yaaaa:)ne zaman gitti canım?ALLAH kavuştursun.
evet busecim ya bi gün daha bitti öyle böyle
elifcim ben direk o adrese gönderdiğim mektuptu.. hediye göndermedim..
hediyelerimi hep şubeden kendisi aldı..
kızlarr ben geldimm..tek başıma evimde oturuyorum internetimde çekmiyor doğru düzgün...iyice yalnız kaldım burdaa..
sağol canım 23ünde teslim oldu 21i sülüsü
hepimizi Allah kavuştursun
kargo şubesinden aldı yani... ama benimkinin çarşı izinide yok yani askeriyeye göndermek zorundayımm
anladım canım, gönder bişey olmaz mektuplar okunuyor ama yani bilmiyorum direk askeriryeye gönderenlerde vardı bişey olmuyolar demişlerdi bana da..
hoşgeldin cnm..
Allah kavustursun canımmm sıkma canını
kızlarr ben geldimm..tek başıma evimde oturuyorum internetimde çekmiyor doğru düzgün...iyice yalnız kaldım burdaa..
Ya okusunsun sorun değil yeterki ulaşsınn.. oraya birşey gönderirken adres ne diyede sormadım anlar cünkü.. kendi bildiğime bir işler yapıyorum ama dur bakalımm
hoşbulduk canım...Nasılsın?
off,sizde yenı baslamışsnz Allah kavuştursun cnm.herkese selam kızlar....
SAfak=448
hosgeldn cnm...aynı gunlerde kavuscaz kısmetse:)benim eşim de 24ünde teslım oldu belkide tanıştılar bile:)sen sorarsn benimkı 28 yaşnda adı koray:)
olur canım olur, sıkma canını :)
sen askeriyenin adını yaz ilçe/ il yaz o sahibini bulur Allahın izniyle :)
off,sizde yenı baslamışsnz Allah kavuştursun cnm.herkese selam kızlar....
SAfak=448
hosgeldn cnm...aynı gunlerde kavuscaz kısmetse:)benim eşim de 24ünde teslım oldu belkide tanıştılar bile:)sen sorarsn benimkı 28 yaşnda adı koray:)
ii cnm nası olıyım tv izliom öle..sen napıon?ufaklık nası?
derinsu tatlım hoşgeldin aramıza..
Allah kavuştursun cnm
sagol canım hb..hepımızı kavustrsn ins...ya bsy sorcam ama gulmeyın,450mi sayılıyodu 460 mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?