Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
shuuuu yaaaaaa bebiisin babasinaaa son 1 haftaaaaa masallaaah masallaaah
Raabbiimm bi dahaa boylee zor ayriliklar yasatmasin insallaaah bebiss babasinaaa doysunn
canimsin sen benimm. amin. senin de gececek gunlerin.. allah ayirmasin tatlim.. sıkıcaz dişimizi biraz daha.. koca bir sene dile kolay, herkes ne cabuk gecti diyo ama siz biliyosunuz bi sene bi omur gibi gecebiliyo..hayatimiz donmuş devam etmek için diğer yarımızı bekliyor. uf pek romantik oldum bugun haha sag salim gelsinler artik akil makil kalmadi

kuzumm ben bıraktım saymayı sen birakmadin maşallah! vefalı dusunceli arkadas sinirlerim lacka oldu artik herkes surekli kac gun kaldi diye soruyor o kadar gerildim ki.. eşim ben de saymiycam dedi ama tabii farkindayim ne kadar kaldiginin... dilerim kavuşmussundur sevdigine, dugununuzde bol bol gobek at canim benim. vay be gecti iste.. bitti bu kadar.... oh. bi ruya gibi gelir yoklugu bi sure sonra. bana simdi birlikte oldugumuz gunler bazen ruya gibi geliyo, annemlerin evinde eski odamda sanki hic evlenmedim saniyorum sonra oğluşumu görunce oh gercekmis diyip salak salak seviniyorum

Cokk sukur canimm geciyoo bu gunlere kadar geldik hayirlisiylaa geriside biticek
Ayneen oylee banada diyolarr bende hiiii tabii cabuk geciyo diyoruumm

Canım benimmm, yoruldun ama 1 sene dile kolay gerçekten..
Sen bir de hamile halinle bekledin, şimdi oğlunla bekliyorsun, gerilmen çok normal...
Ama çok şükür bitiyor bak, son günler artık..
Allahın izni ile sağsalim gelir kavuşursunuz inşaAllah..
Biz kavuştuk çok şükür, darısı bekleyen herkesin başına inşaAllah

Kuzum benimmmmm, daha yeni görüyorum ya ben bunu, 2 gündür kendimde değilim :)
Çok teşekkür ederim canım arkadaşımmmm
Darısı başına bitanem benimmm
Olsuuunn kuzum benn biliyorumm senii o yuzden hic sorunn yokkk
Aaaamiiiiiinnnnn innnnsallaaaahhhhhh kusummm

Çok teşekkür ederim canım. Ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı ne zormus meğer

Çok iyi anlıyorum seni ilk zamanlar alışma evresi hem senin için hem asker için. O yüzden bu dönemde yalnız kalmamaya kendini oyalamaya çalış ki zaman daha kolay geçsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…