- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
Amin inşallahhhAyyy hepimiz için hayırlısı olur inşallaahhh
Desene buraları bu sene talan edicezAmin inşallahhh
Öyle olacak sanırımDesene buraları bu sene talan edicez
İlk açıklandığı zaman yoğunluktan dolayı gözükmemişti bizde de her dakika başı girdik sürekli deneyin sizde canım.Girdim ama bulamadım
Kısa dönem olursa eğer acemi ve usta birlikleri aynı anda açıklanıyor diye biliyorum ben canımdaisy rain uzun dönem mi olacaktı senin sevdiceğin canım CamdanKalp
Haklı olabilirsin canım benim askerim kısa dönemdi ben uzun dönemin sonradan açıklandığını bilmiyordum. @Huzurkokulu huzurum daha bilgili yetiş kuzum
İnşallah canım benim inşallah gönlünüze göre olur
Desene buraları bu sene talan edicez
evet bence de hadi bakalım hayırlısı olsunÖyle olacak sanırım
Ay benim sevdigimde tankci suaan :)Kizlarr acemi birliği Ankara Etimesgut tankci birliği çıktı ordan nereye gonderiyolar sonra fikri olan varmii
Canım orası tankci birliği olarak geçiyor ama e devlette tankci olup olmadığı yazmıyor piyade de oluyormuş çünkü bazıları gerçi farketmiyor galiba hepsi er yani:)Ay benim sevdigimde tankci suaan :)
Canim inan hic belli oluyo bizim acemilik burdurdu ordan cok nadir doguya giderler dediler o nadirde bize denk geldi heralde :) belli olmuyo yani canim
Kizlarr acemi birliği Ankara Etimesgut tankci birliği çıktı ordan nereye gonderiyolar sonra fikri olan varmii
Kıbrıs nasıl pekii rahatmiiGenelde kıbrıs çıkıyor bide doğu diye biliyorum canım eski erkek arkadaşımda eti mesgutta yaptı zırhlı birlikte arkadaşlarımın %80 i kıbrıs çıktı demişti.
Evet canim ulastirma olarak gidiyo demekki zaten hepsi piyade de oraya gidince gorevleri belli oluyo benim asker tank bakimcisi suan meselaa. Hakkinizda hayirlisi olur insallah tez zamanda gecer gunlerinizz insallaahCanım orası tankci birliği olarak geçiyor ama e devlette tankci olup olmadığı yazmıyor piyade de oluyormuş çünkü bazıları gerçi farketmiyor galiba hepsi er yani:)
Yeterki iyi olunda talan edin bizdee cok ediyoruz canim Sag saglim kavusursunuz insallah zaman cabucacik gecsinDesene buraları bu sene talan edicez
Evet canim ulastirma olarak gidiyo demekki zaten hepsi piyade de oraya gidince gorevleri belli oluyo benim asker tank bakimcisi suan meselaa. Hakkinizda hayirlisi olur insallah tez zamanda gecer gunlerinizz insallaah
Hayir canim benim askerim doguda tankci :)senin sevgilinde mi etimesgutta tankçı? :)
Hic merak etmee geciyo zaman biraz yipraniyosun amaa geciyo gecmiyo degill. Gozunde buyutmee canimm..sevgilimin yeri Ankara Etimesgut (Tankçı) çıktı.
burada askerlik epey zormuş sanırım.
1 sene buradan çıkmayacağım sanırım. :)
şimdiden o dağ gibi 1 yıl nasıl geçecek diye düşünüp çok üzülüyorum..
Aa evet belkide öyle olur bende kötü hissediyorum Zormus bayagi orda katiymis her şeyHic merak etmee geciyo zaman biraz yipraniyosun amaa geciyo gecmiyo degill. Gozunde buyutmee canimm..
BurdaBysa canimdaa etimesguta cikmis bakarsinizz ayni kogustaa olurlarr :)
Kuzuumm aslinda zor degil onlar zorlastiriyo birazz kotu dusunmee kotu hissetmeee hersey iyi olucak insallaahAa evet belkide öyle olur bende kötü hissediyorum Zormus bayagi orda katiymis her şey
Aa evet belkide öyle olur bende kötü hissediyorum Zormus bayagi orda katiymis her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?