tabi haklısın canım.parayla mutluluk olmuyo ama parasız kalınca o mutluluk bozuluyo.daimi iş olması lazım.gir çık gir çık olmaz tabi.oda sorumluluğunu biliyordur canım düşünüyordur bunları eminim
vayttt hemşom geldi.fıstığım geldi bebişim geldi geldide geldi hoşgeldiiiiiiiiii
Oo maşallah neşen yerinde canım hoşgeldin
Oooooo alaluyaaa alaluyaaa
Selam kızlarrr
çalışıyodu ama nasıl diyim memurluk sınavlarına falan girdi hep kazancam umuduyla kalıcı bi işte çalışmadı işte fırında şöförlük yaptı lokantada şöförlük yaptı o tarz şeyler yanii. ben ona diyorum benm için hiç problem değil bunca zmndan sonraa ben çok lüks bi hayat istemiyorum yanımda olsun aç olmayyalım açıkta olmayalım yeter bana. ama işte her söylediğimi yanlış anlyıo
Abuww ne güzelde karşılandım böyleNasılsın hayat pınarım?
Yok be kuzu kendi kendimi eglendirmeye çalışıyorum..
Benim hanzo aramadıda bugün neşem ondan ötürü
canım düşündüğünü bnde biliyorum ama işte bana böyle haksız yere surat yapınca geliyo bnmkilerde
Abuww ne güzelde karşılandım böyleNasılsın hayat pınarım?
hoşgeldnnnn cnmmmmmm
Canım bu zamanda geçinmek çok zor düzenli bir işi olmalı.
Sadece parayla mutluluk olmuyor,ama o olmadan da olmuyor geçim sıkıntısı başladımı huzursuzluklar çıkar hep.
İnşallah geldiğinde düzenli bir işi olur,mutlaka o planını yapıyordur orda gelecek için.
Sonuçta evlilik gibi bir sorumluluğun altına giricekse işi gücüde olmalı elinde.
haklı olduğunu oda biliyordur ama kendini çaresiz gibi hissedince saçma sapan üste çıkmıştır işte canım.kalıcı bi iş gerçekten sart.özel sektördede kalıcı iş zor canım.hayırlısı olsun vardır bi planı
öyle tabi cnm yaa ben zten gveniyorum ona. o beni ailesini zor durumda bırakcak biri değil ama işte sadece sordum ve verdiği tepki sinir etti bniişimdide ne hali varsa görsünn söyledim ztenn bi daha bu tarz konularda asla yorum yapmıcammm kendi naparsa yapsınn
Aha benimkinden bir tane daha
Yanlız değilsin kuzum benimkide aramadı hatta dünde aramadı
iyiyim bitanem sen nasılsın?özledim kız valla seni cidden bak laf olsun diye demiyorum:)
Hoşbulduk canım nasılsın?
Aman bu iş meselesi da herkezde karın agrısı ya...
Bende gelince ne iş yapacaksın diye soruyorum
-aç mı bırakcam sanki seni de,
-bana güvenmiyomusunda,
-işsiz olup sanki sanamı yüklencemde
Ayhhh açın pencereyi komşulaaaarr ayhh havale geçiriyorum yani
öyle cnm hayırlısı olsun demekten başka bşey gelmiyo elmdenn
aileside düşünüyordur canım bu iş konusunu.askerden gelince çaresine bakarlar tatlım.
Sonunda bitirdik bu günü de..
Son 3 hafta
Şafak 21 Diyarbakıra selamm yola devam
Eki Görüntüle 361044
iyiyimm cnmm yaa valla bnm odunla uğraşıyorum işte. varya bu kadar olur aynı sözler yaa. kafa göz dalasım geliyoo elimden kalcak bigün o olcakk odun hepsii odunnn
Sebebi egitim demiGüya ayın 20 sinden sonra egitimler bitcekmiş bak hala seninki bitmemiş kandırıyor beni hain:113:
Ah kuzum iyi diyelim iyi olalım.. Cansın senBnede seni özledim hemşom :13: Nasılsın kel kedi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?