Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesut yar'ın programına bakıyorum bende tatlım.yabancı umutsuz ev kadınlarını izledimde sevmedim ben ay

ben çoğunlukla cnbce dizilerini izliom kuzum alıştım ona bırakamıom..

kız sen bugün şafak 360 dedin ya vay be dedim zaman geçmiş daha sanki geçenlerde diodum bi 365ten düş rahatlıcan..

ben çoğunlukla cnbce dizilerini izliom kuzum alıştım ona bırakamıom..

kız sen bugün şafak 360 dedin ya vay be dedim zaman geçmiş daha sanki geçenlerde diodum bi 365ten düş rahatlıcan..

cnbcede one tree hill izliyorum ben bi tek:) evet canım şubat ayı banada çok kolay geçti.ocak çok zor geçmişti.geçiyo ay günler alıştım bende

cnbcede one tree hill izliyorum ben bi tek:) evet canım şubat ayı banada çok kolay geçti.ocak çok zor geçmişti.geçiyo ay günler alıştım bende

he onuda izliodum..herşeyi izliorum nerdeyse orda

ewt ya sırada mart ayı var inş oda hissettirmeden geçer..

selam kızlar kimler var bakalım
sayım var

Busecik görmüşsün kız 81i hadi gözün aydın

Bitirin gidin artık yavv

Bakarken ardından gitme kal diyemedimm kızlar teslim oldu gitti ama ben paramparçayım ...

Amin Canım cümlemizi ... Konuştuk evet alışana kadar az idare edin zırlamalarımı :2: ayy ne güzel plaka sayanlar varr rabbim göstersin bizede inş

Amin Canım cümlemizi ... Konuştuk evet alışana kadar az idare edin zırlamalarımı :2: ayy ne güzel plaka sayanlar varr rabbim göstersin bizede inş

Tatlım idare edin ne demek hepimiz böyleydik ..
Bizim 91/2 topiği var döner başlarını okurumda moraller 0 zaman ne fenaydık ama zamanla ii olmayı ögrendik ..

Ever plaka güzelleri vardı darısı başımıza

hoşgeldin cnm aramıza..idare etmek ne demek hepimiz o yollardan geçtik kuzum..darısı başınıza inş:

saol cnm sonunda ulaştımmmmmmmm plakalara iinleri düşürmeme sabrını göstererek

valla bende acayip gitmek istiorummmmmmmmmmmmmm

Ne tuhaf bir zamanlar sende hayal kurardın acaba plakalara gelecekmiyim vs .. Tıpkı benim gibi
Git git sen gidince önümüz açılcak

Ah bu askerlik ya

Kızlar cemre havaya ve suya düştü, 5 Martta da toprağa düşecek

Mart sonu güzel olur inşallah ya 29 Mart burda ya paşam havalar ii olsun kötü olunca moralim bozuluyor

Ay yaz geliyorrr plakalara gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…