- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
aynen Elifcgim...
Sürekli gözlerin telefondaa... neden öyle senaryolar yazarız bilinmez iştee....nden aramdı dyp dryrm....
Yarın ararda inş. öğrenrz sebebini...
Evet kubracm malesef suan zifiri karanlık ama Allahn ıznıyle gecıcek...bugun ılk defa telefonda tutamadım kendımı.henuz 5gun oldu ama gözumde,burnumda tütüyo canım kocamnasıl dayancam gibi laflardan da kacınıyorum Allah sağlık versn dayanılır tabı ama işte,gel kalbe anlat...
Elifcım gececek ıns napalım
Off aynen elif.özledm dedıkce(
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
atarsa plakalarrrrrrrrrrrr
üzülme canım vardır bir sebebi vakit bulabilseydi fırsatı olsaydı emin ol arardı..
evet tanısmadık cnm,ben derin 29 yasndaym evliyim:)öylee sayılı gün geçermiş canım.. bu arada tanısmadık biz senle ben elif t.dağdan 21 yasndaym nişanlıym. sen?
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
atarsa plakalarrrrrrrrrrrr
Senlede tanışmadık kübraa :)
taanışalım o zmn....
22 yaşndaym yarsmaya ist. katlyrm,, mantaa hatay=isknderun daaa bahriyelii
safakta bldgn gbi iştee karaaaaaaaa
eee sen anlatt
Allah sabır wersin DERİNSU::::
TEZ vakit kawusun inş. zaman su gbi akıp geçsin....Eşini göndermek askere daha zor herhalde...
Allah kavstrsun tekrar... nereye gttii
hoşbulduk tatlım napıosun?
evli olup beklemek daha zordur benimkine kalsa evlenecektik biraz onlarda biraz bize gecermiş 15 ay..
ha ha güldürdün benii kübraa.. elif,Tekirdağ,21, askerim ankara / mamakta:)
amin kubracm hepımıze...evet sizinkıde mutlaka cok zor ama evlı olup göndermek emın ol dahada zorburdur merkezde cnm.senınkı?sylemşsndır mutlaka ama unuttm.telden takıp zor oluyo,bide serii olmuyo.
evet cnm cokkkkk hemde...aman ıyıkı öyle bsy yapmamşsnz.bende benımkının aklına uymuştm kader naapıcan.
son görüşmemizdi bugün . .. yüzündeki bütün izleri çizgileri tek tek kazıdım hafızamakulağımda çınlanan tek melodi AH MEMEDİM ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?