- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Onceden biz yapardik guzel oluyoduu :) benim safak yok canim uzman onbasi oldugu icin hafta sayiyorumBysa Browni_intense C Chharlotte Huzurkokulu
Kizlar safaklarinizi yazin da safak panosu hazirlayalim her hafta safaklari guncelleyip yazarim. Hem burasi biraz senlenmis aktiflesmis olur. Eskiden asiri aktifmis biraz once inceledim deCok az kisiyiz ama olsunnn
Rica ederim canimm benimCok guzel heyecanlar bunlar ve gurur vericii :) bu safaklari bitiricez tek tek bittigi gunu de goruceksin gorucez insallah Konusabildiniz mi??
Onceden biz yapardik guzel oluyoduu :) benim safak yok canim uzman onbasi oldugu icin hafta sayiyorum
evet güzel olur aslındaBysa Browni_intense C Chharlotte Huzurkokulu
Kizlar safaklarinizi yazin da safak panosu hazirlayalim her hafta safaklari guncelleyip yazarim. Hem burasi biraz senlenmis aktiflesmis olur. Eskiden asiri aktifmis biraz once inceledim deCok az kisiyiz ama olsunnn
evet konuşmak çok iyi geliyor bir kez konuşunca bütün gün güzel geçiyorYaa evet canım aradı çok şükür konuştuk şuanlık sıkıntı yok günde 10 kez konuşup yine de dpyamayan ben 1 kez aramasıyla sevinçlere boğuluyorumbugün gündüz konuştuk bide akşam aradı dünyalar benim oldu resmen yeter ki iyi olsun o iyiyse ben daha iyi olurum :)
Yaa evet canım aradı çok şükür konuştuk şuanlık sıkıntı yok günde 10 kez konuşup yine de dpyamayan ben 1 kez aramasıyla sevinçlere boğuluyorumbugün gündüz konuştuk bide akşam aradı dünyalar benim oldu resmen yeter ki iyi olsun o iyiyse ben daha iyi olurum :)
evet güzel olur aslında
Bende kendimi hatirladim da gittigi gunun gecesi aramisti sabahtan geceye kadar arasin diye beklerken ruhen perisan olmustum bir gunde cokmustumcok sevindim canimm konusabilmenize zaten en onemlisi o on saniyede olsa seslerini duymak cok rahatlatiyor. Sana yakin zamanda fotografini atar kamuflajli o da ayri bi heyecan
evet konuşmak çok iyi geliyor bir kez konuşunca bütün gün güzel geçiyor
evet doğru diyorsun canimYarin yazayim hepimizin safaklariniburayi aktiflestirelim ki birbirimize destegimiz daha cok olsun vakitte muhabbetle gecsin
Evet canim biz askerligi bitireli 5 ay oldu cok sukur cok zorlu donemde ve cok zor yerde yapti askerligini ama Allaha cok sukur sabir duayla herseyin ustesinden geldik bununda gelicez Allahinn iziniyle bu askerlikten daha kolay o yuzden rahatiz özlem olmasa tabiBi bakiniyim demistim sizin mesajlariniza da denk geldim ne guzel hala burada olman o zorlu gunler gecmis bitmisAllah tekrar kavustursun sag salim :) bu haftalar bitincede evlilik heralde dimi?
Evet canim biz askerligi bitireli 5 ay oldu cok sukur cok zorlu donemde ve cok zor yerde yapti askerligini ama Allaha cok sukur sabir duayla herseyin ustesinden geldik bununda gelicez Allahinn iziniyle bu askerlikten daha kolay o yuzden rahatiz özlem olmasa tabi
Birakmadim cunku ben burda o kadar guzel arkadasliklar edindim ki burasi bana gercekten cok guc verdi kizlar hic bi zaman desteklerini esirgemediler Allah razi olsun ve hep birbirimizin safaginin bitmesini bekledikkhala benimle sayan arkadaslarim var mesela herseylerim benim yaa
Evet canim Allaah nasib ederse dusunuyoruz dugun seneye bu zaman ama nikahimizi gelince yapicazz kismet bakalim
Ay canim benim cok sagol bitiyo tabi ya benim gecmez bu gun dedigim gunler. Yeni gonderdim ne zaman gelicek dedigim gunler bitti cok sukur darisi sizlere olsun insallaah. Biraktiginiz gibi tekrar kavusursunuz insallaaahOy bide biteli 5 ay olmus bileonceki sayfalardaki mesajlarinda yazdiklarini gordum cok tatlis konusmussunuz demekki safaklar illa ki oyle boyle bitiyorr sizin icinde saydiginiz haftalar hemencik biterde kavusursunuz insallah bu sefer tabi kendi yuvanizdaa
Canimm evet guzel olur bugün benim safak 116Bysa Browni_intense C Chharlotte Huzurkokulu
Malesef böyle haber alamadığın günler olacak canım yeni ya şimdi dosya işlemleri falan vardır onunKızlar sevdiceğim bugün aramadı beni aklım hep onda kendimi toparlayamıyorum
Malesef böyle haber alamadığın günler olacak canım yeni ya şimdi dosya işlemleri falan vardır onun
Canim benim kendini uzme hic, ben 2 gun hic haber alamadigim zaman olmustu bende cok takiyodum bisiy yapamiodum ama alistim sayilir gecicek bu gunlerde sabirli ol ve ustune gitme niye aramadn yazmadin falan diyeKızlar sevdiceğim bugün aramadı beni aklım hep onda kendimi toparlayamıyorum
İşi çıkmıştır canim her zaman aynı saatte arayamayabilir eğitimleri vardır sakin olmaya çalış biliyorum bu biraz zor ama elimizden bir şey gelmiyor canimKendimi öğlen saatlerine şartlamıştım hep öğlen arıyor diye hala aramadı kafamı dağıtamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?