Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Burdur'da asker. :) Şafağımız çok karanlık ama olsun..Sizin torun oluyoruz biz sanırım. :)
Ay benim sevdicekte acemiligini Burdur'da yapmisti cok memnundu yemin toreninede gitmistim kocaman bi alay guzeldii yemekhanesinde bile yemek yemistik :)
Birazz oylee oluyo canim ama sizde bitirirsiniz insallaah zaman durmaazzzz

Ay benim sevdicekte acemiligini Burdur'da yapmisti cok memnundu yemin toreninede gitmistim kocaman bi alay guzeldii yemekhanesinde bile yemek yemistik :)
Birazz oylee oluyo canim ama sizde bitirirsiniz insallaah zaman durmaazzzz

Ne güzel tesadüf o halde.. :) Benim sevgilim de memnun olduğu yerden çok şükür. İnşallah inşallah.. zaman su gibi akar umarım. :) Bir de mayısta doğum günü var..doğal olarak askerde olacak. Şimdiden ne alabilirim diye düşünüyorum, çünkü hep son ana bırakınca kalıverdim. :) Yardımcı olursanız musmutlu olurum.

Aminn canim insallaah usta birligi belli oldu mu pekiii.
Vallahii hediyee yani hani senden bise gonder mesela surekli taktigin bileklik vs. Hanii onun mutlu olacagi seyler yapabilirsin ben bi koli yicek gondermistim cok mutlu olmustu :) esofman takimi alabilirssin cok ihtiyaclari oluyo cunku. Aklimaa gelenler bunlar canim :)

Kızlar merhaba yeni üye oldum benimde sözlüm askere gidecek yakında ama daha belli değil nereye gideceği uzun dönem yapacak çok korkuyorum ne bilim uzun dönem bekleyen var mı aranızda offff

Kızlar merhaba yeni üye oldum benimde sözlüm askere gidecek yakında ama daha belli değil nereye gideceği uzun dönem yapacak çok korkuyorum ne bilim uzun dönem bekleyen var mı aranızda offff
Canim merhaba. Aramiza hosgeldin. Hic korkma Allahin izinniylee hic bisse olmadan yanina geliceekk.. Gonlunu ferah tut ki sevdicegin sendn guc alsinn..
Bu arada bende uzun donem bekliyorum :)

Canim merhaba. Aramiza hosgeldin. Hic korkma Allahin izinniylee hic bisse olmadan yanina geliceekk.. Gonlunu ferah tut ki sevdicegin sendn guc alsinn..
Bu arada bende uzun donem bekliyorum :)
Hoşbulduk canım yüreğime su serptin :) Allahın izniyle gidip gelsin nasıl geçiyor ne kadar kaldı senin ? nasıl davranmam gerekiyor hiç bilmiyorum hiç aşırı tedirgim

Hoşbulduk canım yüreğime su serptin :) Allahın izniyle gidip gelsin nasıl geçiyor ne kadar kaldı senin ? nasıl davranmam gerekiyor hiç bilmiyorum hiç aşırı tedirgim
35 gunumuzz kaldi canim :) Elinden geldigince enerjik, oldugundan cok anlayisli ve sabir.. inan bunlar olunca hersey kolay geciyo. Yeri gelir en ufak seyi bile problem yapar ama sen anlayisli davranman yeter. Onu askerde oldugunu hissettirme hep iyi seylerden bahset gelecek hayallerinizden bahset o zaman ikiniz icinde kolay olur. Zaman su gibi akip gecsn insalaah sizin icin. Sen yureginde ki sevgiden emin ol bi bakmissin yani basinda

Çok teşekkür ederim bi nebze de olsa rahatladım.Çok çok mutlu olun canım Dediğin gibi davranıcam zaten genelde bunu söylüyorlar.Ama bi bekleyenden duymak bana iyi geldi.Allah hepimize sabır versin ne diyim :)

Çok teşekkür ederim bi nebze de olsa rahatladım.Çok çok mutlu olun canım Dediğin gibi davranıcam zaten genelde bunu söylüyorlar.Ama bi bekleyenden duymak bana iyi geldi.Allah hepimize sabır versin ne diyim :)
Ne demek canim benim ne zaman istersen konusabilirizz :) oylee tabi yasayan dahaa iyi biliyoo amaa bunlarr uygulanmiss onaylii yanii :) amiin canim aminn Rabbim hepimizee sabirlarr versinn :)

Bu hafta icinde elinde olur canimm
Ya kuzum internetten bazı yorumlari okudm kimse takip etmiyor normal mektupları Allaha emanet gidiyo mektuplar yazio bazen kayboliyo hatta falan yazmislar aps ile olmadığı için ptt bana kağıt bile vermedi hicbisy vermedi sormadı sadece mektubu aldı o kadar bende sonradan ogrendm

Kuşumm sey yaparsin ararsin pttyi dersin ben gonderi yaptimm ulasti mi ulasmadi mi diye sen takip edersen ulasir kuzuumm sey yapma hicc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…