Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy yanlislik yaptim mesajlarda hahahaha mobilden kafam karisti ayy hadi gozun aydin iste ohh ne guzel kavusacaksinizz yupii cok opuyorumm

Öncelikle nerden başlayacağımı bilmiyorum söylemek istediğim o kadar çok şey var ki...
Buraya üye olmadan önce askerlikle ilgili bir sürü şey arar bakardım internette nedense hep KK çıkardı karşıma. Nedenini sonradan anladım. İlk üye olmadan dışardan takip ettim sonra burdaki gerçek desteği, arkadaşlığı gördüm ve geldim... iyi ki de gelmişim... Askerlik bizden aylarımızı alsa da çok güzel arkadaşlıklar, tecrübeler katabiliyormuş. KK'nın sürekli karşıma çıkmasının nedeni buymuş.
Uykularım kaçtı siz yanımda oldunuz. Mutsuzluğumu paylaştınız yerine mutluluklar bıraktınız. Hiç gülemem dediğim anda yüzümü güldürdünüz. Ah askerlik ah! Neleri aldın benden ama nelerde kattın... Bu vesileyle güzel insanlar tanıdım. Huzurkokulu Dahlia_ yezdaasya Siz olmasanız ben asla bugünlere bu şekilde gelemezdim.
Bundan sonrada her koşulda yanınızdayım... Şafak biter "Dostluk" asla bitmez!

Ayy bak siz beni her sabah aglatiyosunuzz bu kadar olmazz amaa heee
Minikk kussumm beniimmm senin benim hayatimda kii yerin bambaskaaaaa zor gunleriinn geride kaldii artik uzulmek yokk aglamak yookk kavusmaa vaktiii
Bir daha boyle ayriliklariniz olmasinn insallahh tatli bekleyislerin olur insallah guzelimm seni cok seviyorumm iyiki tanimisimm seni guzel kalplimm benim
Zaten birakmakk yok birakirsaaaannnn
Cok operimm kuzumm

Canım benimmm...
Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın..
Hep bir birinizin yanında olup, hep değer bilin..
Çok şey öğrendik bu süreçte umarım öğrendiklerimizi hiçbir zaman unutmayız..
Bugün doğan güneş senin mutluluğuna doğdu bitanem
İyi ki vardın, iyi ki varsın.. Hep yanımızda, desteğimiz oldun..
Seni çoookkk seviyorum

Sanada çok az kaldı huzurum beraber sayacağız sakın unutma
Amin minnoşum amin Allah hiç bir seveni birbirinden ayırmasın inşallah
Bırakmam yakanızdayım
Bende seni çok seviyorum... iyi ki hayatıma girdin öpüyorum seni minik kuş

Amin kuzum amin Allah hiç kimseyi ayırmasın böylesine
Bende seni çooook seviyorum canım benim
Siz asıl bana destek oldunuz hep bundan sonra her fırsatta yanınındayım iyiki tanımışım seni

canımm benim, ikizim benim, minik kuşum her şey gönlünce olsun bundan sonra Rabbim önünüzde hep hayırlı kapılar açsın, çok mutlu olun. çok seviliyorsun minnoşum

yezdaasya Ya gelip bir haber versenn meraktan çatladım burda
kuzummm kıyamam sana

dün kavuştum yaşadığım en karmaşık gündü çok mutluydum, çok ağladım inanamadım bittiğine, sürekli yanımdasın gitmiceksin dimi deyip durdum Allah'a çok şükür biz kavuştuk. darısı başta senin ve Huzurkokulu mun başına sonra da diğer kızlarımın.

Çok şükür sağsalim kavuştunuz
Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın

güzel haberlerimi de yazacağım size yakın da inşallah canımsınız benim Dahlia_ daisy rain Huzurkokulu

Ay inşaAllah
Güzel güzel haberlere ihtiyacımız varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…