Allah kavuştursun canım..
canim benimm hata sende degil2 gün kalmadı mııı ?
Ben niye 2 biliyorummm
Yani listeye yazdığımıza göre 2 kalması gerekkk 4 değil ya 2 dir o 2
Oncelikle Allah kavustursun canimm.Kızlar nişanlım 1 inde teslim oldu.Ama sülüs 31 ocak.Benim bu şafak konusunda kafam karıştı.
Bugün şafak kaç olmuş oluyor bilgilendirebilir misiniz?
Çok sağolsun.Oncelikle Allah kavustursun canimm.
31 ocaktan itibaren sayicaksin tatlim
Evett canimm aynen oylee :)Çok sağolsun.
Yani bugün şafak 356 mı oluyor?
Teşekkür ederimEvett canimm aynen oylee :)
canim benimm hata sende degilaylar once eşime şafağı soyledigimde, benim hatali oldugumu iki gun daha azoldugunu soylemisti ama tarih belliydi, ben safak sayara tarih girip bakiyorum oysa hesapliyor. benle pazarlikyapti.. ben de canima minnet seni mi kiricam iki gun az olsun dedimm ve onun hesaba gore saydim. tabii gunler azalinca hakli ciktim ne yazik ki:) anlaşîlďi. oylee iste hehe sen de hala buralardasin... ♡ <3 şafak meleği.. neler yapiyosunuz bakiym
Kızlar nişanlım 1 inde teslim oldu.Ama sülüs 31 ocak.Benim bu şafak konusunda kafam karıştı.
Bugün şafak kaç olmuş oluyor bilgilendirebilir misiniz?
Şafağımız 63
Şanlıurfa
Aayy kalmadii ama hala inanamiyorummm ben biter hala safak sayarim minnosummBirşey kalmadı ya minnoşummmmmm çoookkk şüküüüürrr...
Canımm çok sağol,aminAllah kavuştursun canım..
Aayy kalmadii ama hala inanamiyorummm ben biter hala safak sayarim minnosumm
Aayy biliyorum minik kusumm biliyorummAmann amannn deme öyle, ben de öyle diyordum durumumu biliyorsunn fazla fazla saydımm
Aayy biliyorum minik kusumm biliyorumm
Ama cidden bittigine inanamiyorum yaaa cok heycanlaniyorum askerde oyle icimde bi rahatlama var falan diyoo
Rabbim herkesi kavustursun ozellikle bu sene asker bekleyenler gercekten cok zor donemlerden gectik ulkece milletcee
Demeee oyleeee demee fazlaa bisey yok canimcim biz 360dan indiikkŞafaaakkkk160.. Çook karanlııkk çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?