- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
3 gündür aramıyordu dün aradı anladım ama bişey olduğunu, hastalanmış çok kötü geliyordu sesiDemeee oyleeee demee fazlaa bisey yok canimcim biz 360dan indiikk
Oyy canimmm yaa yeni gitti ya alismasi biraz zor olur merak etme revirleri varr bakarlar ona ilac falan verirlerr inan hasta oluklarinda bizdenn iyi bakiyolarr ilaclari varsa saatinde veriyolar falan acemideyken benim askerimds cok kotu hastalanmisti ama duzeldi hemen sonra sıkma canini sen3 gündür aramıyordu dün aradı anladım ama bişey olduğunu, hastalanmış çok kötü geliyordu sesi
uff aynen şaka gibi...! 360 ne ya :ODemeee oyleeee demee fazlaa bisey yok canimcim biz 360dan indiikk
şimdiden hayırlı olsun canım benim bir yastıkta kocayın inşallah:) öpüyorum kocamanAynı benimkiii
Ama biz 1 günün kavgasını ediyorduk.. Pek inanmasam da onun dediğini kabul ediyordum
Sonunda o da benim gibi sayıyordu
Buralardayım ya, nereye gitcemm
Oyalanacak birşey de yok henüz, düğün tarihi falan olsa onlarla uğraşırım ama yokk
bir iki saat içinde sevdiceğime kavuşacağım. kekler yemekler pişiyor, bebişko heyecandan yorgun düşüp uyuyakaldı. bu süreci sağ salim atlattığımız için şükürler olsun tanrıma, evrene.. yanımda olan, olamayan herkese çok teşekkür ederim. asker yolu beklemek gerçekten zor bir şey, beni yalnız bırakmayan, destek olan, herkese çok teşekkür ederim tekrar:) darısı tüm asker yarenlerinin başına, dilerim siz de sağ salim çabucak kavuşursunuz. geçmiyor diye diye geçiyorr:)) tüm bekleyenlerine ve askerlere bol sabır diliyorumm. hepinizi çok çok çok öpüyorummm.
canım gözün aydın Allah başka ayrılık göstermesin bebeşinizle çok çok mutlu olunbir iki saat içinde sevdiceğime kavuşacağım. kekler yemekler pişiyor, bebişko heyecandan yorgun düşüp uyuyakaldı. bu süreci sağ salim atlattığımız için şükürler olsun tanrıma, evrene.. yanımda olan, olamayan herkese çok teşekkür ederim. asker yolu beklemek gerçekten zor bir şey, beni yalnız bırakmayan, destek olan, herkese çok teşekkür ederim tekrar:) darısı tüm asker yarenlerinin başına, dilerim siz de sağ salim çabucak kavuşursunuz. geçmiyor diye diye geçiyorr:)) tüm bekleyenlerine ve askerlere bol sabır diliyorumm. hepinizi çok çok çok öpüyorummm.
Canimm anniisss gozun aydiiinn bebisinde senindeee Rabbim bi dahaa boylee ayriliklarr yasatmasin canim beniiimmmbir iki saat içinde sevdiceğime kavuşacağım. kekler yemekler pişiyor, bebişko heyecandan yorgun düşüp uyuyakaldı. bu süreci sağ salim atlattığımız için şükürler olsun tanrıma, evrene.. yanımda olan, olamayan herkese çok teşekkür ederim. asker yolu beklemek gerçekten zor bir şey, beni yalnız bırakmayan, destek olan, herkese çok teşekkür ederim tekrar:) darısı tüm asker yarenlerinin başına, dilerim siz de sağ salim çabucak kavuşursunuz. geçmiyor diye diye geçiyorr:)) tüm bekleyenlerine ve askerlere bol sabır diliyorumm. hepinizi çok çok çok öpüyorummm.
