Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aminn canımm benim amin. tek içimi acıtan ordaa tek garip gibi ya canı yanar mı üzgün mü vs bunlar beni mafediyr ama geçicek biliyorum.inşallah bugün arayabilir

aminn canımm benim amin. tek içimi acıtan ordaa tek garip gibi ya canı yanar mı üzgün mü vs bunlar beni mafediyr ama geçicek biliyorum.inşallah bugün arayabilir

Evet canım insan hep öyle düşünüyor, kıyamıyor ama zamanla alışcak .. Benimseyecek ..
İnşallah kuzum ama arayamazsa dediklerimi unutma olur mu ?

Gözün aydın canım,

Artık güzel güzel geçer..

saol tatlım ya inş güzel geçer

tatlım ya siz tatile gidicektiniz gittinizmi böle fikirlere ihtiyacım varda

Ne tuhaf bir zamanlar sende hayal kurardın acaba plakalara gelecekmiyim vs .. Tıpkı benim gibi
Git git sen gidince önümüz açılcak

Ah bu askerlik ya

evet her rakamda dahada düşmeyi düşündük..ama sonunda gelio be

bende zaten önünüzü açabilmek içi gitmek istiorum

Geliyor be
Tabi tabi

Şu Mayıs bi gelse

Evet canım insan hep öyle düşünüyor, kıyamıyor ama zamanla alışcak .. Benimseyecek ..
İnşallah kuzum ama arayamazsa dediklerimi unutma olur mu ?

Hiç kıyamıyorum hiç dayanmıyorum zaten öksürüyordu ciğerleri çıkıcaktı sanki içim acıdı.unutmuyorum canım okadar iyi geliyor ki yaşayan birileriyle konuşmak

Hiç kıyamıyorum hiç dayanmıyorum zaten öksürüyordu ciğerleri çıkıcaktı sanki içim acıdı.unutmuyorum canım okadar iyi geliyor ki yaşayan birileriyle konuşmak

Ayy kuzum benim askerim oraya yani Etimesguta gitti çok fena hasta oldu aynı dediğin gibi ciğerleri dışacak gibi öksürüğü vardı yemin törenine gittim ben ilaç falan içirdim hep ... Genelde her asker acemilikte hasta olur ama Etimesgut kalabalık yer pislik mikrop haliyle fazla çok dikkat etsin kendine ...

Benim askerim yemek için çatalları bardaklarını tabagını falan alır yıkamaya giderdi, seninkide öyle yapsın ..

Şafak 27 Gaziantepe selammmmm
Nerdesiniz kızlarrr

Son düzenleyen: Moderatör:

arasın hemen söyleyeceğim canım dediğini hemen ahh bir arasa ( zaten naneli artık hep hasta olur huf.şimdi bölüğü işlemlerden sonra bugün mü belli olur ?

hoşgeldin kuzummmmmmmmm..

bende şafak 81 Düzce'ye selammmmmmm
Hoşbulduk canımmm
maşallah maşallahhhhhhhhh sonunda plakalarda kavuştuk busemmm

Hoşgeldinn canımmm
Ayy allahımmm ecemmmm safagınaa inanamıyorumm o kadar oldun mu yaaaaaaaaa

Aynennn canım bende hastasıyım izleyemeden duramıyorumm

Hoşbulduk canım,bende inanamıyorum hala 400lerde 300lerde olduğum günleri dün gibi hatırlıyorum
Darısı başınıza inşallah bitanemmm

Bayadır denk gelemiyoruzz
Birden bire safagını görünce sok oldum resmen ya masallahh bisey kalmadıı
Darısı basımaa off bitermii 173 gün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…