Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin cnm..

hoşgeldin tatlım..
hoşbuldum canımm

BONİTO niye böyle cıktı yazı anlamadım benım telde sorn oluyo bzn.sana yazdgm cvp senın alıntının icinde:)dıger alıntı bozuktu galıba ondan öyle oldu.

Olsun canım ben anladım alıntıdan.Konuştuğumuzda sorarım canım tabi fırsat bulabilirsem nasılsın iyimisin faslından öteye gidemiyor konuşmamız topu topu 1buçuk 2 dk konuşabiliyoruz

Acemi de daha kalabalık oldukları için sıra falan oluyodur dicem ama..
Bizim acemi yaptığımız yerde telefon kaynıyodu bölükte,eğitim alanında,nizamiyede, heryerde..Haliyle her fırsatta arıyodu eşim.
Şimdi de sadece bölükte var oda 2 tane.

canım,sıraya giriyolarmış ya bzn koray da acele edıyo ama olsn ztn onlar ne anlatck ki:)yemeklerını sordum yiyeblyomusn dıye cok gzl dio:)özledm dıyo baska ne dcekler işte...sen sor,benımkı büyük oldgu icin mutlaka tanır bence:)bu arada 23 martta gelıo ksmetse dagıtıma.aynı gunde yemın törenıymş.

bizimde öyle canımm çok sıra oluyorr olmasada cok konusmuyor bir tane bozuk tel. var kapanıyor bazen o telefondan aradı sanıyorum alo alo ordamısın neden konusmuyorsun diyorum. asker kafası böyle soru sorulmadıkca cevap vermiyorsun diyor :)

Kızlar bende hala net bilmiyorum kac gun dıye.kayınbabama sordm demin silüs aldgı gunden itibaren dglmış...ne gun teslım olduysa o gun başlanıyomus saymaya.benım hesabıma göre 450ise eger 19 maysta gelcek ksmetse benımkı.

evet silüs tarihi 2 ocak teslim olma 5 ocak. sakafsöylede şafak 399 diyor

cnm belki askerin geliceği günü saymıodur..ama hesaplarsanda 398 çıkıo..2 ocaktan hesap al 30 ordan bu şubattanda 27 eder 57 455ten çıkarınca 398..

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar

cidamm kankammm kıs senınle kkda sohbet etmeyi özledim..

Nasılsın demicem yawru ya :/ msjlaştık senle bol bol :/ dua ettim kuzum sana düzelecek herşey

iyiyim bebeğiimmm sen nasılsın yokluğun hissediliyor ya buralardaaa ugra aradaa

Kuzucumm yaa bende buralara özlüyorum sizlerle sohbet etmeyi ama işte giremedim.

Askerinin son durumu ne kuzu ya merak etmiştim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…