Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar.Bana yardım edin ya ayın 24nde 1.yılımız ne alcam ben askerime bi süpriz yapmak istyrum ama ne yapcam bilmiyorum

Günaydın kızlar.Bana yardım edin ya ayın 24nde 1.yılımız ne alcam ben askerime bi süpriz yapmak istyrum ama ne yapcam bilmiyorum

uzaktayken pek bişe yapamazsın ki cnm? ama gitme ihtimalin varsa süpriz yap gitt hediyelerin en güzeli olur emin ol :)

herkese merhaba
şafak 167
askerde kalacagımız süre 155

Şafak 70..çabuk geçsin şu günler lütfennn! Bu arada cuma gecesi ankara yolcusuyum heycanlıyım canımın içini görücem ya bundan güzel bişey varmı ya...

sana merhaba canım hoş geldinn .. oh ohhh ne güzel aman darısı başımızaaa yarabbimmmmm

merhaba tatlım, nasılsın bakalım :)
ah aman allahım birileri şafaklarımıza artık maşallah diyor
darısı basınıza canım benim herkesin..

merhaba tatlım, nasılsın bakalım :)
ah aman allahım birileri şafaklarımıza artık maşallah diyor
darısı basınıza canım benim herkesin..

amin tatlımm cümlemiz için...

çok şükür diyelimm ,maratona devam.sen nasılsın ?

ben geldimmmmm ama kimsecikler yokmuuuuu

Allahım şu ceza artık bitsinde şafağıma seviniyim yaaaaaa

isyanlardayım kuzum yaa

iş durumu çok yıpratıyor beni.. Dayanamıyorum artık baskıya..

KPSS kursuna yazıldım dün akşam yeter artık..
hadi yaa, üzüldüm canım... Devletde daha mı rahat olacaksın tatlım? Eğer öyleyse geç tabi. Allah gönlüne göre versin inşallah:26:

Kendin git canım.. Gidemezsen de kargoyla bişeyler yolla.. Ben 14 Şubatta şeker hamurundan kalp kurabiye yapıp yolladım, görünce şok oldu

şafak 75

75 ARDAHAN'A SLM YOLA DEVAMMMMMM

Eki Görüntüle 361626
ayyy tertippp çok özendim hee senden, ben de dicemmmm...
ŞAFAK 75 ARDAHAN'A SELAMMM, YOLA DEVAMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…