Evet haklısın canım ama ben genel olarak hep olumsuz düşünen biriyim ve genel başka sorunlarmda var hayatımda pek yolunda gitmiyor yani. Tek dayanagim sevdigimken gitmesi zor olacak gibi. Hangi ilde oturuyosn bu arada :)canıım beniimmm hiç için sıkılmasıınn ne zaman istersen yazz konusuruzz diğer kızlardaa oylelerr :) Yalnızz değilsin bende ilk seviğimi gonderirken tek ben asker yolu beklicekmişim gibi geliyodu amaa burayaa bi geldiimm minik kızlarımdaa varmıss heeppp :) Sakın kendini bırakmaa herşeyy dahaa yeni başlıyoo bende çok zayıftım askerimi gonderdim kilo aldım vallahiaskerlikk bana yaradıı sakın aklına kotu seyler getirmee basına gelirr sen sevdiğinin yanında güclü dur kii o daa ordaa güclü dursunn
hahahhah demii demiiii kovseriimmmm kavuusuyoo sıraaa bizeee geliyoo hemen ceciikkkAy enerjim yükseldi bir anda kovserim askerine kavuşuyorrr sırada bize geliyorrr
baakk sen bilee farkındasıınn ben burdaki kızlara iyi düşünün iyi olucaak diyee diyee safaklarıı bitirdiikkk :) O yüzdeenn olumsuz olmaak yokkEvet haklısın canım ama ben genel olarak hep olumsuz düşünen biriyim ve genel başka sorunlarmda var hayatımda pek yolunda gitmiyor yani. Tek dayanagim sevdigimken gitmesi zor olacak gibi. Hangi ilde oturuyosn bu arada :)
hahahhah demii demiiii kovseriimmmm kavuusuyoo sıraaa bizeee geliyoo hemen ceciikkk
Bende istanbul :) inşallah canım ne diyim bi şekilde vakit geçer herhalde :)baakk sen bilee farkındasıınn ben burdaki kızlara iyi düşünün iyi olucaak diyee diyee safaklarıı bitirdiikkk :) O yüzdeenn olumsuz olmaak yokk
Ben Adanalıyım canımm
nereleree gitti kim bilir heeycandan tutamıyozz kiii minnossuu kuzumm napallıımmm
nereleree gitti kim bilir heeycandan tutamıyozz kiii minnossuu kuzumm napallıımmmbaglıcam artıkk şurayaa dursun diye
Ayy ne güzeell :) Gecerr Allahın iziniylee gecerr :)Bende istanbul :) inşallah canım ne diyim bi şekilde vakit geçer herhalde :)
Azz kaldıı zateen azzz seviğine kullanamadan kendine kullanıcazz bizYine senin oklavaları devreye sokacağız yoksa
Ayy ne güzeell :) Gecerr Allahın iziniylee gecerr :)
Canım bu ifadeleri nasıl yapiuosunz telden giriyorum ve yeni uyeyimde pek bilgim yok :)
bakk güzelim mesaj yazdıgın yerin yukarısında gülücük ifadesi var oraa bas ordan istediğini seççCanım bu ifadeleri nasıl yapiuosunz telden giriyorum ve yeni uyeyimde pek bilgim yok :)
bakk güzelim mesaj yazdıgın yerin yukarısında gülücük ifadesi var oraa bas ordan istediğini seçç
Azz kaldıı zateen azzz seviğine kullanamadan kendine kullanıcazz biz
hııh olduu :) Evett canım burdayızz gündüzleride burdayıızztamam canım yaptım Sen ve arkadaşların hep akşam mi burdasinz :)
Aa ne güzel bende akşamları gelirim kesin öğlend bazen :)hııh olduu :) Evett canım burdayızz gündüzleride burdayıızz
Eveett birazz daha gelmezsee yapacagımm alıstırmayııHahah aynen fena olmaz alıştırma yapmış oluruz
Nee zamaan isterseenn gel güzelim benim olmadığım zamanlar olur ama kızların biri mutlaka burda olurlarrrrAa ne güzel bende akşamları gelirim kesin öğlend bazen :)
nereleree gitti kim bilir heeycandan tutamıyozz kiii minnossuu kuzumm napallıımmmbaglıcam artıkk şurayaa dursun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?