Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
İnşallah dediğin gibi olur bizim de..
En iyi siz anlarsınız beni..
Buralarda olacağım, umarım sizi sıkmam..

Bunları söylediğin çok iyi oluyor.
Yoksa ben cidden kendime zehir ederim bu bir yılı gerçekten.. soğuk davranıyor diye şimdiden nasıl üzülüyorum bir de.. inşallah dediğin gibi olur her şey.. umarım sağ salim kavuşuruz, dua edin lütfen..çokça duaya ihtiyacım var.. sizde benim dualarımdasınız hayırlısıyla evlilik nasip olsun size de inşallah.. Allah razı olsun..

Bende askerimi yolcu ettim.
İçim nasıl acıyor en iyi siz anlarsınız.
Sülüs tarihi 30 ocak, teslim 1 şubat..
Ben 363ten mi geriye sayacağım kızlar?
Evet canim sülüs tarihindenn askerin Allahtan bise olmazsaa 30 ocak 2018 de gelirr ama izinleeri kullanirsa kullanmazsa 24 gun erken gelir.
Rabbimm kavustursuunn insallaah tez zamandaa

Yaaaa sen kimseyee aldirmaa canim ne ayrilmasi sen benim yasadiklarimi duysan askerlee ohooo ama aslaa oylee bise olmadi dusunmedi bilee.. soguk olma diye bisey yok soguk olsa sana neden yazsin ? Onada hak var hic bilmedigi bi ortam insanlarr zor kolay degil alismasi zaman alir.. sen kendine yormaa canimm bak oyle olsa hepimiz ayriydik simdii canini sikma

Oiy çok teşekkür ederim.
içimi rahatlattın.. gözlerimin altı ağlamaktan uykusuzluktan mosmor.. bir günde mahvoldum. ne zormuş meğersem.. sizin ilk günde aradı mı hiç? öğlen 2 buçuk gibi teslim oldu, en son 4de mesaj attı hala daha haber yok. İnşallah arar bugün. umarım senin ve diğer kızların dediği gibi olur, sonra bu yazdıklarıma sadece tebessümle bakarım umarım. Allah razı olsun içimi rahatlattın. :)

Senden de Allah razi olsun canim benim. Oylee seyler dusunme kendini bitirirsin cunku.
Evet aramisti benim asker sabah 10da teslim olmustu oglen bi aramisti sonra aksamda aramistii ben hic sorun yasamadim ilk gittiginden itibaren hergun konustuk. Inan bana ben bile ustesinden geldiysem herkes gelir benim askerim Sirnakta. Cok zor zamanlar gecirdik geciririyoruzda inan bana geciyo hic kendini uzmee kimseye kulak asmaa ben sirnakta asker diyince herkes aciyan gozlerle bakiyodu ama cok sukur batidakilerden daha rahat ben kafamdan sildim askere giden herkese bise olur diye sil bunu aklindam daha kolay gecer.

Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
İnşallah dediğin gibi olur bizim de..
En iyi siz anlarsınız beni..
Buralarda olacağım, umarım sizi sıkmam..

Olur sen içini ferah tut canım.
Ne sıkması hiç öyle düşünme yaz istediğinde ❤

yaşasıiiiinn allah tamamina erdirsin guzelimm <3 hepimize oyle guzel destek oldun ki..iyi ki varsın

Çok iyi moral oldun bana, Allah ne muradın varsa versin inşallah.. kendimi toplamaya çalışıyorum. 1.gün bitti.. ama nasıl bitti, mahvoldum.. bir de canım, 30 ocak sülüsü, 1 şubat teslim ben şimdi 363 ü mü karalayım 364ü mü? takıldığım şeylere bak şimdiden, kafam allak bullak. :)

Ayy canim Allah razi olsun ama gercekler boyle yanii.
Bak bitiyo niyee uzuluyosuunn geciyo yavas yavas hep ayni yerinde mi durucaksinn.
363 u karalicaksinn caniimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…