Hemdeeee cok saka gibii yaaaa cidden aklima geldikce basa donuyorum korku sariyo icimimiiuff aynen şaka gibi...! 360 ne ya :O
Darısı tüm bekleyenlerin başına. Hayırlı olsuuunn hoş gelsin inşallahbir iki saat içinde sevdiceğime kavuşacağım. kekler yemekler pişiyor, bebişko heyecandan yorgun düşüp uyuyakaldı. bu süreci sağ salim atlattığımız için şükürler olsun tanrıma, evrene.. yanımda olan, olamayan herkese çok teşekkür ederim. asker yolu beklemek gerçekten zor bir şey, beni yalnız bırakmayan, destek olan, herkese çok teşekkür ederim tekrar:) darısı tüm asker yarenlerinin başına, dilerim siz de sağ salim çabucak kavuşursunuz. geçmiyor diye diye geçiyorr:)) tüm bekleyenlerine ve askerlere bol sabır diliyorumm. hepinizi çok çok çok öpüyorummm.
bir iki saat içinde sevdiceğime kavuşacağım. kekler yemekler pişiyor, bebişko heyecandan yorgun düşüp uyuyakaldı. bu süreci sağ salim atlattığımız için şükürler olsun tanrıma, evrene.. yanımda olan, olamayan herkese çok teşekkür ederim. asker yolu beklemek gerçekten zor bir şey, beni yalnız bırakmayan, destek olan, herkese çok teşekkür ederim tekrar:) darısı tüm asker yarenlerinin başına, dilerim siz de sağ salim çabucak kavuşursunuz. geçmiyor diye diye geçiyorr:)) tüm bekleyenlerine ve askerlere bol sabır diliyorumm. hepinizi çok çok çok öpüyorummm.
63den 73 e ciktik iyimii ahh bu izinlerr ahhhhMutluluğa Şafak Sayıyoruz
shuuuu - Kavuştu Askerine
Huzurkokulu - 73
Asker esi amine - 75
nazlihilton - 71
@alwayswish - 223
K Kopkar1510 - 251
Bexy - 34
@turuncuatlas - 355
B BerderkFaelo - 262
Bysa - 355
63den 73 e ciktik iyimii ahh bu izinlerr ahhhh
Evettt kuzuumm aynenn oyleeeeYeter ki, sağlık olsun kuzucummmm, bitecek elbettt
Şimdi sarılıyorsun yaa fena mıııı ?
Canimm oncelikle aramiza hosgeldin iyi yaptin gel gell.Merhaba arkadaşlar, sırf bu konu için buraya kayıt oldum desem yeridir çünkü insan destek bulmak, destek olmak istiyorbenim sevgilim de 1 Şubat'ta teslim oldu yedek subay olarak şimdilik Ankara'da. Daha 12 ayımız var daha 2 hafta bitti sayılır ama sanki aylar geçti ne kadar zormuş Allah hepimize kolaylıklar versin tez zamanda hayırlısıyla kavuşalım
Merhaba arkadaşlar, sırf bu konu için buraya kayıt oldum desem yeridir çünkü insan destek bulmak, destek olmak istiyorbenim sevgilim de 1 Şubat'ta teslim oldu yedek subay olarak şimdilik Ankara'da. Daha 12 ayımız var daha 2 hafta bitti sayılır ama sanki aylar geçti ne kadar zormuş Allah hepimize kolaylıklar versin tez zamanda hayırlısıyla kavuşalım
Canimm oncelikle aramiza hosgeldin iyi yaptin gel gell.
Rabbim tez zamanda kavustursunn insallaaah guzelimm subaymiss rahat olur canim zorlanmazz merak etme vakit cabucak gecsin sizin icinn
Allah kavuştursun canım
Evet canim cok sukurr bizde 365de dustuk hic bise kaldim sabrin sonu tam selamet guzelimm hic merak etme gonlunu kalbini ferah tutÇok teşekkür ederim canım hoşbuldum :) İnşallah, sizin de gördüğüm kadarıyla çok az kalmış sabrının sonu selamet olmuş
Çok teşekkür ederim canım güzel dileğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?