- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
O zamaaan hic bekleme canim olmaz oylee. Bence bu durumu askerinde sende zarar gormeden atlat derim. Yoksaa sonu hic iyi olmaz hayati kendine zindan etme yolun basindasin dahaa..Sadece gözleriyle bir sürü kıza bakması bile, hatta bunun düşüncesi bile benim içimi yiyip bitiriyor. Umarım düzelirim, umarım takmam artık. Yoksa kendime zarar..
Seninnnn yorumunuuu operrriimmmmmmmm benim boncuguuummmmmmmmmCanım bu topik konuşmak ve rahatlamak için var zaten sıktığın yok bizde sana yardım etmek için yazıyoruz elimizden ne gelirse özlemini hafifletmeye paylaştığın duyguları bizde seninle paylaşmaya çalışıyoruz. Sıkılacak bir şey yok yani...
Daha öncede konuştuk seninle sürekli bu noktaya odaklandığından senin iyiliğin ve ilişkinizin iyiliği için diyorum ben yoksa düşünce senin, ilişki senin nasıl istersen öyle yaparsın. İnan herşey senin elinde o çevrede bu düşünceleri yayanlarla daha az görüş bak fikirlerin nasıl değişecek.
Son olarak eklemek istediğim de güzellik çok göreceli kavramdır. Senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim. Karşındaki insan seni seviyorsa sana değer veriyorsa kimi görse beğenmez zaten. Çok daha başka dertleri oluyor. Uykuları düzensiz oluyor, özgürlükleri kısıtlanıyor, çarşı izinleri iptal olabiliyor, o giydikleri botlar başlı başına dert çünkü ayakları yara dolu oluyor, arkadaş ortamı kafasına göre değilse sıkıntı oluyor bir de bu savaş durumları ister istemez onlarıda etkiliyor nerde asker olurlarda olsunlar. Daha bir sürü sıkıntıları var bunların yanında inan o senin dediklerin aklına bile gelmiyordur.
Seninnnn yorumunuuu operrriimmmmmmmm benim boncuguuummmmmmmmm
Canım bu topik konuşmak ve rahatlamak için var zaten sıktığın yok bizde sana yardım etmek için yazıyoruz elimizden ne gelirse özlemini hafifletmeye paylaştığın duyguları bizde seninle paylaşmaya çalışıyoruz. Sıkılacak bir şey yok yani...
Daha öncede konuştuk seninle sürekli bu noktaya odaklandığından senin iyiliğin ve ilişkinizin iyiliği için diyorum ben yoksa düşünce senin, ilişki senin nasıl istersen öyle yaparsın. İnan herşey senin elinde o çevrede bu düşünceleri yayanlarla daha az görüş bak fikirlerin nasıl değişecek.
Son olarak eklemek istediğim de güzellik çok göreceli kavramdır. Senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim. Karşındaki insan seni seviyorsa sana değer veriyorsa kimi görse beğenmez zaten. Çok daha başka dertleri oluyor. Uykuları düzensiz oluyor, özgürlükleri kısıtlanıyor, çarşı izinleri iptal olabiliyor, o giydikleri botlar başlı başına dert çünkü ayakları yara dolu oluyor, arkadaş ortamı kafasına göre değilse sıkıntı oluyor bir de bu savaş durumları ister istemez onlarıda etkiliyor nerde asker olurlarda olsunlar. Daha bir sürü sıkıntıları var bunların yanında inan o senin dediklerin aklına bile gelmiyordur.
O zamaaan hic bekleme canim olmaz oylee. Bence bu durumu askerinde sende zarar gormeden atlat derim. Yoksaa sonu hic iyi olmaz hayati kendine zindan etme yolun basindasin dahaa..
Diyarbakır..
Vallahi canim secim senin hayat seninn. Ben yasadiklarimi soyluyorum ki beninle hemfikir olan cok yaren var istedigin kadar hepsine sor istersen. Hepside ayni cevabi vericektir..Çok doğru.. zaten böyle ayları bırak günler bile geçecek gibi değil.. sanki ben askerlik yapıyorum bilmeyenler öyle sanacak. o kadar sıkıntı bendeki yani.
Onu bana da dediler valla benimki direk internet cafeye gidiyodu saati dolana kadar kamerada görüşüyorduk ama güveniyosan sorun yok nereye gittiğiyle ilgili yalan soylemiyosa sıkıntı yapma canim her yerde kız var yapacak adam kendi şehrinde de yapar ama tedbiri elden bırakma sen yine deCanım ben arkadaşlarıma söyledim Edirne çıktığını.. hemen "aa Edirne kızları harikadır ya sen yandın" dediler. Hepsi sarışın renkli gözlüymüş. Çarşı izinlerinde serbest bırakma sakın dediler, ki bu nasıl mümkün olacak anlamış değilim. Sen çarşı izinlerinde nasıl yapıyorsun ya, içime kurt düşürdüler..
7 yıldır birlikteyiz. Bundan evvel hiç güven sorunu yaşamamıştık. Askere gitti gideli ben ben değilim. Nefsine yenilir diye çok endişeleniyorum. Ve bu gidişle dediğin gibi ilişkimiz yıprana yıprana yok olacak gibi. Çarşı izni lafı geçtiğinde veya o izin günü geldiğinde kafamdan kaynar sular dökülüyor gibi. Ne kadar güvensem de sonuçta erkek diyorum, bin tane erkeğin içinde dura dura gözleri mutlaka kızlara bakar ister istemez diyorum. Bu düşünceyi silebilsem, her şey hallolacak ama.. dua edin bana lütfen.. siz daha tecrübelisiniz. Ne güzel atlatmışsınız. Çarşı izinlerine çıktığında hiçbir şekilde bir şey demeyim değil mi? ya da içime ata ata bir gün patlar mıyım diye de korkuyorum..
Sağol canım Allah razı olsun herkes aynısını diyor doğu rhat diyorCanım hayırlı olsun moralini bozma inan doğuda iletişim çok daha rahat il olarak değil gittiği birlik önemli olan benim askerim Ankara'daydı önünde patlama olan hemde hep komutanlar üstler vardı telefonla doğru düzgün konuşamıyorduk. Ama siz görüntülü bile konuşursunuz hiç canını sıkma...
Sağol canım Allah razı olsun herkes aynısını diyor doğu rhat diyor
Amiin cumlemizin insallahhhBir gitsin birliğine zamanla alışırsınız inşallah biran evvel biter. Allah kavuştursun canım benim.
❤ Şafağımız 40 ❤
❤ Kırşehir ❤
Gelsinnn son ayy baskadaaa yokkGüle güle 4'ler
Gelsin 3'ler
Gorursun canim insallaah allahin iziniyleeeeAllahım acaba 100 gün falan kaldığı günleri gorebilcek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?