Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 gündür aramıyordu dün aradı anladım ama bişey olduğunu, hastalanmış çok kötü geliyordu sesi
Oyy canimmm yaa yeni gitti ya alismasi biraz zor olur merak etme revirleri varr bakarlar ona ilac falan verirlerr inan hasta oluklarinda bizdenn iyi bakiyolarr ilaclari varsa saatinde veriyolar falan acemideyken benim askerimds cok kotu hastalanmisti ama duzeldi hemen sonra sıkma canini sen

bir iki saat içinde sevdiceğime kavuşacağım. kekler yemekler pişiyor, bebişko heyecandan yorgun düşüp uyuyakaldı. bu süreci sağ salim atlattığımız için şükürler olsun tanrıma, evrene.. yanımda olan, olamayan herkese çok teşekkür ederim. asker yolu beklemek gerçekten zor bir şey, beni yalnız bırakmayan, destek olan, herkese çok teşekkür ederim tekrar:) darısı tüm asker yarenlerinin başına, dilerim siz de sağ salim çabucak kavuşursunuz. geçmiyor diye diye geçiyorr:)) tüm bekleyenlerine ve askerlere bol sabır diliyorumm. hepinizi çok çok çok öpüyorummm.

şimdiden hayırlı olsun canım benim bir yastıkta kocayın inşallah:) öpüyorum kocaman

Gözün aydın canım benim
Allah sizi bir daha ayırmasın inşallah

canım gözün aydın Allah başka ayrılık göstermesin bebeşinizle çok çok mutlu olun

Canimm anniisss gozun aydiiinn bebisinde senindeee Rabbim bi dahaa boylee ayriliklarr yasatmasin canim beniiimmm

Darısı tüm bekleyenlerin başına. Hayırlı olsuuunn hoş gelsin inşallah

Canım benimmmmm gözün aydınnnnn..
Allah bir daha ayrılık yaşatmasınn

Merhaba arkadaşlar, sırf bu konu için buraya kayıt oldum desem yeridir çünkü insan destek bulmak, destek olmak istiyor benim sevgilim de 1 Şubat'ta teslim oldu yedek subay olarak şimdilik Ankara'da. Daha 12 ayımız var daha 2 hafta bitti sayılır ama sanki aylar geçti ne kadar zormuş Allah hepimize kolaylıklar versin tez zamanda hayırlısıyla kavuşalım

Canimm oncelikle aramiza hosgeldin iyi yaptin gel gell.
Rabbim tez zamanda kavustursunn insallaaah guzelimm subaymiss rahat olur canim zorlanmazz merak etme vakit cabucak gecsin sizin icinn

Son düzenleme:

Allah kavuştursun canım

Canimm oncelikle aramiza hosgeldin iyi yaptin gel gell.
Rabbim tez zamanda kavustursunn insallaaah guzelimm subaymiss rahat olur canim zorlanmazz merak etme vakit cabucak gecsin sizin icinn

Çok teşekkür ederim canım hoşbuldum :) İnşallah, sizin de gördüğüm kadarıyla çok az kalmış sabrının sonu selamet olmuş

Allah kavuştursun canım

Çok teşekkür ederim canım güzel dileğin için

Çok teşekkür ederim canım hoşbuldum :) İnşallah, sizin de gördüğüm kadarıyla çok az kalmış sabrının sonu selamet olmuş

Çok teşekkür ederim canım güzel dileğin için
Evet canim cok sukurr bizde 365de dustuk hic bise kaldim sabrin sonu tam selamet guzelimm hic merak etme gonlunu kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…