- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
kızlaaarr çok ihmal ettim burayııı heleHuzurkokulu ma söz vermiştim birlikte sayacağız diye ama güzel haberlerim var
sizi de çok özledim minik kuşlarım@daisy rain Dahlia_
geçtiğimiz hafta tanışma oldu, bu hafta sözümüz olacak. sevdicekte bende çok heyecanlıyızdua edin bana
darısı bekleyen isteyen tüm yarenlerin başına, hiç umutsuzluğa kapılmayın kızlar güzel günler yakınöptüm hepinizi kocaman
Canimm oylee seyler cok oluyo inan 1 gunu 1 gununu tutmuyoo.. amaa sen ona gun icinde yaptiklarindan bahset senin sesin hep eneejik olsun onu sevdigiini bekledigini hep bahset guzel seylerden bahset en cok hangi konuyu seviyosa ondan bahsett.. benim askerim en cok ilk tanismamizi duyuncaa cok mutlu olur ben bi morali bozuk hissedincee "Bak bak sen ilk zamanlar bunu yapmistim ben sana sunu yapmistim" gibi seylerr diyorum benimki basliyodu hemen gulmeyee.. cok kafana takma guzel en ufak seyden hemen moralleri bozluyoo senin daha guclu olman lazim..
Sinavlarinda bol basarilarr sana :)
Canım ilk zamanlar en zoru oluyor. Bizimde aramızda hep şöyle bir durum vardır kötü bir zamanda olduğumuzda bu durum bittikten sonra birbirimize hatırlatırız hep bak o zaman böyleydik şimdi nasılız diye. Hep bugünlerin biteceğini ve kavuştuğumuz gün geldiğinde bütün bu hepsini hatırlatacağamı söylerdim o da umut dolardı. Bilirsik çünkü kötü de olsa elbettecek. Her kötü gün iyi günün habercisidir diye...
Sende bugünlerin geçici olduğunu vurgulanabilirn. Aranızdaki özel böyle anılarından bahsedip bunlara yenisi ekleyeceğiz sen gelince diye daha çok sevindirebilirsin.
Dilerim zaman sizin için su gibi akar.
Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşallah
Bunu uyguladım ve gerçekten yaradı :) Moralinin bozulmasına bozuk konuşmasına hiç fırsat vermiyorum artık hep pozitif şeylerden bahsediyorum genellikle güldürmeye çalışıyorum ve sonuç çok olumluÇok teşekkür ederimm
Çok haklısın canım, gerçekten de güzel anılara ve hayallere odaklandıkça her şey daha çekilir geliyor. Böyle yapmaya başladım artık hep bak şu kadar zaman geçti bile, zaman akıp gidecek diyorum hep moral veriyorum :) İnşallah
Sizlere çok teşekkür ederim çok yardımınız dokunuyor büyük destek oluyorsunuz
Canim benimm bak gordun mu onlarin buna ihtiyaci var cunku bazen tutmuyo ama genelde tutuyoBunu uyguladım ve gerçekten yaradı :) Moralinin bozulmasına bozuk konuşmasına hiç fırsat vermiyorum artık hep pozitif şeylerden bahsediyorum genellikle güldürmeye çalışıyorum ve sonuç çok olumluÇok teşekkür ederimm
Çok haklısın canım, gerçekten de güzel anılara ve hayallere odaklandıkça her şey daha çekilir geliyor. Böyle yapmaya başladım artık hep bak şu kadar zaman geçti bile, zaman akıp gidecek diyorum hep moral veriyorum :) İnşallah
Sizlere çok teşekkür ederim çok yardımınız dokunuyor büyük destek oluyorsunuz
kızlaaarr çok ihmal ettim burayııı heleHuzurkokulu ma söz vermiştim birlikte sayacağız diye ama güzel haberlerim var
sizi de çok özledim minik kuşlarım@daisy rain Dahlia_
geçtiğimiz hafta tanışma oldu, bu hafta sözümüz olacak. sevdicekte bende çok heyecanlıyızdua edin bana
darısı bekleyen isteyen tüm yarenlerin başına, hiç umutsuzluğa kapılmayın kızlar güzel günler yakınöptüm hepinizi kocaman
canımmmsınYaaaa kuzum beniimm yaaa olsunn su guzel haberlerini aldimm yaa gerisi hic onemli degill.
Rabbim mutlulugunuzu daim etsinn kuzumm Allahim utandirmasinn insallaaah kuzum beniimm inan varyaaaa cok sevindim cok ha ettin bunu kuzum beniimmm,
canımm benim, burda bütün sıkıntımızı kendi derdi bilen güzel yüreklim çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah hiç birimizi bir daha ayırmasın
Hoşgeldinnn kaçakkkk
Bırakıp kaçtın biziii
Çok sevindim canım senin adına, hayırlı olsun şimdidennMutluluğunuz daim olsun
Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın kuzum benimmmm...
bitanecik ikizimCanım ikiz yarenim ne güzel başlangıçlar yapmışsınız Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah daha güzel bir sürü haberlerini alırız
teşekkür ederim kuzumCanııımmm çok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
Oyy canim benimm insallaaahh az zamanimizz kaldi simdi yanimdaa ama cumartesi gunu 2 ayliginaa ayrilcagizz yineecanımmmsınçok teşekkür ederim minik kuşum inşallah sende az bir zaman sonra kavuşacaksın sevdiğine çok çok çok mutlu olacaksınız
yanında mııı çok sevindim çokOyy canim benimm insallaaahh az zamanimizz kaldi simdi yanimdaa ama cumartesi gunu 2 ayliginaa ayrilcagizz yinee
Evetttt minik kussuummm cikardim cikardim cok sukurrrryanında mııı çok sevindim çok
kalan günlerinin keyfini çıkar minik kuşumbitecek inşallah o 2 ay da hemen
Konuşuyoruz her gün canım çok sağol.. geçiyor günler bi şekilde giremedim kaç gündür :/Üzülmeee, en zor zamanlardasın şu an biliyorum ama dayan canım, bir süre sonra daha kolay geçecek inan bana..
Konuşabiliyor musunuz ?
Oyyyy can paremm benimm ellerineee saglikk bizi hicc yalniz birakmiyosunMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 66
Asker esi amine - 68
nazlihilton - 64
@alwayswish - 216
K Kopkar1510 - 244
Bexy - 27
@turuncuatlas - 348
B BerderkFaelo - 255
Bysa - 348
Oyyyy can paremm benimm ellerineee saglikk bizi hicc yalniz birakmiyosun
Minikkk kuzuummm sen hep geciriyosun bizimlee zaman kiii. Sen iyi degerlendir zamanlariiiKuşum benimmmmm
Keşke daha çok zaman geçirsem sizinle ama artık zamanlarım kısıtlı, bir varım bir yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?