Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 gün kalmadı mııı ?
Ben niye 2 biliyorummm

Yani listeye yazdığımıza göre 2 kalması gerekkk 4 değil ya 2 dir o 2
canim benimm hata sende degil aylar once eşime şafağı soyledigimde, benim hatali oldugumu iki gun daha azoldugunu soylemisti ama tarih belliydi, ben safak sayara tarih girip bakiyorum oysa hesapliyor. benle pazarlikyapti.. ben de canima minnet seni mi kiricam iki gun az olsun dedimm ve onun hesaba gore saydim. tabii gunler azalinca hakli ciktim ne yazik ki:) anlaşîlďi. oylee iste hehe sen de hala buralardasin... ♡ <3 şafak meleği.. neler yapiyosunuz bakiym

Aynı benimkiii
Ama biz 1 günün kavgasını ediyorduk.. Pek inanmasam da onun dediğini kabul ediyordum
Sonunda o da benim gibi sayıyordu

Buralardayım ya, nereye gitcemm
Oyalanacak birşey de yok henüz, düğün tarihi falan olsa onlarla uğraşırım ama yokk

Amann amannn deme öyle, ben de öyle diyordum durumumu biliyorsunn fazla fazla saydımm
Aayy biliyorum minik kusumm biliyorumm
Ama cidden bittigine inanamiyorum yaaa cok heycanlaniyorum askerde oyle icimde bi rahatlama var falan diyoo

Rabbim herkesi kavustursun ozellikle bu sene asker bekleyenler gercekten cok zor donemlerden gectik ulkece milletcee

Amin canım benim aminnnn...

Sağsalim gelsin bak ne kaldı ki şurda.. Biliyorum sonları çok yavaş gidiyor bazen ama gidiyor ya önemli olan o :)
Başta bittiğine inanamıyorsun sonra da geldiğine :) Bugün 10. günü ama hala geldiğini tam kabullenmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…