Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagolasn canım...hepımızı Allah sağlıcakla kavustrsn
son görüşmemizdi bugün . .. yüzündeki bütün izleri çizgileri tek tek kazıdım hafızama kulağımda çınlanan tek melodi AH MEMEDİM ...
(cnmmm...kac gununuz kaldı
Allah kavustrsn.

aminn kübraa .. yarın teslimmm lanet ettim uzak şehirde yaşamaya herkes orda ben yokumm

sagolasn canım...hepımızı Allah sağlıcakla kavustrsn

(cnmmm...kac gununuz kaldı
Allah kavustrsn.

kaç günümüz mü ahh canımm daha başlamadık bile yarın teslimm .. şafakk kör kuyu desem

Son düzenleme:
aminn kübraa .. yarın teslimmm lanet ettim uzak şehirde yaşamaya herkes orda ben yokumm

BİZDE uzagız ayrı sehrlerdeyz sewdceğimlee... 4 yıldır sürüyo ilşkmz çok sükür

o altnolukda bn ist.da.... bnde gttgi gün gecremedm lanet etmştim o günee
sn nerdesin o nerde?? nereye gdyo askere?? bde hangi devre olyo bu??? (çok soru sordm )))))

iyi geceler kızlar ben geldimmmmmmm.yeni yarenler gelmiş aramıza hoşgelmişler

ben sakarya o ist . 92 1 gidiyor Ankara Etimesgut zırhlı birlikler okulu ve eğitim tümen komutanlığI vs vs işte. geç bile kaldı gitmek için zaten tecilliydi üstüne şube erteledi ve yine üstüne sürekli gidip sorduğu halde 2 gündür bakaya gözüküyorr

iyiki canım iyikiii.. sen nerde yasıyorsun ailenin yanındamı cnm
ben hep ailemle oturmak istedım ama son anda kayınvalıdelerle oturmaya karar verdım...cok nedenı var şmdı baslarsam altından kalkamam:)ama gônlum annemlerle kalmaktan yana hala o ayrı konu.
[QUOTEErreS;23348899]kaç günümüz mü ahh canımm daha başlamadık bile yarın teslimm .. şafakk kör kuyu desem[/QUOTE]

ah cnm ya,ben tam anlayamadım demın tabı ya...ALLAH kavustrsun üzülme dicem olmayacak.ALLAH sağlık versn ne dielım.benımde şafak cok karanlık 450.

ah cnm ya,ben tam anlayamadım demın tabı ya...ALLAH kavustrsun üzülme dicem olmayacak.ALLAH sağlık versn ne dielım.benımde şafak cok karanlık 450.[/QUOTE]

Anladım canımm az cok tahmin edebiliyorumm..

yol arkadaşlarım hepinize iyi geceler biraz dinlenmeliyim yarın RABBİM izin verirse uğrucakmışş memedim(içim acıyo memedim yazarken) bu halde görmesin dimi beni .dua edin yarın için bana ağlamak istemiyorum söz verdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…