- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Gelsinnn son ayy baskadaaa yokk
Gelecek tabiki canım benim o gün geldiğinde hatırlatacağızAllahım acaba 100 gün falan kaldığı günleri gorebilcek miyim
Dua edin banaGelecek tabiki canım benim o gün geldiğinde hatırlatacağız
İnşallah canım benim desteğini hiç esirgemiyorsun çok sağolGorursun canim insallaah allahin iziniyleeee
Kuzumm ne demekk zaman istersen burdayim bennnİnşallah canım benim desteğini hiç esirgemiyorsun çok sağol
Kızlar askerinize mektup yolladinz mi hiç yollanıyor kargoyla dimi dusunuyorum da
Ohoo benim gonderdigim kargonun hatti hesabi yokk canimKızlar askerinize mektup yolladinz mi hiç yollanıyor kargoyla dimi dusunuyorum da
Senii yerim kiii
Allaaah kavustursun insallaah canim benimŞafak:320
Mehtap:14
14 günün geçmesini sabırla bekliyorum canımın içi♡
Allaaah kavustursun insallaah canim benim
Allaah razı olsunn amin inşallaahh :)Çokça amin.. Allah sizi de kavuştursun inşallah. :)
Sen ne yolluyosun peki sürekli kuzum kaç güne gidiyor bide mesela istanbuldan ankara yaOhoo benim gonderdigim kargonun hatti hesabi yokk canimdaha yeni aldi bitane gonderdim bide pazartesi gondericem ama ptt kargoylaa gonder birlige kadar goturuyolar
Valla yavrum herseyi yolluyorum ben yaa yicek cok gonderiyorum genelde. Istanbuldan ankara cok uzun surmez 3 gunde gideer. Ama ben gonderince 5 6 gunu buluyooSen ne yolluyosun peki sürekli kuzum kaç güne gidiyor bide mesela istanbuldan ankara ya
O zaman diyarbakır bayagi bi sürer oraya gidince :)) anladim kuzum bende yollasammi diyorum ya bu arada yemeği ptt kabul ediomu yaValla yavrum herseyi yolluyorum ben yaa yicek cok gonderiyorum genelde. Istanbuldan ankara cok uzun surmez 3 gunde gideer. Ama ben gonderince 5 6 gunu buluyoo
Heee diyarbakira gondericegin zaman 5 gunde gider benim gonderdigim gibi. Ohoo kuzumm mantisindan tut icli koftesine kadar gonderdim gecen hafta komutanlar istemis benim sevdicegin gonderdim salgam bile gonderdim yaniiO zaman diyarbakır bayagi bi sürer oraya gidince :)) anladim kuzum bende yollasammi diyorum ya bu arada yemeği ptt kabul ediomu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?