Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen Elifcgim...

Sürekli gözlerin telefondaa... neden öyle senaryolar yazarız bilinmez iştee....nden aramdı dyp dryrm....

Yarın ararda inş. öğrenrz sebebini...

üzülme canım vardır bir sebebi vakit bulabilseydi fırsatı olsaydı emin ol arardı..

öylee sayılı gün geçermiş canım.. bu arada tanısmadık biz senle ben elif t.dağdan 21 yasndaym nişanlıym. sen?

evli olup beklemek daha zordur benimkine kalsa evlenecektik biraz onlarda biraz bize gecermiş 15 ay..

Allah sabır wersin DERİNSU::::
TEZ vakit kawusun inş. zaman su gbi akıp geçsin....Eşini göndermek askere daha zor herhalde...

Allah kavstrsun tekrar... nereye gttii

amin kubracm hepımıze...evet sizinkıde mutlaka cok zor ama evlı olup göndermek emın ol dahada zor burdur merkezde cnm.senınkı?sylemşsndır mutlaka ama unuttm.telden takıp zor oluyo,bide serii olmuyo.

ha ha güldürdün benii kübraa.. elif,Tekirdağ,21, askerim ankara / mamakta:)

allah kawstrsun canm... tez vakit gelsin.... abmde ankarada yapmştı..orgeneral sofrydü rahattııııı...ama kasvetli bi yerr

amin kubracm hepımıze...evet sizinkıde mutlaka cok zor ama evlı olup göndermek emın ol dahada zor burdur merkezde cnm.senınkı?sylemşsndır mutlaka ama unuttm.telden takıp zor oluyo,bide serii olmuyo.

WAllahi egri otrp doğru konşmak lazım... kocişinii göndermek dha zordr, sewglni gndermekten...
Hak veryrm snaa....:2: Allah kawstrsun.. bnm erkek arkadasmda hataydaa acemi brlğinde yeni gttiii...

napalım alşcazz

son görüşmemizdi bugün . .. yüzündeki bütün izleri çizgileri tek tek kazıdım hafızama kulağımda çınlanan tek melodi AH MEMEDİM ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…