son görüşmemizdi bugün . .. yüzündeki bütün izleri çizgileri tek tek kazıdım hafızamakulağımda çınlanan tek melodi AH MEMEDİM ...
sagolasn canım...hepımızı Allah sağlıcakla kavustrsn
allah kawstrsun canm... tez vakit gelsin.... abmde ankarada yapmştı..orgeneral sofrydü rahattııııı...ama kasvetli bi yerr
WAllahi egri otrp doğru konşmak lazım... kocişinii göndermek dha zordr, sewglni gndermekten...
Hak veryrm snaa....:2: Allah kawstrsun.. bnm erkek arkadasmda hataydaa acemi brlğinde yeni gttiii...
napalım alşcazz
son görüşmemizdi bugün . .. yüzündeki bütün izleri çizgileri tek tek kazıdım hafızamakulağımda çınlanan tek melodi AH MEMEDİM ...
sagolasn canım...hepımızı Allah sağlıcakla kavustrsn
(cnmmm...kac gununuz kaldı
Allah kavustrsn.
aminn kübraa .. yarın teslimmmlanet ettim uzak şehirde yaşamaya herkes orda ben yokumm
iyi bebeğim vakit gecirmeye calısıyoruzz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
ben hep ailemle oturmak istedım ama son anda kayınvalıdelerle oturmaya karar verdım...cok nedenı var şmdı baslarsam altından kalkamam:)ama gônlum annemlerle kalmaktan yana hala o ayrı konu.iyiki canım iyikiii.. sen nerde yasıyorsun ailenin yanındamı cnm
iyi geceler kızlar ben geldimmmmmmm.yeni yarenler gelmiş aramıza hoşgelmişler
ben hep ailemle oturmak istedım ama son anda kayınvalıdelerle oturmaya karar verdım...cok nedenı var şmdı baslarsam altından kalkamam:)ama gônlum annemlerle kalmaktan yana hala o ayrı konu.
[QUOTEErreS;23348899]kaç günümüz mü ahh canımm daha başlamadık bile yarın teslimm .. şafakk kör kuyu desem
hoşbuldum canım.sende hoşgeldin aramıza
Pınar hosbuldk,sende hg cnm.
Kzlar herkese ıyı geceler ben kacim.öptm hepınızı.
kız ben zaten buradayım 2 aydırrr günaydın :) kel kediinin sevgilisiiiii
errese yazacaktım canım yanlışlıkla senin yazını kopyaladım sana yazdımdüzeltmeye kalmadan farkettin.seni bilmem mi kuzum kaç aydır konuşuyoruz
Pınar hosbuldk,sende hg cnm.
Kzlar herkese ıyı geceler ben kacim.öptm hepınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?