Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahalla valla biri bişeymi dedi bu çocuga askerlik hiç yaramadı kel kediye hiç

Normala dönsün bencede artık

canım orada görüyo arkadaşlarını terk eden kızları falan.bana saldırıyo direk.gazetede okumuş bide ilişkilerde uzaklık soğumaya sebep diye.onu gördüğünden beri kel kedicim evrim geçiriyo.

NE kadar romantkk iştee... ne güzel ses etmee desin çocukk...

ay tatlım ilk zamanlar benimde hoşuma gidiyodu ama artık suyunu çıkardı yani.mafya babası gibi kıro kıro laflar ediyo

balıkesire 2 kez gittim bende:) kuzenimin kayınvalidesini ziyarete gitmiştik yol üstü:) çok gezemedim ama kücük şirin bi yerdi.korkuyo canım tamam ama abartıyo.bekliyeceğimi biliyo.bırakmam seni korkma diyorum bırakamazsın zaten öldürürüm seni valla diyo.ne desem kar etmiyo yani.bu aralar manyak benimkisi

hahhahahahahaah koptum yaaaaa.. pınar sucuk kimler öpsn seni mucuk mucukk... ayyy kıskandm keseke adım pınar olsaydııı

hahhahahahahaah koptum yaaaaa.. pınar sucuk kimler öpsn seni mucuk mucukk... ayyy kıskandm keseke adım pınar olsaydııı

pınarım arım oldu gene sokuyor vız vız diyo işine gelmeyincede bi arada bi reklam vardı bir pınar hindi soframa indi diye hatırlarsın belki.bi arada sürekli onu diyodu

tamam kuzum sen beni yolla ben senin depüğüne gelirim..

Hemde şenliklerle çalgılarla yolluycam seni:123::123:
canım orada görüyo arkadaşlarını terk eden kızları falan.bana saldırıyo direk.gazetede okumuş bide ilişkilerde uzaklık soğumaya sebep diye.onu gördüğünden beri kel kedicim evrim geçiriyo.

Kıskansında abartmasın bizim kızımız hiç koyupta gidermi askerdeki yarini...

Hmmm kızcam ama ben o kelkediye

Kızlar gidip kitap okuyum biraz..İyi geceler size

Hayat pınarım ve plaka güzeli busem öpüyoruz sizi

pınarım arım oldu gene sokuyor vız vız diyo işine gelmeyincede bi arada bi reklam vardı bir pınar hindi soframa indi diye hatırlarsın belki.bi arada sürekli onu diyodu

soframa indiii demek... hahhaaha koptm yaaa alem senn bu kediii selam gnderr benden dünyaa ahret abm olsun ....

senn burcun ne pınar ablcmm

eh azcık anlarım... bi ışık yakaladım sendee çekti bni...
oğlaklar duygsal çalışkan arkads canlsı olr.toprak grubundandır. iyi eş ve anne olrlar. azcıkda dik kafalıdr

bende oğlağımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
eh azcık anlarım... bi ışık yakaladım sendee çekti bni...
oğlaklar duygsal çalışkan arkads canlsı olr.toprak grubundandır. iyi eş ve anne olrlar. azcıkda dik kafalıdr

vallahi birebir ben işte duygusalım hatta sulu gözlüyüm ama çokta neşeliyim arkadaşlarımı can bilirim yirim öperim yirimmm sende dikkat et senide yirim anne olmak en büyük hayalim Allah isteyen herkese nasip etsin dik kafalının önde gideniyim:26: hatta aşkım her zaman çok asisin çok dik başlısın diyo bu sefer inatlaşmıcam asilik yapmıcam diyorum ama inadına inatlaşıyorum ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…