Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkinize de çok teşekkür ediyorum. :)
Amin inşallah, tek temennim bu.. yeter ki sağ salim gidip gelsin. Sizin şafaklar kaç? :)
Ben bu yaz yollayacağım sevdiceğimi kısmetse canım moral oluyor bana burası kendimi alıştırmaya çalışıyorum :/

Ben bu yaz yollayacağım sevdiceğimi kısmetse canım moral oluyor bana burası kendimi alıştırmaya çalışıyorum :/

Mayısta'mı gidecek?
Bende haftalardır buradaki tüm yorumları okumaya çalışıyorum. Bazen moralim çok bozuluyor bazen de iyi geliyor içim rahatlıyor. :)

Mayısta'mı gidecek?
Bende haftalardır buradaki tüm yorumları okumaya çalışıyorum. Bazen moralim çok bozuluyor bazen de iyi geliyor içim rahatlıyor. :)
Allah tüm askerlerimizi korusun Bizim henüz ne zaman gideceği net değil haziranda okulu bitecek ve hemen tecilini bozdurucak çok bekletmezler diye düşünüyorum sanırım Ağustos gibi alırlar yanlış bilmiyorsam Ağustosta da alım oluyor :/

Evet, o zaman Ağustos'ta teslim olur.
Ama sizin daha 7 ay var askerliğe, doya doya birbirinizle vakit geçirin. :) böyle son günler yaklaştıkça insan kendini çok kötü hissediyor. bende şimdi hangi yemeği yapsam, ne hazırlasam diye düşünüp duruyorum. ama içim öyle buruk ki..

Anlayabiliyorum canım ben daha aylar öncesinden kötü oluyorum ki günü yaklaştığında eminim insan kendini daha kötü hisseder.. Ama içini ferah tutmaya ve ona güçlü görünmeye çalış. Onun için çok daha zordur emin ol.. Ailesinden ayrılacak senden ayrılacak Bu zor günler geçecek.. Bir gün gelecek kavuşmanıza bir gün kalacak

Kendisi de üzgün ama belli etmemeye çalışıyor. Bende ağlamayayım diye kendimi sıkıyorum sürekli.. hi ne kadar tatlısın♡ inşallah dediğin gibi şafak 1 dediğimiz günleri de görürüz. biz ve tüm bekleyenler.. :)

İnşallah canım

İnşallah canım

Kızlar inşallah sağ salim gönderirip kavuşursunuz sevdiklerinize❤
Benim askerim yeni geldi inanın gitmeden önceki psikolojisi ayrı, ordayken ki ayrı, döndü yine o da ayrı.... inanın çok zor bir süreç ve sabır gerektiriyor. Umarım zaman su gibi geçer sizin için

Güzel duaların için çok teşekkür ederim. :)
Döndükten sonra değişirler yazmış çoğu kişi, bu topikte çok eski yorumları okuyorum da.. sizde nasıl bir değişim oldu?

Canııımm inşallah siz nasılsınız o kavuşma anınızı düşündüm ne hooşşş darısı tüm bekleyenlerin başına

Kavuştun mu askerine daisy rain canımm
Allah ayırmasın bi daha inşallah

Sizleri de Allah kavuştursun asker yarenleriBitmeyen şafak yoktur..

Güzel duaların için çok teşekkür ederim. :)
Döndükten sonra değişirler yazmış çoğu kişi, bu topikte çok eski yorumları okuyorum da.. sizde nasıl bir değişim oldu?

Yok vallahi canım değişim kendi içinde oluyordur illaki ilk sıkı düzene alışıyorsun derken bitti diyorsun. Sıkı bir düzenden kendi var olan düzenine kavuşuyorsun ayak uydurmak zor oluyor. Sabırsızlık var genelde benim içinde öyle. Şuan için prk bir değişim görmedim zamanla bakacağız :))

Canııımm inşallah siz nasılsınız o kavuşma anınızı düşündüm ne hooşşş darısı tüm bekleyenlerin başına

Sağol canım benim...
Vallahi o an çok ağladım inanamadım elini öyle bir tutup sıkmışım ki... sanki gidecekmiş gibi hissettim hep. Şuan hala kavrayamadım bende zamanla düzene girer diye umuyorum...
Amin canım darisi tüm bekleyenlere ❤

Kavuştun mu askerine daisy rain canımm
Allah ayırmasın bi daha inşallah

Sizleri de Allah kavuştursun asker yarenleriBitmeyen şafak yoktur..

Teşekkürler Meg'im❤ Kavuştum çok şükür
Amin Allah tüm sevenleri ayırmasın inşallah
Ve gerçekten öyleymiş bitmeyen şafak yokmuş zor oldu ama bitti...

Bu topikteki eski yılların mesajlarına göz atıyorum da bissürü bissürü kişi varmış bekleyen.. :) şimdi de gördüğüm kadarıyla 6-7 kişi ya var ya yok.. vakit geçer diye gelmiştim oysa ki.. üzüldüm..

tabi ki buraya hala yazan ve benim yazdıklarıma da cevap yazan üç, beş arkadaşımı tenzih ediyorum, tekrar teşekkür ediyorum♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…