- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Insallaaah kusumm insallaaahhİnan inann bitti bitecekkkkk inşaAllah
Ay bitmeden zor gibi kuzucum.. Bugünkü haber de böyle
Insallaaah kusumm insallaaahhZor gunler gecsin bitsin
Yaaaa demeee. Olsun bizde bu ayii beraber bitiririzz kii kuşuum az kaldi zateen bitiyoo
Dahlia_ ve Huzurkokulu
Kuzularımmm bitecek bu şafaklar hiç merak etmeyin nerelerden geldiniz siz çok az kaldı
Huzurkokulu Dahlia_ daisy rain hala buralardayıımm eskisi kadar sık gelemiyoruum
bitecek sabırla canlarım dayanınöperim hepinizi
Sanaa kupa falan vermemizz lazim kuzumm vallahii minikim 1 yil zor bitti 1 ay nasil bitsinn cok haklisin Allah sana sabirlar versinn
İnşaAllah canım benim, bitecek hepsi üzülmek yookkk...
Dün gibi aklımda aralık nasıl bitecek diye dertleniyordum, bir de üstüne ocak çıktı başıma sanki ben çok iyiymişim gibi
Çok şükür Allah dayanacak güç verdi yoksa çekilecek gibi değil 1 senenin üstüne fazladan 1 ay
Dahlia_ ve Huzurkokulu
Kuzularımmm bitecek bu şafaklar hiç merak etmeyin nerelerden geldiniz siz çok az kaldı
Canlariimm hicc onemli degil siz vaktiniizii iyi degerlendirinn. Biteceekk cok sukur bitiyodaaaaHuzurkokulu Dahlia_ daisy rain hala buralardayıımm eskisi kadar sık gelemiyoruum
bitecek sabırla canlarım dayanınöperim hepinizi
Kuzucuklarım hepinize selam, uğrayamadım buralara. Bir sürü sıkıntılar çıktı durduk yerebu süreçte kavuşan yarenlerimiz allah bizede nasip etsin, bir daha da ayırmasın. Nasılsınız keyifler nasıl ? Şafak panomuz yok mu artık :)
Sanaa kupa falan vermemizz lazim kuzumm vallahii minikim 1 yil zor bitti 1 ay nasil bitsinn cok haklisin Allah sana sabirlar versinn
Kuzucuklarım hepinize selam, uğrayamadım buralara. Bir sürü sıkıntılar çıktı durduk yerebu süreçte kavuşan yarenlerimiz allah bizede nasip etsin, bir daha da ayırmasın. Nasılsınız keyifler nasıl ? Şafak panomuz yok mu artık :)
Evett senle bana vermeleri lazim askerlik bitincee toplu kupaa toreni yapacagimm :)Ay minnoşum güldürdün beni :)
O kupadan hepimize lazım :)
Herkesin işi değildir asker beklemek derlerdi, ne demek istediklerini anlamazdım..
Şimdi çok çok iyi anlıyorum..
Evett senle bana vermeleri lazim askerlik bitincee toplu kupaa toreni yapacagimm :)
Zaten bi bitsin nerdee eglencee oraya gidicem kendimi odullendireceemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?