hoşgeldin yavrumm..napıonnnnnnnn?
Tv net vs vs
Kuzenimle oturuyorum birde
Sen napıyosunn
selam kızlarr ben geldim... deminden beri sevdiğiniz vatani görevini nerede yapıyor baslıgında burası diye cevap bekliyormuşum yeni farkettim
hoşgeldin cnm..
bende geldimmmmmmm..napıon kuzum?
kızlar size bir soru soracağım..cuma günü benim askerimin doğumgünü.. krem renk bir kazak aldım ve bir mektup yazdım mektupu hediye paketinin icine koydum. hangi kargo ile göndereyimm ? hediye paketin icinde mektup olması sorun olurmu?
Hoşbulduk busemm nasılsın
kızlar size bir soru soracağım..cuma günü benim askerimin doğumgünü.. krem renk bir kazak aldım ve bir mektup yazdım mektupu hediye paketinin icine koydum. hangi kargo ile göndereyimm ? hediye paketin icinde mektup olması sorun olurmu?
hoşgeldinn tatlım, afiyet olsun..
napım ya oyle kitap okuyorum zaman geçiriyorum sen napıyosun
.
canım, kargoyu şubeye göndermeyecek misin?
şubeden alınacaksa hiçbir sorun olmaz merak etme..
bende hediye paketinin içine koymuştum..ama benim askerim direk kendisi almıştı postasını..en kısa sürede gönderene ver postanı..
ay telle konşuodum ya..tvye bakıom öle kuzum..bi gün daha bitio işte öle böle..[/QU
ptt aps hızlı gönderiyormuş 1 günde gönderiyormuş ama ben cuma günü ulaşsın istiyorum ne erken ne geç
bende hediye paketinin içine koymuştum..ama benim askerim direk kendisi almıştı postasını..en kısa sürede gönderene ver postanı..
ay telle konşuodum ya..tvye bakıom öle kuzum..bi gün daha bitio işte öle böle..
nasıl şube canım ? Ben askerimden adres istemedim 28. mekanize piyade tugayı ankara mamak diye göndereceğim onun adını yazıp.
Ulaşmazmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?