Sağolasın canım benim❤
Biz burdayız bizim şafak bitti ama bu topiğin bende yeri ayrı biliyorum diğer kızlar içinde öyle. Elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum çünkü biliyorum ne yaşadığını, aklındaki soruları. Tecrübesizsin neyle karşılaşacağını bilmiyorsun çevrende destek olmak yerine moral bozacak şeyler söyleyebiliyorlar sen hiç birine kulak asma öyle olsa bu topikteki herkes ayrılırdı. Bu kişilikle alakalı. Zor zamanlar ama değil ki bitmeyecek.
Dünü de kafana takma ikinizde streslisiniz insan sevdiğinden çıkarır sinirini stresini düzeltmişsiniz ya geçmişi düşünme geleceğe odaklan sen.
Üzülme canım, insanlık hali yani hepimiz yapıyoruz, hele de stresliyken daha çok dikkatli olmak gerek, dediğin gibi en ufak şey bile çok büyüye biliyor... Düne hiç takılma, konuşunca için rahat eder inşaAllah..
Amin canım..
Tab ki geçecek, sen farkında olmayacaksın bile, bir bakacaksın bitmiş..
Ne ayrılması, ne soğuması ?? Kafanı asla böyle şeylerle doldurma..
Kimsenin de doldurmasına fırsat verme...
Eskisi gibi sık sık mesaj yazmasını bekleme, bunun seninle değil oradaki durumuyla alakası var..
Yani her zaman yazamayabilir..
Soğukluğu da senden kaynaklı değil, keyif yapmaya gitmedi ki, elbette bazen çok iyi olurken bazen hiç keyfi olmayacakk..
Bazen sadece 2 kelime yazacak..
Bütün bunları kötü düşünürsen 1 sene zehir olur sana..
Ona zaman ver, gitsin, yerleşsin, yerine alışsın ondan sonra bak nasıl herşey yoluna giriyor..
Hehehheh aayy amiiinnn aminn tez zamandaaaaaa aamaa gec degill cabucaak olsunnÇabucak benim durumumda olasın inşaAllah :)
Dua mı ediyorum beddua mı belli değilMevzuyu bilmeyen yanlış anlar vallahi
Evet canim sülüs tarihindenn askerin Allahtan bise olmazsaa 30 ocak 2018 de gelirr ama izinleeri kullanirsa kullanmazsa 24 gun erken gelir.Bende askerimi yolcu ettim.
İçim nasıl acıyor en iyi siz anlarsınız.
Sülüs tarihi 30 ocak, teslim 1 şubat..
Ben 363ten mi geriye sayacağım kızlar?
Yaaaa sen kimseyee aldirmaa canim ne ayrilmasi sen benim yasadiklarimi duysan askerlee ohooo ama aslaa oylee bise olmadi dusunmedi bilee.. soguk olma diye bisey yok soguk olsa sana neden yazsin ? Onada hak var hic bilmedigi bi ortam insanlarr zor kolay degil alismasi zaman alir.. sen kendine yormaa canimm bak oyle olsa hepimiz ayriydik simdii canini sikmaya ne güzel konuşmuşsun, çok ama çok teşekkür ediyorum. Allahım sizi de hep mutlu etsin inşallah, daim olsun.. umarım dediğin gibi su misali akıp gider bu günler, yeter ki sağ salim gelsin..bu soğukluğu beni mahvediyor. hiç alışmamışım onun benimle soğuk buz gibi konuşmasına, daha da kötü oldum..inşallah benden orada ayrılmaz, soğumaz.. arkadaşlarım bana şimdi senden soğur diyor, zaten kötüyüm destek yerine hepsi köstek..
Yaaaa sen kimseyee aldirmaa canim ne ayrilmasi sen benim yasadiklarimi duysan askerlee ohooo ama aslaa oylee bise olmadi dusunmedi bilee.. soguk olma diye bisey yok soguk olsa sana neden yazsin ? Onada hak var hic bilmedigi bi ortam insanlarr zor kolay degil alismasi zaman alir.. sen kendine yormaa canimm bak oyle olsa hepimiz ayriydik simdii canini sikma
Senden de Allah razi olsun canim benim. Oylee seyler dusunme kendini bitirirsin cunku.Oiy çok teşekkür ederim.
içimi rahatlattın.. gözlerimin altı ağlamaktan uykusuzluktan mosmor.. bir günde mahvoldum. ne zormuş meğersem.. sizin ilk günde aradı mı hiç? öğlen 2 buçuk gibi teslim oldu, en son 4de mesaj attı hala daha haber yok. İnşallah arar bugün. umarım senin ve diğer kızların dediği gibi olur, sonra bu yazdıklarıma sadece tebessümle bakarım umarım. Allah razı olsun içimi rahatlattın. :)
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
İnşallah dediğin gibi olur bizim de..
En iyi siz anlarsınız beni..
Buralarda olacağım, umarım sizi sıkmam..
yaşasıiiiinn allah tamamina erdirsin guzelimm <3 hepimize oyle guzel destek oldun ki..iyi ki varsınCanım benimmm, yoruldun ama 1 sene dile kolay gerçekten..
Sen bir de hamile halinle bekledin, şimdi oğlunla bekliyorsun, gerilmen çok normal...
Ama çok şükür bitiyor bak, son günler artık..
Allahın izni ile sağsalim gelir kavuşursunuz inşaAllah..
Biz kavuştuk çok şükür, darısı bekleyen herkesin başına inşaAllah
yaşasıiiiinn allah tamamina erdirsin guzelimm <3 hepimize oyle guzel destek oldun ki..iyi ki varsın
Senden de Allah razi olsun canim benim. Oylee seyler dusunme kendini bitirirsin cunku.
Evet aramisti benim asker sabah 10da teslim olmustu oglen bi aramisti sonra aksamda aramistii ben hic sorun yasamadim ilk gittiginden itibaren hergun konustuk. Inan bana ben bile ustesinden geldiysem herkes gelir benim askerim Sirnakta. Cok zor zamanlar gecirdik geciririyoruzda inan bana geciyo hic kendini uzmee kimseye kulak asmaa ben sirnakta asker diyince herkes aciyan gozlerle bakiyodu ama cok sukur batidakilerden daha rahat ben kafamdan sildim askere giden herkese bise olur diye sil bunu aklindam daha kolay gecer.
Ayy canim Allah razi olsun ama gercekler boyle yanii.Çok iyi moral oldun bana, Allah ne muradın varsa versin inşallah..kendimi toplamaya çalışıyorum. 1.gün bitti.. ama nasıl bitti, mahvoldum.. bir de canım, 30 ocak sülüsü, 1 şubat teslim ben şimdi 363 ü mü karalayım 364ü mü? takıldığım şeylere bak şimdiden, kafam allak bullak. :)
Amaa kalpciklerimm gorunmemissŞafağımız 67
Zonguldak
Amaa kalpciklerimm gorunmemiss
Guzel kalpciklerimee nazar deydi kesin minik kus baska bulimmEvet minnoş bende de çarpı gözüküyor
Guzel kalpciklerimee nazar deydi kesin minik kus baska bulimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?