Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SAFAK 4 @AKovser ŞÜKÜR BİTTİ :) CUMARTESİ PAZAR GÜNÜ MÜ OLUYOR MUŞ ÇIKIŞLAR NORMAL ŞARTLARDA ONLARIN İZİNLERİ YA 2 GÜN CUMA GÜNÜ AKŞAM 5TEN SONRA ÇIKSALAR OLMUYOR MU ?
Canim kovserim azerbeycanda yasadigi icin askeride azerbeycanda askerr onlarda askerlikk cok farkliymiiss ne zaman cikarsaa artik

Atarsa şayet 206 oluyorz 6 gün sonra 100 lere düşüyoruz şükürler olsun bi geçse bi bitsen güzel günler o bu değilde hadi kış öylede böylede geçiyor yazın napacağız bilmiyorum./
Aslındaa varyaaa yaz daha çabuk geçiyo biliyomusuun kıştan bizz koca yazı bitirdik kışın hava soguk heryer kar zor oluyo yanii yazin dahaa kolay geçiriyolarr

Aslındaa varyaaa yaz daha çabuk geçiyo biliyomusuun kıştan bizz koca yazı bitirdik kışın hava soguk heryer kar zor oluyo yanii yazin dahaa kolay geçiriyolarr

inşallah dediğin gibi olur :) biletini ne zaman alırlarsa derken biletini ordan mı alıyorlar ne cahil insanım ya :))) dönerken yolu hesaplıyorlar mı hani yol izni oluyor ya giderken dönerkende askerlikten sayıyorlar mı ? erkek arkadaşım sırf arkadaşımın düğününe tek gitmemen için ne yapıp ne edip yetişmem lazım birşeyler yapmam lazım diye dalga geçiyor benimle şafa sayar diye programım var orda 24/7/17 yazıyor birşeyler eklenmesi gerekiyomu ki izinleri felen düştüm izin kullanmayacağı için ceza yedi onu felende ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…