- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Kotu gunlerim gerise kalsin kuşumm baska bise istemiyorummmHeyecanlanırsın tabi hakkın bak bugün şafak 69. Doğan güneşte bu günü ve tüm geride bıraktığımız günleri hatırlayacağız ❤
Kotu gunlerim gerise kalsin kuşumm baska bise istemiyorummm
Insaaaaalllaaaaahhhhh hatirlicaaz insallaaaaaahhhhh
Bende ona inaniyorum guzell kusum hakkimizda hayirlisi olsun herseyiinn ❤Kalacak tabiki kuzum benim her gün birbirinin aynı demek değil. Hep derim kötü gün iyi günlerin habercisidir diye. Bunlar iyi günlerin habercisi. Canım benim ❤
Amin kuzum hepimiz için hayırlısı olsun ❤Bende ona inaniyorum guzell kusum hakkimizda hayirlisi olsun herseyiinn ❤
Bugün şafak 364 kızlar beni de sayin :) Allah kavuştursun hepimizi kızlar dualarimizi esirgemeyelim
Yaaaa seni severiimm inanirimm bende oylee olurum kesiinn kuzucumm
İnşallah canım Allah razı olsunAllah kavuştursun canım..
Üzme kendini, toparlanmaya çalış, zor biliyorum ama inan bana ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar iyi hissedeceksin..
Zaten alışacaksın bir süre sonra..
Hep böyle devam edecek zannediyorsun ama öyle olmuyor..
Alıştığın zaman sen bile inanamayacaksın durumu kabullenmene...
Dua et, sabret, askerin sağsalim dönecek inşaAllah..
Biraz önce teslim oldu canım..
İçim yanıyor, nasıl dayandınız?
Allah kavuştursun canım..
Bir süre böyle olman normal..
Yalnız kalmamaya çalış, aksine kendini kapatmak istersin bir yerlere ama inan öyle daha çok acı çekersin..
Mümkün oldukca yalnız kalma, oyalanıcak birşeyler bul..
Ne zaman konuşmak istersen gel yaz, ben tek başına yapamadım, hep kızlardan destek aldım..
1 senenin yarısı çok zor ama diğer yarısı daha kolay geçti benim için, çünkü diğer yarısında kızlar vardı, hiç yalnız bırakmadılar sağolsun..
Bende askerimi yolcu ettim.
İçim nasıl acıyor en iyi siz anlarsınız.
Sülüs tarihi 30 ocak, teslim 1 şubat..
Ben 363ten mi geriye sayacağım kızlar?
Çok teşekkür ediyorum..
Allah bin kez razı olsun..
O kadar kötüyüm ki.. nasıl 1 yıl geçecek bilemiyorum. Şimdi mesaj attı kayıt sırasındayım çok sıra var dedi. İlk defa bu kadar buz gibi mesaj attı. Bir de ben bunlara takarım..bir de ben bu Şafak saymaya nasıl başlayacağım? 365ten mi 363 ten mi? Şafaksayarlar da şuan 338.. bir şey anlamadım. 30 ocak sülüs, 1 şubat teslim
Allah kavuştursun canım benim...
Şafağı sülüs tarihinden itibaren sayacaksın. Yani 30 Ocak'tan itibaren.
Çok zor ilk zamanlar moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum zor ama ilk zamanlar en zoru alışma süreci. Askerininde soğuk mesaj yazdığını yazmışsın gözünü korkutmak değil amaç ve her insanda bir değil ama çok daha zor günler olacak... bunları toz pembe düşünme kendini hazırla diye söylüyorum ama şunu bil o güneş bir gün sizin için doğacak. Bunun tek yolu anlayış ve sabır...
Canım benim ya üzülme bak nasıl geçip gidecek bittiğinde hiçbirşey anlamayacaksın..
Allah cümlemizden razı olsun, hep buradayız, ne zaman ihtiyacın olsa gel konuşalım..
Canım onun için de hiç kolay değil, o yüzden soğukluğuna aldırma, gidip yerine alışana kadar bir süre böyle olabilir..
Sonra herşey yoluna giriyor, alışınca herşey daha kolay geliyor..
Şafak sayma konusunda kızlar yardımcı olur, ben gerçekten hiç anlamıyorum sülüs tarihinden falan
Çok teşekkür ediyorum,amin inşallah..
İnşallah biz de sizin gibi atlatabiliriz bu dönemleri.. bana böyle soğuk davranmaya devam ederse bunun sebebi benden kaynaklı mı olur peki? kafam allak bullak.. mesajlarda kesildi.. birinci gün bile ne kadar zormuş..
Asla kendinden bilme. O çok farklı bir yere gidiyor alışması zaman alacak. Benim askerim acemiliğinde çok daha iyiydi askerlik arkadaşları birliği büyük izin kullanamamasına rağmen ama usta birliğinde çok daha kötüydü ki bir ay geçmesine rağmen. Biraz gittiği birlik, komutan, arkadaş ile ilgili. Hemen yazamaz ilk günler çok işlem oluyor çünkü ve kalabalıklaşıyor git gide. Akşam arar seni ya da yazar. Ben hatırlıyorum ilk gün beni 10 buçuk gibi aramıştı o zamana kadar hiç yazamadı. İçini ferah tut canım ve moralini yüksek tut. Yüksek tut ki askerinede moral ol. Ne zaman istersen yaz konuşuruz kızlar sağolsun her zaman destek oldular.
Anlıyorum.. Allah razı olsun ne güzel destek oluyorsunuz ikiniz.. çok mutlu oluyorum. sizden başka konuşacak kimsem yok. içime ata ata dağ gibi oldu yüreğim.. umarım gittiği yer de güzel temiz arkadaşlıkları olur da bir nebze morali yerine gelir.. bir de gitmeden evvel yani dün, kavga ettik.. çok küçücük bir sebep alev aldı büyüdü.. sebebi de tam çocukça bir şey. kıskandım birisinden. Şimdi öyle pişmanım ki, o stresle ne yaptığımı bilemeyip üstüne gittim telefonda.. güzel ayrıldık en son ama içimde ukde kaldı..keşke zamani geriye alabilsem...
ya ne güzel konuşmuşsun, çok ama çok teşekkür ediyorum. Allahım sizi de hep mutlu etsin inşallah, daim olsun.. umarım dediğin gibi su misali akıp gider bu günler, yeter ki sağ salim gelsin..bu soğukluğu beni mahvediyor. hiç alışmamışım onun benimle soğuk buz gibi konuşmasına, daha da kötü oldum..inşallah benden orada ayrılmaz, soğumaz.. arkadaşlarım bana şimdi senden soğur diyor, zaten kötüyüm destek yerine hepsi köstek..
Anlıyorum.. Allah razı olsun ne güzel destek oluyorsunuz ikiniz.. çok mutlu oluyorum. sizden başka konuşacak kimsem yok. içime ata ata dağ gibi oldu yüreğim.. umarım gittiği yer de güzel temiz arkadaşlıkları olur da bir nebze morali yerine gelir.. bir de gitmeden evvel yani dün, kavga ettik.. çok küçücük bir sebep alev aldı büyüdü.. sebebi de tam çocukça bir şey. kıskandım birisinden. Şimdi öyle pişmanım ki, o stresle ne yaptığımı bilemeyip üstüne gittim telefonda.. güzel ayrıldık en son ama içimde ukde kaldı..keşke zamani geriye alabilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?