Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P papazerik Caniiimciiim Masallaahh senin safakk bayaa azalmiisss senin ilk geldigin zamaan aklimdaa benimm.
Ay canım bu ara öyle şeyler olduki takip bile edemiyorum. İzne geldi gitti bazı sağlık sorunları ile uğraştık, benim okulum açıldı derken bugüne gelmişiz. Sizin bitmiş yahu :)

Ay canım bu ara öyle şeyler olduki takip bile edemiyorum. İzne geldi gitti bazı sağlık sorunları ile uğraştık, benim okulum açıldı derken bugüne gelmişiz. Sizin bitmiş yahu :)
Oy canim benim onemli bise yoktur insallaah. Gecmiss olsun guzelim..
Ne guzeell cok seviniyorum senin adinaaa vallahii ne kaldi surdaaa oda biter insallaahh
Cok sukur kuzum yavas yavas yaklasiyoruzz sona sende bu gunleri gorursun insallaaah

Oy canim benim onemli bise yoktur insallaah. Gecmiss olsun guzelim..
Ne guzeell cok seviniyorum senin adinaaa vallahii ne kaldi surdaaa oda biter insallaahh
Cok sukur kuzum yavas yavas yaklasiyoruzz sona sende bu gunleri gorursun insallaaah
Valla görsem mi görmesem mi bilmiyorum, askerden sonrası daha zor gibi bizim için. Ama en azından psikolojisi düzelir belki :) şükür önemli bi sorun yok. 2 aycık kalmış allah güç kuvvet versin :)

Valla görsem mi görmesem mi bilmiyorum, askerden sonrası daha zor gibi bizim için. Ama en azından psikolojisi düzelir belki :) şükür önemli bi sorun yok. 2 aycık kalmış allah güç kuvvet versin :)
Oylee dusunmee guzelimm her zorlugun arkasindan elbet vardir bi kolaylik siz yeter ki bir olun herseyin ustesinden gelirsinizz. Askerinede Rabbim gonul rahatligi verir insallaah Ne zaman istersen ozelden konusabilirizz biliyosunn :)

Son zamanlarrr sanki gecmiyo gibi ama benim askerimde izine gelmisti 1 hafta oldu gideli

Ne zor geliyodur şimdi yokluğu sana tahmin edebiliyorum. Allah razı olsun kuzucum sende hep yazabilirsinn

Canım benim bitti ama bekleyenler genelde pek girmiyorlar sanırım...
Nasılsın? Nasıl gidiyor?

Evet girmiyorlar belli ki..
Bende bazen ziyaretçi olarak takip ediyorum.
Vakit geçmiyor, o yüzden burada bekleyenler yazsa konuşsak vakit geçer diye düşünmüştüm. Bizim iyi gidiyor ya da gitmeye çalışıyor, tabi ki şafak çok çok karanlık. Sizin nasıl gidiyor? Hasret gideriyorsunuzdur ne güzel.. :)

Haklısın biz kızlarla her gün konuluyorduk mutlaka başka türlü zor geçiyor... Bekleyenin halinden yine bir bekleyen anlıyor bu durumu yaşamayanlar hiç anlamıyorlar seni...
Bittiğinde zamanın nasıl geçtiğini anlayacaksın geldikten sonrası hızlı geçiçi bir dönem bu böyle kalmayacak öyle düşün canım. Vallahi her dönemin sıkıntısı var bizimde iş sıkıntımız var şimdi biri bitiyor biri başlıyor sonu yok sanırım bunların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…