Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neee alakaa yaaa erleri aslaaa gondermezler kii tankcilarin gorevi baska benim askerimde tankci ama el bab mel bab gimedi.hatta kendisi dedi erler gitmiyo. Sozlesmeli erlerr gider. Erlerr kesinlikleee operasyona gitmezz.

Neee alakaa yaaa erleri aslaaa gondermezler kii tankcilarin gorevi baska benim askerimde tankci ama el bab mel bab gimedi.hatta kendisi dedi erler gitmiyo. Sozlesmeli erlerr gider. Erlerr kesinlikleee operasyona gitmezz.
Bildiğin göndermişler vallahi bende çok şaşırdım . Ama zaten el bab temizlendi her ihtimale karşılık gonderiyolar bazilarni suriye sinirinada falan dedi

Bildiğin göndermişler vallahi bende çok şaşırdım . Ama zaten el bab temizlendi her ihtimale karşılık gonderiyolar bazilarni suriye sinirinada falan dedi
Yok guzelimm sinir karakollarina gonderirlerr onun haricinde gidemezler yani sureyeye girdirmezler. Benim askerimde irak sinirinda ama cok sukur Allaha.
Aklina kotu seyler getirmee her doguya giden sehit olacak diye bise yokk.
Askerin sen gonlunu ferah tut korktugun basina gelmesin

Sağol canım ama yanlış duycak değil ya gonderiyolarmis ışte bilmiyorum neyse hakkımzda hayırlısı neyse o olsun bakalım nereye düşecek ya ne zaman aciklaniyor tam olarak bilgin var mi?

Sağol canım ama yanlış duycak değil ya gonderiyolarmis ışte bilmiyorum neyse hakkımzda hayırlısı neyse o olsun bakalım nereye düşecek ya ne zaman aciklaniyor tam olarak bilgin var mi?
Oylee tabi caniimm hayirlisi olsun hakkinizdaa.
28 gunde belli olur sanirim caniimm simdiki sistem biraz degisikkk

P Peave canım senin şafak kaç ?

Bu aralar fazla giremiyorum ablam doğum yaptı yazamadım topiğe o yüzden :) Valla ne sevgilim biliyor ne de ben
1 Şubat'ta teslim oldu, bu Pazartesi kura var ona göre belli olacak sanırım. Doğu çıkarsa ekstradan 2 hafta eğitim görecekmiş, Ankara çıkarsa izin olmadan devam edecekmiş, başka yer çıkarsa da 2 hafta izni var. Normalde 12 ay sürecekti canım Geri sayım yapmak isiyorum fakat kaçtan başlayacağımı bilemedim

Allah analı babalı büyütsün canım
Hayırlısı olsun, iyi bir yere gider inşaAllah..
Ben de pek anlamıyorum şafaktan

Arkadaşlar erkek arkadaşım bu hafta içinde askerlik şubesine başvuracak inşallah Mayıs'ta gidecek. Yeri ne zaman belli olur nisan gibi mi
Oncelikle Allah kavustursun simdiden canim Rabbim sag saglim gidip gelmeyi nasip etsinn.
Evet canim nisanin 3cu 4 cu haftasi belli olurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…