Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr ben geldimm..tek başıma evimde oturuyorum internetimde çekmiyor doğru düzgün...iyice yalnız kaldım burdaa..

yaaaa:)ne zaman gitti canım?ALLAH kavuştursun.

sağol canım 23ünde teslim oldu 21i sülüsü
hepimizi Allah kavuştursun

evet busecim ya bi gün daha bitti öyle böyle

elifcim ben direk o adrese gönderdiğim mektuptu.. hediye göndermedim..
hediyelerimi hep şubeden kendisi aldı..

kargo şubesinden aldı yani... ama benimkinin çarşı izinide yok yani askeriyeye göndermek zorundayımm

kızlarr ben geldimm..tek başıma evimde oturuyorum internetimde çekmiyor doğru düzgün...iyice yalnız kaldım burdaa..

sağol canım 23ünde teslim oldu 21i sülüsü
hepimizi Allah kavuştursun

Allah kavustursun canımmm sıkma canını

kargo şubesinden aldı yani... ama benimkinin çarşı izinide yok yani askeriyeye göndermek zorundayımm

anladım canım, gönder bişey olmaz mektuplar okunuyor ama yani bilmiyorum direk askeriryeye gönderenlerde vardı bişey olmuyolar demişlerdi bana da..

anladım canım, gönder bişey olmaz mektuplar okunuyor ama yani bilmiyorum direk askeriryeye gönderenlerde vardı bişey olmuyolar demişlerdi bana da..

Ya okusunsun sorun değil yeterki ulaşsınn.. oraya birşey gönderirken adres ne diyede sormadım anlar cünkü.. kendi bildiğime bir işler yapıyorum ama dur bakalımm

Ya okusunsun sorun değil yeterki ulaşsınn.. oraya birşey gönderirken adres ne diyede sormadım anlar cünkü.. kendi bildiğime bir işler yapıyorum ama dur bakalımm

olur canım olur, sıkma canını :)
sen askeriyenin adını yaz ilçe/ il yaz o sahibini bulur Allahın izniyle :)

herkese selam kızlar....

SAfak=448

off,sizde yenı baslamışsnz Allah kavuştursun cnm.

herkese selam kızlar....

SAfak=448

off,sizde yenı baslamışsnz Allah kavuştursun cnm.

BONİTO niye böyle cıktı yazı anlamadım benım telde sorn oluyo bzn.sana yazdgm cvp senın alıntının icinde:)dıger alıntı bozuktu galıba ondan öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…