Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnsan manitasına kel kedi dermii yaaa halaaa kopuşşlardayımm... hem kel hem kedii

bnde kedin var kel kafasına bşey olduda ondan ölee dysn snyodum. megersem o manitasymış

ay ne biliyim öyle alıştım yapıştı dilime.oda alıştı yazık kel kedim diyom efendim diyo yirim kelimi tuhaf isimler takıyoz öyle alışkanlık olmuş

İnsan manitasına kel kedi dermii yaaa halaaa kopuşşlardayımm... hem kel hem kedii

bnde kedin var kel kafasına bşey olduda ondan ölee dysn snyodum. megersem o manitasymış

ay ne biliyim öyle alıştım yapıştı dilime.oda alıştı yazık kel kedim diyom efendim diyo yirim kelimi tuhaf isimler takıyoz öyle alışkanlık olmuş

Bende ilk tanıştıgımız zamanlarda canım bile diyemiyodum. Düşündüm en sevdigim şey Waffle O gün bu gündür hala Waffle'm o benim

Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hayat pınarııımmm Kel kedicik nasıl arayıp bişeyler diyormu yine bakıyım?

bebişim bu kel kedicik beni zorla satanist yapacak doğrayıp yicem yakında sahitsin aradı akşam.15 dakika içinde 15 bin kez sinir etti.benimsin bak kafana yaz tamam mı deyip duruyo durup dururken.nerden cıktı bu şimdi dedim.hergün aklına yazıyım diyo.seni aldım ben artık o iş bitti ona göre diyo.ay manyak manyak laflar böyle hergün.bakalım ne zaman normale döncek

konyda okuyoomm benn:) vala bu snee kara doymadı konyaa ölm ölm yaa donuo insaann :)

aaa ne güzel yarı konyalısın o zaman nerelisin tatlım sen.sıcak bi yerden geldiysen konyanın havasına alışmak zordur

Allahalla valla biri bişeymi dedi bu çocuga askerlik hiç yaramadı kel kediye hiç

Normala dönsün bencede artık

blksr...:) sogkk knyaa

Allahalla valla biri bişeymi dedi bu çocuga askerlik hiç yaramadı kel kediye hiç

Normala dönsün bencede artık
korkuodr oralardaa yariii aklndadr hepp
bnm kide askerdeyken aradı bi kere ayrlmamza ragmen ..
cok üzdm seni haknı helal et iymsn die arms:)
askerde cok düşncegi vakt olms falan filann:)
ahın tuttu dedi snraa .
rht dglmş pek orda

i: iyiii iyii o da güzell mişş... pınar abla ewlende artkk önmüz acılsın sıra bze gelsin

evlenmicem evde kalcam sizinde önünüzü kapatcam.yaşasın kız kuruları

Bende ilk tanıştıgımız zamanlarda canım bile diyemiyodum. Düşündüm en sevdigim şey Waffle O gün bu gündür hala Waffle'm o benim

waffleda güzel bi isim olmuş benim kel kedimde bana düğme burun diyo.bide pınar sucuk kimler öpsün seni mucuk mucuk diyo sonrada yok yok kimseler öpmesin kel kedicik öpsün diyo

Hhah Hayat pınarım koptum o nasıl tarz bi cümle

şafak 81

81 DÜZCE'YE SLM YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMMMMM

Eki Görüntüle 357500

Oy oy oy bugünleride gördük ya gerisi çorap sökügü inşallah...

Maşallah maşallah sanada pek yakıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…