Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece gözleriyle bir sürü kıza bakması bile, hatta bunun düşüncesi bile benim içimi yiyip bitiriyor. Umarım düzelirim, umarım takmam artık. Yoksa kendime zarar..
O zamaaan hic bekleme canim olmaz oylee. Bence bu durumu askerinde sende zarar gormeden atlat derim. Yoksaa sonu hic iyi olmaz hayati kendine zindan etme yolun basindasin dahaa..

Seninnnn yorumunuuu operrriimmmmmmmm benim boncuguuummmmmmmmm

7 yıldır birlikteyiz. Bundan evvel hiç güven sorunu yaşamamıştık. Askere gitti gideli ben ben değilim. Nefsine yenilir diye çok endişeleniyorum. Ve bu gidişle dediğin gibi ilişkimiz yıprana yıprana yok olacak gibi. Çarşı izni lafı geçtiğinde veya o izin günü geldiğinde kafamdan kaynar sular dökülüyor gibi. Ne kadar güvensem de sonuçta erkek diyorum, bin tane erkeğin içinde dura dura gözleri mutlaka kızlara bakar ister istemez diyorum. Bu düşünceyi silebilsem, her şey hallolacak ama.. dua edin bana lütfen.. siz daha tecrübelisiniz. Ne güzel atlatmışsınız. Çarşı izinlerine çıktığında hiçbir şekilde bir şey demeyim değil mi? ya da içime ata ata bir gün patlar mıyım diye de korkuyorum..

O zamaaan hic bekleme canim olmaz oylee. Bence bu durumu askerinde sende zarar gormeden atlat derim. Yoksaa sonu hic iyi olmaz hayati kendine zindan etme yolun basindasin dahaa..

Çok doğru.. zaten böyle ayları bırak günler bile geçecek gibi değil.. sanki ben askerlik yapıyorum bilmeyenler öyle sanacak. o kadar sıkıntı bendeki yani.

Canım hayırlı olsun moralini bozma inan doğuda iletişim çok daha rahat il olarak değil gittiği birlik önemli olan benim askerim Ankara'daydı önünde patlama olan hemde hep komutanlar üstler vardı telefonla doğru düzgün konuşamıyorduk. Ama siz görüntülü bile konuşursunuz hiç canını sıkma...

Çok doğru.. zaten böyle ayları bırak günler bile geçecek gibi değil.. sanki ben askerlik yapıyorum bilmeyenler öyle sanacak. o kadar sıkıntı bendeki yani.
Vallahi canim secim senin hayat seninn. Ben yasadiklarimi soyluyorum ki beninle hemfikir olan cok yaren var istedigin kadar hepsine sor istersen. Hepside ayni cevabi vericektir..

Onu bana da dediler valla benimki direk internet cafeye gidiyodu saati dolana kadar kamerada görüşüyorduk ama güveniyosan sorun yok nereye gittiğiyle ilgili yalan soylemiyosa sıkıntı yapma canim her yerde kız var yapacak adam kendi şehrinde de yapar ama tedbiri elden bırakma sen yine de cok sey diyen olur hepsine kulagini tika guveniyorsan. Hangi koye cikti?

Ben seni çok iyi anlıyorum bizde 10 seneyi bitirdik. Kolay değil ilk başta bende senin gibi sağdan soldan dolduruşlara internette okuduğuma bozdum kafayı sonra burayı buldum ve ne kadar saçma düşündüğümün farkına vardım bir de acemilik bitti ustaya geçti bir şeyleri tecrübe ettikçe hiçte öyle değilmiş diyor insan. Bırak hiç bir şey deme haftada bir gün çarşısı ya olacak ya olmayacak gezsin tozsun arkadaşlarıyla ona ihtiyaçları var. Kendini onun yerine koy kurulu düzenini bırakıp tanımadığın insanların yanına gidiyor ve şartlar kısıtlı. Her gün elinin altında bir internette oluyordu o gidiyor, kıyafetleri hep aynı, çamaşırını annesi yıkıyordu belki artık hep çamaşırı ne zaman yıkıcam diye kafa yorucak, yemeklere, aile arkadaş özlemine girmiyorum bile. Biraz bu açıdan düşünürsen inan o dediklerinin pek de mantıklı olmadığını anlayacaksın. Onun desteğe ihtiyacı olacak bünyesi zayıf düşecek belki hasta olacak konuşamıyacak sen beni aldatıyor mu diye düşünürsün bu durumda ister istemez yansıtırsında bunu demek yerine ona iyi gelmek varken kötü olmayı seçme. Herşeyiyle anlattım ben sana seçim senin

Sağol canım Allah razı olsun herkes aynısını diyor doğu rhat diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…