- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
kuzummm kıyamam sana
dün kavuştum yaşadığım en karmaşık gündü çok mutluydum, çok ağladıminanamadım bittiğine, sürekli yanımdasın gitmiceksin dimi deyip durdum Allah'a çok şükür biz kavuştuk. darısı başta senin ve Huzurkokulu mun başına sonra da diğer kızlarımın.
Amin kuzucum benimÇok şükür sağsalim kavuştunuz
Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın
Ay inşaAllah
Güzel güzel haberlere ihtiyacımız varrrr
yezdaasya gözün aydın çok sevindim canım darısı tüm asker yarenlerinin başına
güzel haberlerinizi bekliyoruz çok mutlu olun
Amin kuzucum benimbende senin kavuşma haberlerini bekliyorum çok yakında inşallah minik kuşum
Yaaa seni severim canimin iciii bir daha hicc ayrilmayiiinn insallaah bende sarilcaaammm insallaaahkuzummm kıyamam sana
dün kavuştum yaşadığım en karmaşık gündü çok mutluydum, çok ağladıminanamadım bittiğine, sürekli yanımdasın gitmiceksin dimi deyip durdum Allah'a çok şükür biz kavuştuk. darısı başta senin ve Huzurkokulu mun başına sonra da diğer kızlarımın.
oyyyy insallaaah guzeell kusuumm operimm seni cookkgüzel haberlerimi de yazacağım size yakın da inşallah canımsınız benimDahlia_ daisy rain Huzurkokulu
Şafağımız 81 ❤
Düzce ❤
Şafağımız 81 ❤
Düzce ❤
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
yezdaasya - Kavuştu Askerine
daisy rain - Kavuştu Askerine
Huzurkokulu - 80
shuuuu - 17
Asker esi amine - 95
K KRALTAC - 183
nazlihilton - 91
@alwayswish - 243
P papazerik - 196
K Kopkar1510 - 271
@cokpembix - 54
Kuzum benim hiç unutmaz❤
Eline, yüreğine sağlık canım benim❤❤
Ne demek canım benim, beklediğim yazıyı yazdım nasıl mutluyum anlatamammm
Akıl kalmadı ki kaç gündür..
Hatta yaptım diye hatırlıyorum bazen, durumum o kadar vahim
Sonunda bu gün şeytanın bacağını kırdımm
Canım minik kuşum plakaların hayırlı olsun❤
Bak nasıl geçecek bundan sonrası su gibi bitecek inşallah ❤
Canlariimm beniimmm degelilerimmm insallaah geciceekk geciyodaaa Allaha sukur darsii diger kizlariinn basina olsun insallaahPlakalar hayırlı olsun bitanemmm
Çabuk geçip gitsin inşaAllah
Canlariimm beniimmm degelilerimmm insallaah geciceekk geciyodaaa Allaha sukur darsii diger kizlariinn basina olsun insallaah
Kızlar hepinize merhaba. :) Benim sevgilim de 1 Şubat'ta teslim oluyor. Gitmesine minicik bir 7-8 gün kaldı. İzin kullanırsa şafak 365, kullanmazsa 341 olacak..Bu koskoca bir yılı sizler gibi atlatırız inşallah. Allah tüm askerlerimizi korusun..
Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin canım :) Allah kavuştursun :)Kızlar hepinize merhaba. :) Benim sevgilim de 1 Şubat'ta teslim oluyor. Gitmesine minicik bir 7-8 gün kaldı. İzin kullanırsa şafak 365, kullanmazsa 341 olacak..Bu koskoca bir yılı sizler gibi atlatırız inşallah. Allah tüm askerlerimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?