hoşbuldum canımmamin cnm..
hoşgeldin tatlım..
BONİTO niye böyle cıktı yazı anlamadım benım telde sorn oluyo bzn.sana yazdgm cvp senın alıntının icinde:)dıger alıntı bozuktu galıba ondan öyle oldu.
hoşbuldum canımm
Olsun canım ben anladım alıntıdan.Konuştuğumuzda sorarım canım tabi fırsat bulabilirsem nasılsın iyimisin faslından öteye gidemiyor konuşmamız topu topu 1buçuk 2 dk konuşabiliyoruz
hoşbuldum canımm
Olsun canım ben anladım alıntıdan.Konuştuğumuzda sorarım canım tabi fırsat bulabilirsem nasılsın iyimisin faslından öteye gidemiyor konuşmamız topu topu 1buçuk 2 dk konuşabiliyoruz
hoşbuldum canımm
busecim benim şafak 399 mu 398mi şafak söyle 99 diyor askerim 98
cnm silüs tarihini doğrumu yazıon peki?458den düşüceksin..
sagol canım hb..hepımızı kavustrsn ins...ya bsy sorcam ama gulmeyın,450mi sayılıyodu 460 mı?
Evett bende bu sorunun cevabını merak ediyorumm kimi 456 diyor kimi 55 kimi 58
selam..kimler burda
zeynooo hoşgeldin nerelerdesin yaaaaaaaaa
Kaldımm uzakk ellerdee yawrummamcamlardayım ya nete çok sık giremiyorum nasılsın yawru
evet silüs tarihi 2 ocak teslim olma 5 ocak. sakafsöylede şafak 399 diyor
selam..kimler burda
Tortooomm sende mi geldiinniyi geceler kızlar
iyi geceler kızlar
iyiyim bebeğiimmm sen nasılsın yokluğun hissediliyor ya buralardaaa ugra aradaa
aman da amann kimler gelmişşş
Tortooomm sende mi geldiinn
kızlar ilk tertip gidenlerin şafakları 455tir..geri kalanların şafakları 458..ayların çekiminden dolayı..
cnm belki askerin geliceği günü saymıodur..ama hesaplarsanda 398 çıkıo..2 ocaktan hesap al 30 ordan bu şubattanda 27 eder 57 455ten çıkarınca 398..[/QUOTE
benimkisidemi 455 458 değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?