- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Ben bu yaz yollayacağım sevdiceğimi kısmetse canım moral oluyor bana burasıİkinize de çok teşekkür ediyorum. :)
Amin inşallah, tek temennim bu.. yeter ki sağ salim gidip gelsin. Sizin şafaklar kaç? :)
Ben bu yaz yollayacağım sevdiceğimi kısmetse canım moral oluyor bana burasıkendimi alıştırmaya çalışıyorum :/
Allah tüm askerlerimizi korusunMayısta'mı gidecek?
Bende haftalardır buradaki tüm yorumları okumaya çalışıyorum. Bazen moralim çok bozuluyor bazen de iyi geliyor içim rahatlıyor. :)
Allah tüm askerlerimizi korusunBizim henüz ne zaman gideceği net değil haziranda okulu bitecek ve hemen tecilini bozdurucak çok bekletmezler diye düşünüyorum sanırım Ağustos gibi alırlar yanlış bilmiyorsam Ağustosta da alım oluyor :/
Anlayabiliyorum canım ben daha aylar öncesinden kötü oluyorum ki günü yaklaştığında eminim insan kendini daha kötü hisseder.. Ama içini ferah tutmaya ve ona güçlü görünmeye çalış. Onun için çok daha zordur emin ol.. Ailesinden ayrılacak senden ayrılacakEvet, o zaman Ağustos'ta teslim olur.
Ama sizin daha 7 ay var askerliğe, doya doya birbirinizle vakit geçirin. :) böyle son günler yaklaştıkça insan kendini çok kötü hissediyor. bende şimdi hangi yemeği yapsam, ne hazırlasam diye düşünüp duruyorum. ama içim öyle buruk ki..
Anlayabiliyorum canım ben daha aylar öncesinden kötü oluyorum ki günü yaklaştığında eminim insan kendini daha kötü hisseder.. Ama içini ferah tutmaya ve ona güçlü görünmeye çalış. Onun için çok daha zordur emin ol.. Ailesinden ayrılacak senden ayrılacakBu zor günler geçecek.. Bir gün gelecek kavuşmanıza bir gün kalacak
İnşallah canımKendisi de üzgün ama belli etmemeye çalışıyor. Bende ağlamayayım diye kendimi sıkıyorum sürekli.. hi ne kadar tatlısın♡ inşallah dediğin gibi şafak 1 dediğimiz günleri de görürüz. biz ve tüm bekleyenler.. :)
Kendisi de üzgün ama belli etmemeye çalışıyor. Bende ağlamayayım diye kendimi sıkıyorum sürekli.. hi ne kadar tatlısın♡ inşallah dediğin gibi şafak 1 dediğimiz günleri de görürüz. biz ve tüm bekleyenler.. :)
İnşallah canım
Kızlar inşallah sağ salim gönderirip kavuşursunuz sevdiklerinize❤
Benim askerim yeni geldi inanın gitmeden önceki psikolojisi ayrı, ordayken ki ayrı, döndü yine o da ayrı.... inanın çok zor bir süreç ve sabır gerektiriyor. Umarım zaman su gibi geçer sizin için
Canııımm inşallahKızlar inşallah sağ salim gönderirip kavuşursunuz sevdiklerinize❤
Benim askerim yeni geldi inanın gitmeden önceki psikolojisi ayrı, ordayken ki ayrı, döndü yine o da ayrı.... inanın çok zor bir süreç ve sabır gerektiriyor. Umarım zaman su gibi geçer sizin için
İkinize de çok teşekkür ediyorum. :)
Amin inşallah, tek temennim bu.. yeter ki sağ salim gidip gelsin. Sizin şafaklar kaç? :)
Kavuştun mu askerineKızlar inşallah sağ salim gönderirip kavuşursunuz sevdiklerinize❤
Gelince bi ceza da sen kesBizimki bitti canım, cezalı şimdi onun bitmesini bekliyoruz :)
Güzel duaların için çok teşekkür ederim. :)
Döndükten sonra değişirler yazmış çoğu kişi, bu topikte çok eski yorumları okuyorum da.. sizde nasıl bir değişim oldu?
Canııımm inşallahsiz nasılsınız o kavuşma anınızı düşündüm ne hooşşş darısı tüm bekleyenlerin başına
Kavuştun mu askerinedaisy rain canımm
Allah ayırmasın bi daha inşallah
Sizleri de Allah kavuştursun asker yarenleriBitmeyen şafak yoktur..
Benim sevdigiminde orası çıktı canım gidiyor 1indeAnkara'ya gidiyor. (Etimesgut Zırhlı Birlikler)
Tabi usta birliği nereye çıkar kim bilir..
Şimdiden endişeliyim..
Benim sevdigiminde orası çıktı canım gidiyor 1inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?