniyi akşamlar canım :)
bingöl'de benim miniğim kısa dönem
Ahh ahhhoyy sinema karanlık ortam falan da uçakta iyiymiş
Amin canımm darısı başına insallaahh. Beklersin beklersiinn. Senin askerin uzun dönem miiiAllah sag salik donmeyi nasip etsin benimki de gitsin de insallah ben de bekliyim gecsin bi an once zaman
inşallah canımAllah sag salik donmeyi nasip etsin benimki de gitsin de insallah ben de bekliyim gecsin bi an once zaman
hahah kızz çok güldüm Allah iyiliğinizi versin ne eğlencelisiniz yaaAhh ahhhsinemada uyuyo ben anlamıyım diye arada uyanıyo filmin hiç gülünmiceği yerde gülüyo bide tam bi minnoşş
Hahaha hep güll minişimm benim hepphahah kızz çok güldüm Allah iyiliğinizi versin ne eğlencelisiniz yaa
birlikte gülelim canım benimHahaha hep güll minişimm benim heppAyy neler var bizde daha bi bilseenn
Aynıı kafadan olunca iştee böyle şeyler çıkıyoobirlikte gülelim canım benimhiç şüphem yok vardır kuzum
Minnosslarimm nasilsinizz gunler nasil geciyoo
Hııı canım benimm hayır olsun nolduBen bugün hiç iyi değilim kuzum...
Oyy noldu minik kusummgecmis olsun simdi nasilsiinn
Gecmis olsun canim iyisin şimdi insallah..
Dikkat et kendine kuzum.
Listeyi geç alsakta olur sen lazımsın bize
Hııı canım benimm hayır olsun noldu
maşallah canım benimAynıı kafadan olunca iştee böyle şeyler çıkıyoo
Bir sürü projem var ama en önemlisi sevdiceğimi çok özledim bazen dayanamıyorum...
Derste ağlıyordum nerdeyse öyle özledim...
Çok yalnız hissediyorum kendimi.
Minnosslarimm nasilsinizz gunler nasil geciyoo
Ayy nerde o gunlerr nerdeesinemaya gidiyoruz bi bakiyorum uyuyo istanbula gidiyoruz ucakta uyuyo diyorumm senin icin hic fark etmiyo havada karada her yerdee
Bir sürü projem var ama en önemlisi sevdiceğimi çok özledim bazen dayanamıyorum...
Yaaaa kuzum beniimm hep oyle oluyo çünkü benim sevdicegimde 5 aydan sonra geldi izine eger gelmeseydi ben çok kötü olurdum oluyodumda aynı dediklerin oluyodum halada var ama birazcık azaldıBir sürü projem var ama en önemlisi sevdiceğimi çok özledim bazen dayanamıyorum...
Aayy yanlız değilmişimm şuan çokk sevindiimmEh işte sıradan sıkıcı yaren günü geçirdimmm
Aynı benimkiiii
Nerde olsa uyurBen de birazcık öyleyim, uyuyup dururuz artık beraberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?