İnsan manitasına kel kedi dermii yaaahalaaa kopuşşlardayımm... hem kel hem kedii
bnde kedin var kel kafasına bşey olduda ondan ölee dysn snyodum. megersem o manitasymış
iyi geceler kızlar nasılsınız
son 11 dakika kuzummmmmmmmmmmmm
ay ne biliyim öyle alıştım yapıştı dilime.oda alıştı yazık kel kedim diyom efendim diyoyirim kelimi tuhaf isimler takıyoz öyle alışkanlık olmuş
İnsan manitasına kel kedi dermii yaaahalaaa kopuşşlardayımm... hem kel hem kedii
bnde kedin var kel kafasına bşey olduda ondan ölee dysn snyodum. megersem o manitasymış
ay ne biliyim öyle alıştım yapıştı dilime.oda alıştı yazık kel kedim diyom efendim diyoyirim kelimi tuhaf isimler takıyoz öyle alışkanlık olmuş
Hadi bakalım sooon 10 dakikaa...Allahım bende bugünleri görcekmiyim acaba
Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hayat pınarııımmm Kel kedicik nasıl arayıp bişeyler diyormu yine bakıyım?
bu 10 dk falan ne btio mu askelgii oleyyy dieekk o zmnnnnn enşte geliooooyyHadi bakalım sooon 10 dakikaa...Allahım bende bugünleri görcekmiyim acaba
Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hayat pınarııımmm Kel kedicik nasıl arayıp bişeyler diyormu yine bakıyım?
konyda okuyoomm benn:) vala bu snee kara doymadı konyaa ölm ölm yaa donuo insaann :)
gelicen kuzum hele senin ne kadarın kaldıkiiiii
bebişim bu kel kedicik beni zorla satanist yapacak doğrayıp yicem yakında sahitsinaradı akşam.15 dakika içinde 15 bin kez sinir etti.benimsin bak kafana yaz tamam mı deyip duruyo durup dururken.nerden cıktı bu şimdi dedim.hergün aklına yazıyım diyo.seni aldım ben artık o iş bitti ona göre diyo.ay manyak manyak laflar böyle hergün.bakalım ne zaman normale döncek
bebişim bu kel kedicik beni zorla satanist yapacak doğrayıp yicem yakında sahitsinaradı akşam.15 dakika içinde 15 bin kez sinir etti.benimsin bak kafana yaz tamam mı deyip duruyo durup dururken.nerden cıktı bu şimdi dedim.hergün aklına yazıyım diyo.seni aldım ben artık o iş bitti ona göre diyo.ay manyak manyak laflar böyle hergün.bakalım ne zaman normale döncek
NE kadar romantkk iştee... ne güzel ses etmee desin çocukk...
blksr...:)bebişim bu kel kedicik beni zorla satanist yapacak doğrayıp yicem yakında sahitsinaradı akşam.15 dakika içinde 15 bin kez sinir etti.benimsin bak kafana yaz tamam mı deyip duruyo durup dururken.nerden cıktı bu şimdi dedim.hergün aklına yazıyım diyo.seni aldım ben artık o iş bitti ona göre diyo.ay manyak manyak laflar böyle hergün.bakalım ne zaman normale döncek
aaa ne güzel yarı konyalısın o zamannerelisin tatlım sen.sıcak bi yerden geldiysen konyanın havasına alışmak zordur
korkuodr oralardaa yariii aklndadr heppAllahalla valla biri bişeymi dedi bu çocuga askerlik hiç yaramadı kel kediye hiç
Normala dönsün bencede artık
i:iyiii iyii o da güzell mişş... pınar abla ewlende artkk önmüz acılsın sıra bze gelsin
Bende ilk tanıştıgımız zamanlarda canım bile diyemiyodum. Düşündüm en sevdigim şey WaffleO gün bu gündür hala Waffle'm o benim
evlenmicem evde kalcam sizinde önünüzü kapatcam.yaşasın kız kuruları
waffleda güzel bi isim olmuşbenim kel kedimde bana düğme burun diyo.bide pınar sucuk kimler öpsün seni mucuk mucuk diyo sonrada yok yok kimseler öpmesin kel kedicik öpsün diyo
şafak 81
81 DÜZCE'YE SLM YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMMMMM
Eki Görüntüle 357500
Seni depükledigimizde aslında seni depüklemiycez tamam mıben gidene kadar arkamda ol kuzuuuuuu
evlenmicem evde kalcam sizinde önünüzü kapatcam.yaşasın kız kuruları
hıııhh o zaman snaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?