- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
canimsin sen benimm. amin. senin de gececek gunlerin.. allah ayirmasin tatlim.. sıkıcaz dişimizi biraz daha.. koca bir sene dile kolay, herkes ne cabuk gecti diyo ama siz biliyosunuz bi sene bi omur gibi gecebiliyo..hayatimiz donmuş devam etmek için diğer yarımızı bekliyor. uf pek romantik oldum bugun hahashuuuu yaaaaaa bebiisin babasinaaa son 1 haftaaaaa masallaaah masallaaah
Raabbiimm bi dahaa boylee zor ayriliklar yasatmasin insallaaah bebiss babasinaaa doysunn
kuzumm ben bıraktım saymayı sen birakmadin maşallah! vefalı dusunceli arkadas sinirlerim lacka oldu artik herkes surekli kac gun kaldi diye soruyor o kadar gerildim ki.. eşim ben de saymiycam dedi Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 71
shuuuu - 8
@Asker esi amine - 86
@KRALTAC - 174
@nazlihilton - 82
@alwayswish - 234
@papazerik - 187
@Kopkar1510 - 262
@cokpembix - 45
Cokk sukur canimm geciyoo bu gunlere kadar geldik hayirlisiylaa geriside biticekcanimsin sen benimm. amin. senin de gececek gunlerin.. allah ayirmasin tatlim.. sıkıcaz dişimizi biraz daha.. koca bir sene dile kolay, herkes ne cabuk gecti diyo ama siz biliyosunuz bi sene bi omur gibi gecebiliyo..hayatimiz donmuş devam etmek için diğer yarımızı bekliyor. uf pek romantik oldum bugun hahasag salim gelsinler artik akil makil kalmadi
kuzumm ben bıraktım saymayı sen birakmadin maşallah! vefalı dusunceli arkadas sinirlerim lacka oldu artik herkes surekli kac gun kaldi diye soruyor o kadar gerildim ki.. eşim ben de saymiycam dediama tabii farkindayim ne kadar kaldiginin... dilerim kavuşmussundur sevdigine, dugununuzde bol bol gobek at canim benim. vay be gecti iste.. bitti bu kadar.... oh. bi ruya gibi gelir yoklugu bi sure sonra. bana simdi birlikte oldugumuz gunler bazen ruya gibi geliyo, annemlerin evinde eski odamda sanki hic evlenmedim saniyorum sonra oğluşumu görunce oh gercekmis diyip salak salak seviniyorum
Olsuuunn kuzum benn biliyorumm senii o yuzden hic sorunn yokkk
Kuzum benimmmmm, daha yeni görüyorum ya ben bunu, 2 gündür kendimde değilim :)
Çok teşekkür ederim canım arkadaşımmmm
Darısı başına bitanem benimmm
Olsuuunn kuzum benn biliyorumm senii o yuzden hic sorunn yokkk
Aaaamiiiiiinnnnn innnnsallaaaahhhhhh kusummm
Yaaaa seni severiimm inanirimm bende oylee olurum kesiinn kuzucummVallahi son 2 günü hatırlamıyorum desem inanır mısın ?
Boşluklar var dolduramıyorum, herşeyi unutmam da ayrı sorun tabi :)
9'lar en sevdiğimiz kuzum bitiyor sonuna geldin artık ❤Şafağımız 69
Bayburt
Bugün şafak 364 kızlar beni de sayin :) Allah kavuştursun hepimizi kızlar dualarimizi esirgemeyelim
Çok teşekkür ederim canım. Ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı ne zormus meğerAllah kavuştursun canım benim. İnşallah zaman su gibi akar sizin ve tüm asker yarenleri için
Çok teşekkür ederim canım. Ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı ne zormus meğer
Allah kavustursun canim Rabbim bol sabirlarr versin Allah yardimcilari olsunBugün şafak 364 kızlar beni de sayin :) Allah kavuştursun hepimizi kızlar dualarimizi esirgemeyelim
Ay evet ask kuusumm ya heycanlaniyorum yavas yavasss9'lar en sevdiğimiz kuzum bitiyor sonuna geldin artık ❤
Ay evet ask kuusumm ya heycanlaniyorum yavas yavasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?