Merhaba arkadaşlar, sırf bu konu için buraya kayıt oldum desem yeridir çünkü insan destek bulmak, destek olmak istiyorbenim sevgilim de 1 Şubat'ta teslim oldu yedek subay olarak şimdilik Ankara'da. Daha 12 ayımız var daha 2 hafta bitti sayılır ama sanki aylar geçti ne kadar zormuş Allah hepimize kolaylıklar versin tez zamanda hayırlısıyla kavuşalım
Kuzusumm bizii hicc unutmazzzz askerine kavussaa bileee operim seniiiMutluluğa Şafak Sayıyoruz
shuuuu - Kavuştu Askerine
Huzurkokulu - 71
Asker esi amine - 73
nazlihilton - 69
@alwayswish - 221
K Kopkar1510 - 249
Bexy - 32
@turuncuatlas - 353
B BerderkFaelo - 260
Bysa - 353
Kuzusumm bizii hicc unutmazzzz askerine kavussaa bileee operim seniii
İnternetim olsaydıı senin yerinee bulursum been düşünmen yeter minik kuşUnutmammm kiii
Yeni kalpcikler bulmam gerek, başım biraz iyi olsun aramalara devammmm
İnternetim olsaydıı senin yerinee bulursum been düşünmen yeter minik kuş
Buuuu yarenlerr nerelerdeee gelin bakiyimm hepiniizzz
Napıyooo nasıll gidiyooo
Yaaa severimm sen zaten buranin bitanesisiiinnnKuşum benimmmm
Ben sayılıyormuyum ???
Hala beklemede olduğum içinnn
Yaaa severimm sen zaten buranin bitanesisiiinnn
Merhaba canım, hoşgeldin :)
Allah kavuştursun sağsalim..
Çok teşekkürler hoşbuldumm :) Ne güzel sizin bitmiş sanırım maşallah darısı başımıza canım
Çok teşekkür ederim canım, yeni bitirdik 2 hafta oldu :)
Su gibi geçsin zaman, sağsalim siz de kavuşun inşaAllah
Canimm oylee seyler cok oluyo inan 1 gunu 1 gununu tutmuyoo.. amaa sen ona gun icinde yaptiklarindan bahset senin sesin hep eneejik olsun onu sevdigiini bekledigini hep bahset guzel seylerden bahset en cok hangi konuyu seviyosa ondan bahsett.. benim askerim en cok ilk tanismamizi duyuncaa cok mutlu olur ben bi morali bozuk hissedincee "Bak bak sen ilk zamanlar bunu yapmistim ben sana sunu yapmistim" gibi seylerr diyorum benimki basliyodu hemen gulmeyee.. cok kafana takma guzel en ufak seyden hemen moralleri bozluyoo senin daha guclu olman lazim..Amin inşallah canım :)
Sizlere bir sorum olacak, telefonla konuştuğumuzda bazen morali çok bozuk oluyor. Zaten 3 gündür gripBazen nasıl teselli edip moral vereceğimi şaşırıyorum. Sizler çok tecrübelisiniz bunun nasıl üstesinden geldiniz? Nasıl moral verebilirim ona? O öyle olunca benim de tüm moral gidiyor, üzülüyorum. Hazırlanmam gereken sınavlarım var hiçbir şey gelmiyor içimden
Amin inşallah canım :)
Sizlere bir sorum olacak, telefonla konuştuğumuzda bazen morali çok bozuk oluyor. Zaten 3 gündür gripBazen nasıl teselli edip moral vereceğimi şaşırıyorum. Sizler çok tecrübelisiniz bunun nasıl üstesinden geldiniz? Nasıl moral verebilirim ona? O öyle olunca benim de tüm moral gidiyor, üzülüyorum. Hazırlanmam gereken sınavlarım var hiçbir şey gelmiyor içimden
Amin inşallah canım :)
Yaaaa kuzum beniimm yaaa olsunn su guzel haberlerini aldimm yaa gerisi hic onemli degill.kızlaaarr çok ihmal ettim burayııı heleHuzurkokulu ma söz vermiştim birlikte sayacağız diye ama güzel haberlerim var
sizi de çok özledim minik kuşlarım@daisy rain Dahlia_
geçtiğimiz hafta tanışma oldu, bu hafta sözümüz olacak. sevdicekte bende çok heyecanlıyızdua edin bana
darısı bekleyen isteyen tüm yarenlerin başına, hiç umutsuzluğa kapılmayın kızlar güzel günler yakınöptüm hepinizi kocaman
kızlaaarr çok ihmal ettim burayııı heleHuzurkokulu ma söz vermiştim birlikte sayacağız diye ama güzel haberlerim var
sizi de çok özledim minik kuşlarım@daisy rain Dahlia_
geçtiğimiz hafta tanışma oldu, bu hafta sözümüz olacak. sevdicekte bende çok heyecanlıyızdua edin bana
darısı bekleyen isteyen tüm yarenlerin başına, hiç umutsuzluğa kapılmayın kızlar güzel günler yakınöptüm hepinizi kocaman
Şafak 351..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?