Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar napıyosunuz durumlar nasıl, yahu biz bir haftadır kavga halindeyiz niye böyle oluyo anlamıyorum ya mçok ağır sözler söylüyo mhep kendi haklı. Sizde de durum böyle mi. Çabuş oldu moral olur dedim yok iyice coştu. İçim patlayacak artık

Bilsem. Elle tutulur bi sebep hiç yok. Geçen gün geç kalkmamı sorun haptı ondan sonra düzelmedik. Sınav haftam zaten uyuyamıyorum haftasonu uyumuşum işte ne varsa

Geç kalkmanı mı? Yok artık canı sıkılmış bence onun sana patlamış canım sıkma canını... tatlı dille stresli dönemini anlat bak ben senin yanındayım sende benim yanımda ol de eminim uzatmaz oda. Bazen olabiliyor böyle sebepsiz. Şafak sıkıştırıyor bizi

Bilsem. Elle tutulur bi sebep hiç yok. Geçen gün geç kalkmamı sorun haptı ondan sonra düzelmedik. Sınav haftam zaten uyuyamıyorum haftasonu uyumuşum işte ne varsa

Klasik olacak ama asker psikolojisi galiba..
Bıktım artık asker psikolojisi demekten ama başka birşey de gelmiyor aklıma..
Saçma sapan sebeplerden kavgalar, olaylar bize de yazık ama..
Sen yine de alttan almaya bak canım, durum böyleyse ne desen zaten boş, hep kendini haklı çıkaracak bir neden bulur..

Ay yok bizim şafak daha 200lerde öyle diyorum hemen tekrar bi şey buluyo çıldırıcam.
Ben ne yapıyomuşumki, ben oturup ders dinliyomuşum ne varmış yaptıklarımda. Yahu niye yaptıklarım görülmüyo. Senin kadar bende askerim. Senin ordaki zorluğunu bende çekiyorum hem sana üzülüyorum hem beni üzmene üzülüyorum sonra alttan al oluyo. Taş mıyız yahu biz her şeye göğüs gerelim

Kuzum şafak kaç olursa olsun bazen gerçekten çok zor olabiliyor zaman geçmiyor stresli günler bir de üstüne biniyor. Bazen böyle oluyor çünkü her zaman senin modun yüksek değil aynı şekilde onunda modu hep yüksek değil ikinizinki de düşünce modu yükseltecek kimse kalmıyor herkes karşı taraftan bekliyor. Hiç uzatma sen mevzuyu baktın tartışma çıkıyor konuyu güzel şeylere getir beraber hayalini kurduğunuz şeylerden bahset. Gelince yapıcaklarınızdan konu aç bak nasıl morali yerine geliyor. Hem seninde moralin yerine gelir...

Yoruldum daisy. Her bağırmasında bunları yapmaktan. Yapıyorum, sen beni ciddiye almıyo musun neden konuyu değiştiriyosun oluyo.

Ah canım benim o kadar haklısın kii..
İnsanın başına gelince bir tek kendi yaşıyor böyle şeyleri zannediyor..
Ama burda kızlarla da konuşunca anladım yalnız olmadığımı..
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız, yaşıyoruz..
Ama geçiyor bu dönem, arada bir oluuyor böyle ama geçiyor..
Önemli olan bu zor zamanı nasıl atlattığınız..
Sen yine de sakin hatta güzel güzel konuş..
Sonra elinde bahane olmasın ben askerdeyken bana şöyle yaptın, böyle söyledin falan filan..
Biz adam gibi bekliyoruz, bize karşı nasıl davrandıkları da onların adamlığını gösteriyor..

Yoruldum daisy. Her bağırmasında bunları yapmaktan. Yapıyorum, sen beni ciddiye almıyo musun neden konuyu değiştiriyosun oluyo.

Ah ah o kadar haklısın ki yorulmaktan çok zor gerçekten bir tek yaşayan bilir
Ne diyeceğimi bilemedim tek çare sabır ve biliyorum o da bazen bitiyor ama tek yol bu canım malesef

Canım Huzura söyle bir oklava da Papazerike ayırsın, kıza gerek olucak bu gidişle

İnşallah alnımızın akıyla atlatırız bu süreci hepimiz
Ah ah o kadar haklısın ki yorulmaktan çok zor gerçekten bir tek yaşayan bilir
Ne diyeceğimi bilemedim tek çare sabır ve biliyorum o da bazen bitiyor ama tek yol bu canım malesef
Amin hepimize bolca sabır. Sağolun kızlar allah razı olsun
Artık oklava mı bilmiyorum. Pazar günü çarşıya çıkıcaz göstericem ben ona oklavayı...

Amin canım benim amin
Bak sen şanslısın izin oluyor yakınsın görüyorsun biz 6 aydır görmedik birbirimizi en azından bu avantajı tartışmalarınız içinde artıya dönüştürürsün zaten yüz yüze olunca hiç kıyamaz sana... sende oklavalarla karşılık verirsin yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize

Ay benim sınavım var hala daha burdayım. Ben kaçayım güzellikler. Herkese iyi geceler ve bol sabır tez kavuşma diliyorum. Sağolun rahatladım biraz. Öpüldünüz
Şükür yakınız da askerden sonra 2 sene uzağız bizde bakalım daha neler göreceğiz... Yine görüşürüz yarın gelişmeleri anlatırım :)

Amin canım.. Cümlemizden razı olsun..

Göreceksen ne güzel, hiç acımaa kır kafasını
Seni böyle üzmeye hakkı yok, hele de saçma sapan nedenlerden..

Allah yardımcın olsun, güzel geçer inşaAllah sınavın
İyi geceler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…