ay ay optum ablasii uff kavusuyosunuz bayaa gozun aydin canim benimmkaç gündür aklımdasın gözüm takılıyor şafağına azıcık kaldı diyorum :)) sınavların iyi geçmiştir inşallah :) bitecek hepimiz kavuşacağız tek tekminişi benim için öp
ayy yanlislik yaptim mesajlarda hahahaha mobilden kafam karisti ayy hadi gozun aydin iste ohh ne guzel kavusacaksinizz yupii cok opuyorummCanımm gözün aydın sınavların için inşallah güzel güzel notlar alırsın
İkincisi bebişinin doğduğunu dün gibi hatırlıyorum böyle düşününce zaman ne çabuk geçmiş diyorum ama gel gör şafağı düşününce o zaman işkence.... Allah analı babalı büyütsün bebişini seninde çok az kaldı 20 gün sonrası kavuşuyorsunuz. İnşallah sizde bir daha hiç ayrılmazsınız
Aminnn inşallah hepimiz mutlu olalım
Bebişini öp bizim içinKendine çok dikkat et
uf yanlislik ypmamisim iki kere yazdim sandim bi anayy yanlislik yaptim mesajlarda hahahaha mobilden kafam karisti ayy hadi gozun aydin iste ohh ne guzel kavusacaksinizz yupii cok opuyorumm
insallah canim.. bebis iyi nolsun. sizin nie kavusmak yok
ne kadar belli miymis? benimki de gelijce terapiye falan gidecek heralde...hic yaramadi askerlik delirdi adamcagz..Cezalı canım, daha gelmedi o yüzden
ne kadar belli miymis? benimki de gelijce terapiye falan gidecek heralde...hic yaramadi askerlik delirdi adamcagz..
ay bitmis sayilir bi haftack kalmis canim benim az daha sabir.. buzim anlayisimiz lazim onlara..O terapiye aslında hepsi gitmeli
25-i gelecek ama galibaa
Ayy bak siz beni her sabah aglatiyosunuzz bu kadar olmazz amaa heeeÖncelikle nerden başlayacağımı bilmiyorum söylemek istediğim o kadar çok şey var ki...
Buraya üye olmadan önce askerlikle ilgili bir sürü şey arar bakardım internette nedense hep KK çıkardı karşıma. Nedenini sonradan anladım. İlk üye olmadan dışardan takip ettim sonra burdaki gerçek desteği, arkadaşlığı gördüm ve geldim... iyi ki de gelmişim... Askerlik bizden aylarımızı alsa da çok güzel arkadaşlıklar, tecrübeler katabiliyormuş. KK'nın sürekli karşıma çıkmasının nedeni buymuş.
Uykularım kaçtı siz yanımda oldunuz. Mutsuzluğumu paylaştınız yerine mutluluklar bıraktınız. Hiç gülemem dediğim anda yüzümü güldürdünüz. Ah askerlik ah! Neleri aldın benden ama nelerde kattın... Bu vesileyle güzel insanlar tanıdım.Huzurkokulu Dahlia_ yezdaasya Siz olmasanız ben asla bugünlere bu şekilde gelemezdim.
Bundan sonrada her koşulda yanınızdayım... Şafak biter "Dostluk" asla bitmez!
Evett kesinliklee caniimm hem guzel hem kotuu ayrilikk zorr insallah bundan sonra hersey guzel olucaakknihihihi eveeet ay canim az kaldi sizin de birazcik daha sabir, gunler bir daha hicbir zaman bu kadar uzun gecmicek
Öncelikle nerden başlayacağımı bilmiyorum söylemek istediğim o kadar çok şey var ki...
Buraya üye olmadan önce askerlikle ilgili bir sürü şey arar bakardım internette nedense hep KK çıkardı karşıma. Nedenini sonradan anladım. İlk üye olmadan dışardan takip ettim sonra burdaki gerçek desteği, arkadaşlığı gördüm ve geldim... iyi ki de gelmişim... Askerlik bizden aylarımızı alsa da çok güzel arkadaşlıklar, tecrübeler katabiliyormuş. KK'nın sürekli karşıma çıkmasının nedeni buymuş.
Uykularım kaçtı siz yanımda oldunuz. Mutsuzluğumu paylaştınız yerine mutluluklar bıraktınız. Hiç gülemem dediğim anda yüzümü güldürdünüz. Ah askerlik ah! Neleri aldın benden ama nelerde kattın... Bu vesileyle güzel insanlar tanıdım.Huzurkokulu Dahlia_ yezdaasya Siz olmasanız ben asla bugünlere bu şekilde gelemezdim.
Ayy bak siz beni her sabah aglatiyosunuzz bu kadar olmazz amaa heee
Minikk kussumm beniimmm senin benim hayatimda kii yerin bambaskaaaaa zor gunleriinn geride kaldii artik uzulmek yokk aglamak yookk kavusmaa vaktiii
Bir daha boyle ayriliklariniz olmasinn insallahh tatli bekleyislerin olur insallah guzelimm seni cok seviyorumm iyiki tanimisimm seni guzel kalplimm benim
Zaten birakmakk yok birakirsaaaannnn
Cok operimm kuzumm
Canım benimmm...
Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın..
Hep bir birinizin yanında olup, hep değer bilin..
Çok şey öğrendik bu süreçte umarım öğrendiklerimizi hiçbir zaman unutmayız..
Bugün doğan güneş senin mutluluğuna doğdu bitanem
İyi ki vardın, iyi ki varsın.. Hep yanımızda, desteğimiz oldun..
Seni çoookkk seviyorum
canımm benim, ikizim benim, minik kuşum her şey gönlünce olsun bundan sonra Rabbim önünüzde hep hayırlı kapılar açsın, çok mutlu olun. çok seviliyorsun minnoşumÖncelikle nerden başlayacağımı bilmiyorum söylemek istediğim o kadar çok şey var ki...
yarın plakalarŞafağımız 82 ❤
Bazen öyle çok özlersin ki, yokluğuna sarılır şükür edersin ❤
kuzummm kıyamam sana
kuzummm kıyamam sana
dün kavuştum yaşadığım en karmaşık gündü çok mutluydum, çok ağladıminanamadım bittiğine, sürekli yanımdasın gitmiceksin dimi deyip durdum Allah'a çok şükür biz kavuştuk. darısı başta senin ve Huzurkokulu mun başına sonra da diğer kızlarımın.
güzel haberlerimi de yazacağım size yakın da inşallah canımsınız benimDahlia_ daisy rain Huzurkokulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?