Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlarr acemi birliği Ankara Etimesgut tankci birliği çıktı ordan nereye gonderiyolar sonra fikri olan varmii
Ay benim sevdigimde tankci suaan :)
Canim inan hic belli oluyo bizim acemilik burdurdu ordan cok nadir doguya giderler dediler o nadirde bize denk geldi heralde :) belli olmuyo yani canim

Ay benim sevdigimde tankci suaan :)
Canim inan hic belli oluyo bizim acemilik burdurdu ordan cok nadir doguya giderler dediler o nadirde bize denk geldi heralde :) belli olmuyo yani canim
Canım orası tankci birliği olarak geçiyor ama e devlette tankci olup olmadığı yazmıyor piyade de oluyormuş çünkü bazıları gerçi farketmiyor galiba hepsi er yani:)

Canım orası tankci birliği olarak geçiyor ama e devlette tankci olup olmadığı yazmıyor piyade de oluyormuş çünkü bazıları gerçi farketmiyor galiba hepsi er yani:)
Evet canim ulastirma olarak gidiyo demekki zaten hepsi piyade de oraya gidince gorevleri belli oluyo benim asker tank bakimcisi suan meselaa. Hakkinizda hayirlisi olur insallah tez zamanda gecer gunlerinizz insallaah

Evet canim ulastirma olarak gidiyo demekki zaten hepsi piyade de oraya gidince gorevleri belli oluyo benim asker tank bakimcisi suan meselaa. Hakkinizda hayirlisi olur insallah tez zamanda gecer gunlerinizz insallaah

senin sevgilinde mi etimesgutta tankçı? :)

Hic merak etmee geciyo zaman biraz yipraniyosun amaa geciyo gecmiyo degill. Gozunde buyutmee canimm..
Burda Bysa canimdaa etimesguta cikmis bakarsinizz ayni kogustaa olurlarr :)

Aa evet belkide öyle olur bende kötü hissediyorum Zormus bayagi orda katiymis her şey

belki de.. :) dakika başı rütbeli olduğu için artık kolları selam vermekten kas yapar hale gelirmiş. yemekleri falan epey iyiymiş ama.. o konu da içim rahatladı.. umarım çabucak geçer şu vakitler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…