Belli olmadi bir ay daha orda kalıyor canım uzun dönemlerYemin toreni askerligin en guzellii. Keskee o gunee donebilseeemmmmmm
Usta birligi belli oldu mu canim yemin toreninden once belli olmasi lazimm
Hadii yaaa cidden degismiss benim askerim 28 gun kaldi ama dogu ciktigi icin usta birligi 1bucuk ay yapti acemiligiii. Demekki acemiligi uzatmislarrBelli olmadi bir ay daha orda kalıyor canım uzun dönemler
Bilmiyorum canım o kadarını. Cok heyecanliyimmmmHadii yaaa cidden degismiss benim askerim 28 gun kaldi ama dogu ciktigi icin usta birligi 1bucuk ay yapti acemiligiii. Demekki acemiligi uzatmislarr
Yaaa canim benimm. Rabbim bulustugunuz bi daha hic ayrilmicaginizz zamanlarida gostersinnBilmiyorum canım o kadarını. Cok heyecanliyimmmm
Oy canim benim onemli bise yoktur insallaah. Gecmiss olsun guzelim..Ay canım bu ara öyle şeyler olduki takip bile edemiyorum. İzne geldi gitti bazı sağlık sorunları ile uğraştık, benim okulum açıldı derken bugüne gelmişiz. Sizin bitmiş yahu :)
Valla görsem mi görmesem mi bilmiyorum, askerden sonrası daha zor gibi bizim için. Ama en azından psikolojisi düzelir belki :) şükür önemli bi sorun yok. 2 aycık kalmış allah güç kuvvet versin :)Oy canim benim onemli bise yoktur insallaah. Gecmiss olsun guzelim..
Ne guzeell cok seviniyorum senin adinaaa vallahii ne kaldi surdaaa oda biter insallaahh
Cok sukur kuzum yavas yavas yaklasiyoruzz sona sende bu gunleri gorursun insallaaah
Oylee dusunmee guzelimm her zorlugun arkasindan elbet vardir bi kolaylik siz yeter ki bir olun herseyin ustesinden gelirsinizz. Askerinede Rabbim gonul rahatligi verir insallaahValla görsem mi görmesem mi bilmiyorum, askerden sonrası daha zor gibi bizim için. Ama en azından psikolojisi düzelir belki :) şükür önemli bi sorun yok. 2 aycık kalmış allah güç kuvvet versin :)
Ne zor geliyodur şimdi yokluğu sana tahmin edebiliyorum. Allah razı olsun kuzucum sende hep yazabilirsinnOylee dusunmee guzelimm her zorlugun arkasindan elbet vardir bi kolaylik siz yeter ki bir olun herseyin ustesinden gelirsinizz. Askerinede Rabbim gonul rahatligi verir insallaahNe zaman istersen ozelden konusabilirizz biliyosunn :)
Son zamanlarrr sanki gecmiyo gibi ama benim askerimde izine gelmisti 1 hafta oldu gideli
Ayneen oylee kuzumm bosluktayimm sanki boylee bitsin bi an once artikkkNe zor geliyodur şimdi yokluğu sana tahmin edebiliyorum. Allah razı olsun kuzucum sende hep yazabilirsinn
Şafak sayan kimsecikler kalmadı galiba.
Sanırım 2-3 kişiyiz. En sessiz topik burası..
Yokmu asker bekleyenler, bi ses verin.
Senindeee pek burdaa oldugun sayilmaz canimm :)Şafak sayan kimsecikler kalmadı galiba.
Sanırım 2-3 kişiyiz. En sessiz topik burası..
Yokmu asker bekleyenler, bi ses verin.
Senindeee pek burdaa oldugun sayilmaz canimm :)
Canım benim bitti ama bekleyenler genelde pek girmiyorlar sanırım...
Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Evet girmiyorlar belli ki..
Bende bazen ziyaretçi olarak takip ediyorum.
Vakit geçmiyor, o yüzden burada bekleyenler yazsa konuşsak vakit geçer diye düşünmüştüm. Bizim iyi gidiyor ya da gitmeye çalışıyor, tabi ki şafak çok çok karanlık. Sizin nasıl gidiyor? Hasret gideriyorsunuzdur ne güzel.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?