Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet tanısmadık cnm,ben derin 29 yasndaym evliyim:)

hosgeldınnn,plakalar he hadı hayırlısı ya.darısı bıze:)

ay cnm ya görmedim yazdığını..saolasın cnm..sizde görüceksiniz inş..

iyi geceler kızlar ben geldimmmmmmm.yeni yarenler gelmiş aramıza hoşgelmişler

yavruuuuuuuuuuuuuu hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu gece nerdeyim şafakta tahmin etttttttttttttt

sen burdaysan daha çıkmıyosan tanışalım tatlım:) askerin nerede şuan.sen neredesin.yaş kaç.ay çok soru sordum

baya kazık sorular sordun

askerim hatay iskenderunda bahriyeli,, bn ist.dayım.
yaşımda 22.... ayrıca safakta çok karanlık

sıra sende eee???????????

baya kazık sorular sordun

askerim hatay iskenderunda bahriyeli,, bn ist.dayım.
yaşımda 22.... ayrıca safakta çok karanlık

sıra sende eee???????????

güzel yerdeymiş askerin tatlım Allah kavuştursun.benim askerimde izmir gaziemirde.yaşım 25.yaşlandım benimde şafak 360 konyadayım canım.konyalıyım.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

sonumuz yokmus öle dedi. bne hala okuyrm . onun okulu btti askerlkten snra en gec bi sene içnde veldrrlerms flana filan... amannn alştmm ama beklrdm bnde onuuu

tatlım üzülme herşeyin hayırlısı.sen onu 15 ay beklemeyi göze almışsın o bu tür bahanelerle ayrılmaya cesaret etmişse 15 ay beklemeyede değmezmiş.şimdiden ayrılmışki seninde hayatından 15 ay çalmamış.üzülme

güzel yerdeymiş askerin tatlım Allah kavuştursun.benim askerimde izmir gaziemirde.yaşım 25.yaşlandım benimde şafak 360 konyadayım canım.konyalıyım.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

hahhahaa koptum yaa.... SEİzide allah kawstrsun inş..

bnde burdan tüm arkadslaraa başarlar diliyorum..
ayrıca yaslı flanda deglsinn...

o 15 ay dgl . 5 ay mı ne yapıo ztn:) amnnn degmzzms ztn .. kndi bilir o kaybetti

haha yıl bilee olmadı o yzden takmıorm ztn 5-6 aydr tansydk yanii::) kndsii bni okulda görmss de coook etklnms bnden ölee basladııı snrası foosss

kuzum ben kendi şafağımdan gidiorum o yüzden yine düzcedeyimmmmmm

sen hergün bi yerdesin bende sap gibi durduğum yerde duruyom monotonluk diz boyu be ustam

hahhahaa koptum yaa.... SEİzide allah kawstrsun inş..

bnde burdan tüm arkadslaraa başarlar diliyorum..
ayrıca yaslı flanda deglsinn...

benim kel kedim yüzünden yaşlandım kuzum.kel kedi askım oluyo bu arada hergün beni sinir ede ede yaşlandırdı kel kedi.zaten 25 yaşına gelip askere şimdi gitmesine ayrıca bi kılım.bu zamana kadar gitmedi gitmedi sırf bana işkence işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…