Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba canım, hoşgeldin :)
Allah kavuştursun sağsalim..

Çok teşekkür ederim canım, yeni bitirdik 2 hafta oldu :)
Su gibi geçsin zaman, sağsalim siz de kavuşun inşaAllah

Amin inşallah canım :)

Sizlere bir sorum olacak, telefonla konuştuğumuzda bazen morali çok bozuk oluyor. Zaten 3 gündür grip Bazen nasıl teselli edip moral vereceğimi şaşırıyorum. Sizler çok tecrübelisiniz bunun nasıl üstesinden geldiniz? Nasıl moral verebilirim ona? O öyle olunca benim de tüm moral gidiyor, üzülüyorum. Hazırlanmam gereken sınavlarım var hiçbir şey gelmiyor içimden

Canimm oylee seyler cok oluyo inan 1 gunu 1 gununu tutmuyoo.. amaa sen ona gun icinde yaptiklarindan bahset senin sesin hep eneejik olsun onu sevdigiini bekledigini hep bahset guzel seylerden bahset en cok hangi konuyu seviyosa ondan bahsett.. benim askerim en cok ilk tanismamizi duyuncaa cok mutlu olur ben bi morali bozuk hissedincee "Bak bak sen ilk zamanlar bunu yapmistim ben sana sunu yapmistim" gibi seylerr diyorum benimki basliyodu hemen gulmeyee.. cok kafana takma guzel en ufak seyden hemen moralleri bozluyoo senin daha guclu olman lazim..
Sinavlarinda bol basarilarr sana :)

Moralinin bozuk olması çok normal.. O yüzden hiç öyle morali bozuk diye sen de moralden düşme, aksine onunkini de düzeltmeye çalış.. Ne yüzünü güldürür en iyi sen biliyorsun, kafasını dağıtacak, yüzünü güldürecek şeylerden bahset..

Allah acil şifa versin askerine, çabuk iyileşir inşaAllah..
Senin de Allah yardımcın olsun sınavlarında..

Canım ilk zamanlar en zoru oluyor. Bizimde aramızda hep şöyle bir durum vardır kötü bir zamanda olduğumuzda bu durum bittikten sonra birbirimize hatırlatırız hep bak o zaman böyleydik şimdi nasılız diye. Hep bugünlerin biteceğini ve kavuştuğumuz gün geldiğinde bütün bu hepsini hatırlatacağamı söylerdim o da umut dolardı. Bilirsik çünkü kötü de olsa elbettecek. Her kötü gün iyi günün habercisidir diye...
Sende bugünlerin geçici olduğunu vurgulanabilirn. Aranızdaki özel böyle anılarından bahsedip bunlara yenisi ekleyeceğiz sen gelince diye daha çok sevindirebilirsin.
Dilerim zaman sizin için su gibi akar.
Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşallah

kızlaaarr çok ihmal ettim burayııı hele Huzurkokulu ma söz vermiştim birlikte sayacağız diye ama güzel haberlerim var
sizi de çok özledim minik kuşlarım @daisy rain Dahlia_

geçtiğimiz hafta tanışma oldu, bu hafta sözümüz olacak. sevdicekte bende çok heyecanlıyız dua edin bana
darısı bekleyen isteyen tüm yarenlerin başına, hiç umutsuzluğa kapılmayın kızlar güzel günler yakın öptüm hepinizi kocaman

Yaaaa kuzum beniimm yaaa olsunn su guzel haberlerini aldimm yaa gerisi hic onemli degill.

Rabbim mutlulugunuzu daim etsinn kuzumm Allahim utandirmasinn insallaaah kuzum beniimm inan varyaaaa cok sevindim cok ha ettin bunu kuzum beniimmm ,

Hoşgeldinnn kaçakkkk
Bırakıp kaçtın biziii

Çok sevindim canım senin adına, hayırlı olsun şimdidennMutluluğunuz daim olsun
Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın kuzum benimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…