Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ikiz yarenim ne güzel başlangıçlar yapmışsınız Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah daha güzel bir sürü haberlerini alırız

Bunu uyguladım ve gerçekten yaradı :) Moralinin bozulmasına bozuk konuşmasına hiç fırsat vermiyorum artık hep pozitif şeylerden bahsediyorum genellikle güldürmeye çalışıyorum ve sonuç çok olumlu Çok teşekkür ederimm

Çok haklısın canım, gerçekten de güzel anılara ve hayallere odaklandıkça her şey daha çekilir geliyor. Böyle yapmaya başladım artık hep bak şu kadar zaman geçti bile, zaman akıp gidecek diyorum hep moral veriyorum :) İnşallah

Sizlere çok teşekkür ederim çok yardımınız dokunuyor büyük destek oluyorsunuz

Çok sevindim canım benim ne güzel zamanı çekilir kılan biz oluyoruz gerçekten... Geçmiyor of, pof yapınca hiç geçmiyor gerçekten güzel şeylere odaklanınca daha da çekilir oluyor zaman. Ne zaman istersen burdayız ihtiyacın olsun olmasın gel konuşalım. Konuşmadan geçmiyor çünkü aynı şeyleri herkes yaşıyor ama sen sanıyorsun ki bir sen varsın destek oldukça birileri güçleniyorsun daha da.
İnşallah zaman geçtikçe çok daha iyi olursunuz

Canim benimm bak gordun mu onlarin buna ihtiyaci var cunku bazen tutmuyo ama genelde tutuyo
Her aksam arar beni guler falan bana boylee ama duzelir seninle konusunca moralim yerine geliyo diyo
Her zamaan ne zamann istersen yazz elimden geldigince yardimci olurrum kuzumm sen canini sikmaa

Canııımmm çok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına

Yaaaa kuzum beniimm yaaa olsunn su guzel haberlerini aldimm yaa gerisi hic onemli degill.

Rabbim mutlulugunuzu daim etsinn kuzumm Allahim utandirmasinn insallaaah kuzum beniimm inan varyaaaa cok sevindim cok ha ettin bunu kuzum beniimmm ,
canımmmsın çok teşekkür ederim minik kuşum inşallah sende az bir zaman sonra kavuşacaksın sevdiğine çok çok çok mutlu olacaksınız

Hoşgeldinnn kaçakkkk
Bırakıp kaçtın biziii

Çok sevindim canım senin adına, hayırlı olsun şimdidennMutluluğunuz daim olsun
Allah bir daha hiç ayrılık yaşatmasın kuzum benimmmm...
canımm benim, burda bütün sıkıntımızı kendi derdi bilen güzel yüreklim çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah hiç birimizi bir daha ayırmasın

canımmmsın çok teşekkür ederim minik kuşum inşallah sende az bir zaman sonra kavuşacaksın sevdiğine çok çok çok mutlu olacaksınız
Oyy canim benimm insallaaahh az zamanimizz kaldi simdi yanimdaa ama cumartesi gunu 2 ayliginaa ayrilcagizz yinee

Kızlar bugün askerim aradı dedi ki bazı arkadaşlarının yerleri aciklanmis normal tankcı erler onları el baba gondericrklermis usta birliği için. Erleri oraya niye gonderiyolsr tecrübeleri bisiyleri yokki benim askerimide gonderirler diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…