- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
Bende şubatta 365 gün sayacağımŞubatta 365 saymaya başlıcam benle aynı kaderde olan varmı acaba
Canım birlikteyiz o zaman desene :) birbirimize destek olalım hepimiz :))Bende şubatta 365 gün sayacağım
Canim kovserim azerbeycanda yasadigi icin askeride azerbeycanda askerr onlarda askerlikk cok farkliymiiss ne zaman cikarsaa artikSAFAK 4 @AKovser ŞÜKÜR BİTTİ :) CUMARTESİ PAZAR GÜNÜ MÜ OLUYOR MUŞ ÇIKIŞLAR NORMAL ŞARTLARDA ONLARIN İZİNLERİ YA 2 GÜN CUMA GÜNÜ AKŞAM 5TEN SONRA ÇIKSALAR OLMUYOR MU ?
Evet aynen öyle canımCanım birlikteyiz o zaman desene :) birbirimize destek olalım hepimiz :))
İyii canıımm geziniyorum buralardaa vakit geçiriyorummm sen napıyosunn
Napiyim bende Aynı canım disciye gidip geliyorum dis problemleri ışteİyii canıımm geziniyorum buralardaa vakit geçiriyorummm sen napıyosunn
Ayy diş zor yaa Allah iyilik versinn canımmNapiyim bende Aynı canım disciye gidip geliyorum dis problemleri ışte
Sağol canım tel falan yapılma ihtimali var baya kosturcam yani çok zor moralim bozukAyy diş zor yaa Allah iyilik versinn canımm
İşteyim form sayfasında dolaşıyorum geçmiş olsun
İyii olucaksa yaptırr canımm moralini bozmaaa iyi oluurrSağol canım tel falan yapılma ihtimali var baya kosturcam yani çok zor moralim bozuk
Canim kovserim azerbeycanda yasadigi icin askeride azerbeycanda askerr onlarda askerlikk cok farkliymiiss ne zaman cikarsaa artik
Pazarsa pazartesi çıkar canıımm yanii bileti ne zaman alınırsa belki pazara alırlar bileti belki cumartesine hiç belli olmuyo yani ooPEKİ BİZİM NASIL BENİMKİNİN 24 TEMMUZDA BİTİYOR ODA PAZARA DENK GELİYOR?
Aslındaa varyaaa yaz daha çabuk geçiyo biliyomusuun kıştan bizz koca yazı bitirdik kışın hava soguk heryer kar zor oluyo yanii yazin dahaa kolay geçiriyolarrAtarsa şayet 206 oluyorz 6 gün sonra 100 lere düşüyoruz şükürler olsun bi geçse bi bitsen güzel günler o bu değilde hadi kış öylede böylede geçiyor yazın napacağız bilmiyorum./
Aslındaa varyaaa yaz daha çabuk geçiyo biliyomusuun kıştan bizz koca yazı bitirdik kışın hava soguk heryer kar zor oluyo yanii yazin dahaa kolay geçiriyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?